Bebek İkinci El Göğüs kalkanı arıyorum

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
Arkadaş göğüs uçlarım sürekli yara ne yapsam geçmiyor buyüzden göğüs kalkanı alacağım sıfırları 20.30 tl civarı sürekli bişeyler almaktan bıktım hep elimde kalıyor şimdi kalkan alacağım faydası olmassa elimde kalacak 2. El mantıklı geldi varsa resmini yollarsanız uygun fiyat olursa alacağım

Mrb konuyu görünce yazmak istedim sanırım göğüs kalkani dediğiniz şey silikon göğüs ucu olmalı eğer o ise zaten burdan alsaniz kargosunuda hesaplayomca üç aşağı beş yukarı aynı fiyata denk gelecektir yani sıfır almanız hem bebeginiz hem sizin için daha sağlıklı olacaktır aynı dert bendede olmuştu ve göğüs ucumdan kan bile gelmeye başlamıştı emzirirken disimi sıkar olmuştum eczaneden bi krem almıştım adını hatırlamıyorum onun çok faydasını görmüştüm vazalin zeytinyağı kantoron yağını da deneyebilirsiniz
Navizane tavsiyem

.
Bende göğüs ucu kullandım etim resmen koptu sallanıyor zor birleşti şuan iltihaplı kalkan alıp denicem olmadgndan ucu agzında çiğniyor silikon uçlar aldm içine giriyor ucun ucuda emdikce içinde ezilip parçalanıyor avent aldm herşeyi 500 tl sırf emzirmek içün malzelmelere verdim bıktm artk hep elimde kaldı kalkam yuvarlak avent sıfırı 30.40 arası diğer markalar 20 .30 o markalarıda bulamıyoruz malesef

Merhaba bende Philips Avent sıfır göğüs kalkanı mevcut. Bebeğim doğmadan almıştım. Gerek kalmadığı için hiç kullanmadım. Kutusunda duruyor.

Eklentiler

• lPAV-757_1.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 207
Bende avent var ihtiyacim kalmadi artik ve cok faydasini gördüm 30 tl sana verebilirim temiz kullanildi.

Fiat fazla geldi daha havale ücreti kargo bana sıfır fiyatına maol oluyor sıfırı 40 tl az önce ikinci el satan uygulama indirdim 15 tl bile var orda ama kullanılmış süzinki sıfır oldgu içün o fiyat öyle

Merhaba sıfır ana mucağım var. Kayınvalidem başka bir ana kucağı alınca bu kullanılmadan kaldı. Fotoğraflarını gönderiyorum. Yanında philips sıfır yeni kutusunda böğüs kalkanını hediye edebilirim
Anakucağı; Casual Actıvıty Rocker - Ana Kucağı / Pink 3 farklı müzikal melodi 2 kademe titreşim özelliği Sallanma özelliği sayesinde bebeğinizi uyutabilirsiniz 12.4 Kg taşıma kapasitesi Çıkartılıp yıkanabilir kumaş Çıngıraklı, peluş oyuncaklı, çıkartılabilir bar Sallanma ve sabitlenme özelliği Çıkartılabilir tente Tutma sapları sayesinde kolay taşınabilir 3 nokta emniyet kemeri 3 pozisyon sırt yatma özelliği

Eklentiler

• image.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 206
Bende arıyorum ana kucağı özelden yazıyorum size
Sıfır kutusunda ana kucağım var; sıfırı 419₺ ben 199'a verebilirim
Özellikleri; Casual Actıvıty Rocker - Ana Kucağı / Pink 3 farklı müzikal melodi 2 kademe titreşim özelliği Sallanma özelliği sayesinde bebeğinizi uyutabilirsiniz 12.4 Kg taşıma kapasitesi Çıkartılıp yıkanabilir kumaş Çıngıraklı, peluş oyuncaklı, çıkartılabilir bar Sallanma ve sabitlenme özelliği Çıkartılabilir tente Tutma sapları sayesinde kolay taşınabilir 3 nokta emniyet kemeri 3 pozisyon sırt yatma özelliği

Eklentiler

• image.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 54

merhabalar, ben de var göğüs kalkanı. Çok az kullandım ve çok da faydasını gördüm. Yaram hemen iyileşince yıkayıp kaldırdım. Düşünürseniz fiyat konusunda anlaşırız. Size özelden de yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…