kızlar dün gece göğsümde beni ağlatacak kadar kuvvetli bi ağrıyla uyandım.deliricem şimdi çok kötü vücudum sızlıyor sadece göğsüm ateşli mastitmidir bu?hangi doktora gidicem ben kadın doğum?dahiliye?hariciye?
kızlar dün gece göğsümde beni ağlatacak kadar kuvvetli bi ağrıyla uyandım.deliricem şimdi çok kötü vücudum sızlıyor sadece göğsüm ateşli mastitmidir bu?hangi doktora gidicem ben kadın doğum?dahiliye?hariciye?
genel cerraha gideceksin büyük ihtimalle antibiyotik verecek birde bana dk kurşun suyu yazmıştı onunla pansuman yapıyorsun ateşini alıyor sonra duşu gögüslerine tutuyorsun ve ağrıyan göğsünü sağıp döküyorsun birde ağrı kesici verir bir iki güne geçer pansumanları aksatmazsan bu arada geçmiş olsun benim 7 8 defa olmuştu bebeğin göğsünü yaralaması yüzünden oluyor genelikle ona dikkat et
ben de 14 aylıkken yaşadım bu sorunu, titreme, ateş, göğsümde acı ve ağrı, direk kadın doğuma gittim ağrı kesici ve emzirirken içilebilecek bir antibiyotikle durumum 1 haftada düzeldi, zor bir durum allah kolaylık versin:18: tabii bir de en büyük ilacı bol bol emzir dedi, o acıyla emzirmek zor ama aralarda da elektrikli pompayla sağdım
canım benim ya o duurmlardan bende geçtim bebeğim iç ayına girdi...önlemeni erken alırsan hiç korkulacak bi duurm dğeil..çözüm ağrın olduğu zaman göğsnü sağ ...önemli olan bu..ben antibiyoktik kullandım ateş titreme olduğu için..ama göğsnü sağmak çözümü..