Göğüs hassasiyeti

Guldanca12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
6
0
31
Merhabalar benim 1 haftadır göğüs hassasiyetim var üstüne yatınca ve dokununca acıyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Merhabalar benim 1 haftadır göğüs hassasiyetim var üstüne yatınca ve dokununca acıyor böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Evet özellikleri uçlarına dokununca ağrı oluyordu bende de adetimden 1 hafta önce başladı. Uçları özellikle çok hassaslaştı. Ve şuan çok şükür hamileyim Eğer istiyorsanız rabbim size de nasip etsin inşallah

Normal şekilde âdet oldum adetimin bitmesine rağmen geçmedi göğüs hassasiyetim ister istemez kafama takıyorum

Anladim canım. Eğer kafaniza çokok da takılıyorsa bir doktora görünün isterseniz veya bir test yapın

Benim de 1 haftadan fazladır göğüslerim inanılmaz ağrıyor. Yanları özellikle. Ama bu ay ilk kez göğüs uçlarım acıdı. Yumurtlamanın başıydı sanırım. Uçlarının acısı geçti ama göğüs ağrısı devam ediyor. Regle yakın hep olur ama. O yüzden belirti sayamıyorum

Allah Allah ilk defa böyle oldum endişelendim ister istemez kafam karıştı,3 sene önce prolaktin seviyem yüksekti oda aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…