• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögus hasasiyeti

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
388
98
13
24
Mrb herkeze bu ay ilk defa ovulasyon testiyle gebelik denedim rglme 10 gün var normalde göğüslerim şişmeye başlardı regl öncesi şuan hiç ne ağrı var nede şistiler böyle olup hamileligini öğrenen oldumu hiç acaba test için daha erken olduğu için burda bı sormak istedim başına gelen olduysa yardımcı olan olursa sevinirim

Erken Hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı hiç belirti yoksa gebelik yoktur diye düşünüyorum. Ki ben hamile olduğumu çok erken başlayan regl belirtileri sebebiyle şüphelenip öğrenmiştim . Yine de regl tarihinize yakın test yapıp bakabilirsiniz

Erken Hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı hiç belirti yoksa gebelik yoktur diye düşünüyorum. Ki ben hamile olduğumu çok erken başlayan regl belirtileri sebebiyle şüphelenip öğrenmiştim . Yine de regl tarihinize yakın test yapıp bakabilirsiniz
Benim reglime 7 gün kaldı çatlama üzerinden 7 gün geçti göğüslerime dokunamıyorum bile ama bu ay kendime söz verdim asla hamile modunda değilim kafamdan attım 🤣

Benim reglime 7 gün kaldı çatlama üzerinden 7 gün geçti göğüslerime dokunamıyorum bile ama bu ay kendime söz verdim asla hamile modunda değilim kafamdan attım 🤣
Valla sizi ümitlendirmiş gibi olmayayım ama benim regl tarihime 10 gün kala sizin gibi göğüslerime dokunamaz olmuştum. Hatta eşime bende bişey var ya hamileyim ya meme kanseri oldum diye hahha hemen test taptım silik çizgiyi görmüştüm. Bence test yapın 😘

Valla sizi ümitlendirmiş gibi olmayayım ama benim regl tarihime 10 gün kala sizin gibi göğüslerime dokunamaz olmuştum. Hatta eşime bende bişey var ya hamileyim ya meme kanseri oldum diye hahha hemen test taptım silik çizgiyi görmüştüm. Bence test yapın 😘
Ay çok erken valla en az 5gün daha beklicem adet belirtim gelmezse yaparım 🤣

şey sorcam yarın dahiliyeye randevum var vitaminlerim çok düşük olduğu için 3ayda bir kan veriyorum betaya bakarlar mı hazır öyleyse baksınlar çıksın aradan
Belirtin doktorunuza kan tahlili verirken betaya da bakar mısınız diye böyle bir şey yaşamadım ancak reddedeceğini sanmıyorum

Canm bende yazdığın durumu yaşıyorum suan göğüs uçlarım inanılmaz derecede acıyo ve dik sert yumurtlama üzerinden tahminimce 4 gün geçti çok erken belirti aramıyorum ama bunlarda gözümden kaçmıyo

Canm bende yazdığın durumu yaşıyorum suan göğüs uçlarım inanılmaz derecede acıyo ve dik sert yumurtlama üzerinden tahminimce 4 gün geçti çok erken belirti aramıyorum ama bunlarda gözümden kaçmıyo
Bünyeden bünyeye değişir zaten ben çok erken belirti vermiştim daha regl zamanına çok var gebelik belirtisi yaşıyorsunuz bir kaç gün bekleyip test yapın . Ben pozitif görmüştüm .

Bünyeden bünyeye değişir zaten ben çok erken belirti vermiştim daha regl zamanına çok var gebelik belirtisi yaşıyorsunuz bir kaç gün bekleyip test yapın . Ben pozitif görmüştüm .
Siz ilk pozitifi yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz

Sonra hemen betahcg baktırmıştım zaten oda 20 çıkmıştı

Tahmini yumurtlama dönemim 15 Şubat gibiydi benim döngüm 35 gün ama farklılık olabilir . Adet olmam gereken tarihte 7 marttı . Son adet tarihim 1 Şubat'tı

Back