Gögüs estetik

Ceydatok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
33
6
33
Merhaba hanimlar. Ben yurt disinda yasiyorum. Iki cocugum var ve gögüslerim cok yumusadi sarkti. Uzun zamandir gögüs estetigi olmak istiyorum. Kimler oldu bi adim öne gelsinler lütfen. Hangi marka takildi mentor arion ve daha fazlasi? Hangi doktoru önerirsiniz? Ben dr Eser Aydogdu takip ediyorum ve sanki ona yaptiririm gibi geliyor. Önerilere acigim.ben bide calisan bi insanim. Ne gibi zorluklar cekerim?

Mentor marka fda onaylı ve bende ondan var. Yuvarlak yaptır damla sarkık bi görünüm verir. İzmirde cenk tokatı önerırım

Asla.damla yaptırcaksan hıc yaptırma üstler boş kalıyo. İzliyom senı. İzle benı gor değişimi. 375 cc hıgh profıl yuvarlak mentor marka var bende

Merhaba. Ben de yuvarlak ve damla arasında kararsızım. Benim de görmem mümkün mü acaba? Eser hanımin asistaniyla görüştüğümde bayramdan sonra ameliyatlara devam edileceğini söyledi. Ben de haziran ayı içerisinde yaptırmak istiyorum

dokturun adi tam ney? Kaca yapior?ve yaptiran kisileri taniyormusun memnun kaldilar mi?

belki yorumlara yazdınız ama okumadım konunuza eklerseniz daha iyi olur hangi şehirde olduğunuzu
ben mentor marka yuvarlak 300 cc taktırdım mutluyum
mersin Dr. volkan ışık
ilk 15 gün yardım alın sonra kendi başınızın çaresine bakabilecek kadar iyi olacaksınız
kimisi 1 hafta der şahsen benim ağrı eşiğim çok düşük

Ben este aura estetik te oldum istanbulda orayi öneririm ben oraya oldum o yüzden bildigim birseyi siddetle onerebilirim ve isinde düzgünler

bahsettiğin doktor hakkında çok negatif yorumlar var. Yurtdışından gelip ameliyat olacaksan kesinlikle bir kaç ay önceden gelip bir çok doktorun muayenelere katıl. Görmediğin, sana dokunmayan doktorlara ameliyat olma. Sonucunda çok pişman olabilir. Aslında Orda olsan Kat ve kat daha iyi. En ufak bir sorunda doktorunu arayıp kontrole gidebilirsin.

Malesef burda amalyiyat olmam icin 12 000 euro istiyorlar. Cok pahali gögüs amaliyat icin kac sene biriktirdim.

aradan zaman geçmiş ama yine de söyleyeyim umarım o doktora olmamışsındır eser aydoğduya benim dilim yandı başkalarının yanmasın çok çok kötü deneyimim oldu kendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…