Kendinizi toparlamak ne kadar sürdüMentor marka fda onaylı ve bende ondan var. Yuvarlak yaptır damla sarkık bi görünüm verir. İzmirde cenk tokatı önerırım
Yuvarlak yapay görünüyor sanki4 gun saglam agrım vardı. Sonrasında hızlı bı sekılde iyilestım.
dokturun adi tam ney? Kaca yapior?ve yaptiran kisileri taniyormusun memnun kaldilar mi?Merhaba. Ben de yuvarlak ve damla arasında kararsızım. Benim de görmem mümkün mü acaba? Eser hanımin asistaniyla görüştüğümde bayramdan sonra ameliyatlara devam edileceğini söyledi. Ben de haziran ayı içerisinde yaptırmak istiyorum
Eser Aydoğdunun asistanı ile görüştüm . 15.500 fiyat verdiler. Yaptıran kimseyi tanımıyorum ama bu forumdan takip ettiğim kadarıyla genelde yaptıranlar memnunlar.dokturun adi tam ney? Kaca yapior?ve yaptiran kisileri taniyormusun memnun kaldilar mi?
Bende görüstüm instagramda takip ediyorum güzel fotolar var. HayirlisiEser Aydoğdunun asistanı ile görüştüm . 15.500 fiyat verdiler. Yaptıran kimseyi tanımıyorum ama bu forumdan takip ettiğim kadarıyla genelde yaptıranlar memnunlar.
belki yorumlara yazdınız ama okumadım konunuza eklerseniz daha iyi olur hangi şehirde olduğunuzuMerhaba hanimlar. Ben yurt disinda yasiyorum. Iki cocugum var ve gögüslerim cok yumusadi sarkti. Uzun zamandir gögüs estetigi olmak istiyorum. Kimler oldu bi adim öne gelsinler lütfen. Hangi marka takildi mentor arion ve daha fazlasi? Hangi doktoru önerirsiniz? Ben dr Eser Aydogdu takip ediyorum ve sanki ona yaptiririm gibi geliyor. Önerilere acigim.ben bide calisan bi insanim. Ne gibi zorluklar cekerim?
Ben este aura estetik te oldum istanbulda orayi öneririm ben oraya oldum o yüzden bildigim birseyi siddetle onerebilirim ve isinde düzgünlerMerhaba hanimlar. Ben yurt disinda yasiyorum. Iki cocugum var ve gögüslerim cok yumusadi sarkti. Uzun zamandir gögüs estetigi olmak istiyorum. Kimler oldu bi adim öne gelsinler lütfen. Hangi marka takildi mentor arion ve daha fazlasi? Hangi doktoru önerirsiniz? Ben dr Eser Aydogdu takip ediyorum ve sanki ona yaptiririm gibi geliyor. Önerilere acigim.ben bide calisan bi insanim. Ne gibi zorluklar cekerim?
Dr ismi ney?nekadar tuttu?Ben este aura estetik te oldum istanbulda orayi öneririm ben oraya oldum o yüzden bildigim birseyi siddetle onerebilirim ve isinde düzgünler
Merhaba hanimlar. Ben yurt disinda yasiyorum. Iki cocugum var ve gögüslerim cok yumusadi sarkti. Uzun zamandir gögüs estetigi olmak istiyorum. Kimler oldu bi adim öne gelsinler lütfen. Hangi marka takildi mentor arion ve daha fazlasi? Hangi doktoru önerirsiniz? Ben dr Eser Aydogdu takip ediyorum ve sanki ona yaptiririm gibi geliyor. Önerilere acigim.ben bide calisan bi insanim. Ne gibi zorluklar cekerim?
Ahh bu da reklam amacli gelmis. Her yere saldirdi resmenBen este aura estetik te oldum istanbulda orayi öneririm ben oraya oldum o yüzden bildigim birseyi siddetle onerebilirim ve isinde düzgünler
Malesef burda amalyiyat olmam icin 12 000 euro istiyorlar. Cok pahali gögüs amaliyat icin kac sene biriktirdim.bahsettiğin doktor hakkında çok negatif yorumlar var. Yurtdışından gelip ameliyat olacaksan kesinlikle bir kaç ay önceden gelip bir çok doktorun muayenelere katıl. Görmediğin, sana dokunmayan doktorlara ameliyat olma. Sonucunda çok pişman olabilir. Aslında Orda olsan Kat ve kat daha iyi. En ufak bir sorunda doktorunu arayıp kontrole gidebilirsin.
Nerdesin ki ? 4000-6000 € anlarım da 12.000€ baya uçmuşlarMalesef burda amalyiyat olmam icin 12 000 euro istiyorlar. Cok pahali gögüs amaliyat icin kac sene biriktirdim.
bahsettiğin doktor hakkında çok negatif yorumlar var. Yurtdışından gelip ameliyat olacaksan kesinlikle bir kaç ay önceden gelip bir çok doktorun muayenelere katıl. Görmediğin, sana dokunmayan doktorlara ameliyat olma. Sonucunda çok pişman olabilir. Aslında Orda olsan Kat ve kat daha iyi. En ufak bir sorunda doktorunu arayıp kontrole gidebilirsin.
aradan zaman geçmiş ama yine de söyleyeyim umarım o doktora olmamışsındır eser aydoğduya benim dilim yandı başkalarının yanmasın çok çok kötü deneyimim oldu kendisiyleMerhaba hanimlar. Ben yurt disinda yasiyorum. Iki cocugum var ve gögüslerim cok yumusadi sarkti. Uzun zamandir gögüs estetigi olmak istiyorum. Kimler oldu bi adim öne gelsinler lütfen. Hangi marka takildi mentor arion ve daha fazlasi? Hangi doktoru önerirsiniz? Ben dr Eser Aydogdu takip ediyorum ve sanki ona yaptiririm gibi geliyor. Önerilere acigim.ben bide calisan bi insanim. Ne gibi zorluklar cekerim?