- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
Evet ilk bir hafta zordu.oldukca agrim oldu.3 ay oldu ameliyat olali.unuttum desem yeridir protezleri.hicbir sikayetim yok şükür.
ayh ne güzel maaşallah.ben de görür müyüm ki o günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk bir hafta zordu.oldukca agrim oldu.3 ay oldu ameliyat olali.unuttum desem yeridir protezleri.hicbir sikayetim yok şükür.
Merhabalar bende dikleştirme ve protez istiyorum haftaya Hasan Fındıkla görüşeceğim inşallah dikleştirmeye gerek kalmadan protezle toplanır der Şimdiye kadar her doktor bir göğsümde dikleştirme yapmak lazım dedi izlemeye aldım fotoğraflarına bakabilirmiyim aklım çok takılıyor geriliyorum sürekli vazgeçiyorum bir cesaret deyip yeniden başlıyorumBen sizi izledim resimlere bakablrsnz diklestrme arti protez oldum benmde iki cocuk var. Sorunuz olursa cvplarim sevgiler
Beni de izlermisin benimde aynı senin gibi dik ve protez daha olmadimEsteworld de ameliyat olan arkadaslar var.muhakkak yazinizi gorunce yardimci olacaklardir.doktorunuz diklestirme de öneriyorsa yaptirin mutlaka.benim iki ay once protez arti diklestirme oldu.2 ay olmasina ragmen izler iyi durumda.lazer uygulaniyor izlere.cok faydali kremler var izler icin.diklestirmeden korkmayin.
Merhaba! Ben de 6 ay önce dikkeştirme ve büyütme ameliyatı oldum dual plan yöntemiyle çift meme görüntüsü oldu moralim çok bozuk ne yapıcam bilmiyorum çok çaresiz kaldım şu an sizin resimlere nasıl bakabilirimDikleştirme+protez oldum aynı sizin gibi göğsüm çok sarkık ve içi boştu drumdan çok memnun kaldım izler baya azıldı birkaç aya hiç görünmezler 380 cc takıldı beni izleyip fotolarıma bakabilisiniz beylikdüzü medicana prof dr necmettin kutlu ya oldum 9000 tl ödedim
İzledim seni bakabilirsinMerhaba! Ben de 6 ay önce dikkeştirme ve büyütme ameliyatı oldum dual plan yöntemiyle çift meme görüntüsü oldu moralim çok bozuk ne yapıcam bilmiyorum çok çaresiz kaldım şu an sizin resimlere nasıl bakabilirim
Fotolarına baktım gerçekten çok güzel olmuş benimde küçük ve sarkıktı senin gibi ama ameliyattan sonra daha da kötü oldu keşke ameliyat olmasaydım diyorum senin protez nereye konuldu ?İzledim seni bakabilirsin
Teşekkürler canım kas altına 380 cc konuldu foto yüklesen bakardım sana öyle geliyordur canım kötü değildirFotolarına baktım gerçekten çok güzel olmuş benimde küçük ve sarkıktı senin gibi ama ameliyattan sonra daha da kötü oldu keşke ameliyat olmasaydım diyorum senin protez nereye konuldu ?