Acil: Göğüs dikleştirme ve silikon, Doktor tavsiyeniz, fikir alis veris **kafam çok karışık**

Ben sizi izledim resimlere bakablrsnz diklestrme arti protez oldum benmde iki cocuk var. Sorunuz olursa cvplarim sevgiler
Merhabalar bende dikleştirme ve protez istiyorum haftaya Hasan Fındıkla görüşeceğim inşallah dikleştirmeye gerek kalmadan protezle toplanır der Şimdiye kadar her doktor bir göğsümde dikleştirme yapmak lazım dedi izlemeye aldım fotoğraflarına bakabilirmiyim aklım çok takılıyor geriliyorum sürekli vazgeçiyorum bir cesaret deyip yeniden başlıyorum

Esteworld de ameliyat olan arkadaslar var.muhakkak yazinizi gorunce yardimci olacaklardir.doktorunuz diklestirme de öneriyorsa yaptirin mutlaka.benim iki ay once protez arti diklestirme oldu.2 ay olmasina ragmen izler iyi durumda.lazer uygulaniyor izlere.cok faydali kremler var izler icin.diklestirmeden korkmayin.
Beni de izlermisin benimde aynı senin gibi dik ve protez daha olmadim

Nurettin Noyanı Tavsiye edebilirim. Kliniği Nişantaşında. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Sadece Ameliyat olduğum için değil(göğüs büyütme) güleryüzlülüğü, yaklaşımı, gerçekten çok başarılı ve harika bir İnsandır. Ameliyat sonrası 4. gün işimin başına dönebilecek kadar çabuk atlattım. Çok şükür 1 ay sonrasında hiç ameliyat olmamışım gibiydi genel durumum.

Dikleştirme+protez oldum aynı sizin gibi göğsüm çok sarkık ve içi boştu drumdan çok memnun kaldım izler baya azıldı birkaç aya hiç görünmezler 380 cc takıldı beni izleyip fotolarıma bakabilisiniz beylikdüzü medicana prof dr necmettin kutlu ya oldum 9000 tl ödedim

Merhaba 8 ay oldu dikleştirme ve 325 cc silikon takıldı. Bende 2 çocuk emzirdim üst kısmı boşalmıştı harika oldular. Kesinlikle yuvarlak high profil iste çok güzel duruyor.

Selamlar bende yariyil tatilinde oluyorum bu ayın 10 dedi doktor ama 2 cocuk olunca kabul etmedim. Benimde hem diklestirme hem protez olacak insallah iyi olur. 350cc olacak. Ya birde kafama takilan onu dugmeliden baska bir sey giyemezmiyim doktor hem korse hemde ustten sarilacak dedi. Kafamd deli sorular

Dikleştirme+protez oldum aynı sizin gibi göğsüm çok sarkık ve içi boştu drumdan çok memnun kaldım izler baya azıldı birkaç aya hiç görünmezler 380 cc takıldı beni izleyip fotolarıma bakabilisiniz beylikdüzü medicana prof dr necmettin kutlu ya oldum 9000 tl ödedim
Merhaba! Ben de 6 ay önce dikkeştirme ve büyütme ameliyatı oldum dual plan yöntemiyle çift meme görüntüsü oldu moralim çok bozuk ne yapıcam bilmiyorum çok çaresiz kaldım şu an sizin resimlere nasıl bakabilirim

Fotolarına baktım gerçekten çok güzel olmuş benimde küçük ve sarkıktı senin gibi ama ameliyattan sonra daha da kötü oldu keşke ameliyat olmasaydım diyorum senin protez nereye konuldu ?
Teşekkürler canım kas altına 380 cc konuldu foto yüklesen bakardım sana öyle geliyordur canım kötü değildir

X