Göğüs estetiğinde damla ya da yuvarlak isteyip istemediğimize bizmi karar veriyoruz ?

Gizemmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
23
1
damla ya da yuvarlak isteyip istemediğimize bizmi karar veriyoruz? yoksa meme dokumuza göremi? ben damla istiyordum yani yuvarlak kesinlikle düşünmüyorum ama damla olabilmesi için göğsümüzün üst kısmının dolgun olması gerekiyomuş? kafam çok karıştı arkadaşlar yardımcı olup bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Selam canım Tam 2 ci ayımdayım Operasyonum olalı Damla Yada Yuvarlak Olmasına Biz Karar vermiyoruz bununla ilgili güvendiğin inandığın Doktorun sana neyi uygun görüyorsa onu öneriyor Sana anlatıyor Göğüs yapını nasıl olduğunu açıklıyor ve herkese aynı uygulama yapılmıyor En Azından BEN böyle biliyorum çünkü benim Göğüslerim yuvarlaktı Üst kısımlarda doluluk vardı karşıdan bakıldığın hafif destekli bir sütyenle küçük olduğunu bana göre KÜÇÜK olduğunu Hiç kimse anlamıyordu Sevgili Doktorum da aynı açıklamayı yaptı bana ve damla nın uygun olduğunu Anlattı Söyledi bende Doktorumu dinledim ve Sonuçtan Mutluyum memnunum Umarım seninde Gönlüne göre yakışanın Gerçekleşir....

silikonlu sütyenle bnmde küçük olduğu belli olmuyor.ayrıca doğal göğüste öyle değilmi zaten üstte pek dolgunluk olmaz altta olur damla protez gibi yani. ben 2 doktorla görüştüm.birisi sadece damla protez kullanıyor. o bana hiç sana olmaz fln diye bişi demedi hatta çok güzel olur dedi.bugün her 2sini kullanan doktora gittğimde yuvarlak daha iyi olur dedi ama ben yuvarlak kesnlikle istemiyorum yuvarlak protez hiç sevmiyorum.yani kafam baya karıştı cnm:S

Gizemciğim damla yada yuvarlak tamamen tercih meselesi. Doğal dersen damla, ben yuvarlak seviyorum dersen yuvarlak olur. Damla olması için göğsünün hiçbir şekilde olmasına gerek yok gerekirse erkek göğsü gibi olsun farketmez. Benim doktorum göğüs dokusu olana da olmayana da damla yapıyor. Zaten görüntüde estetik olduğu belli olmasın diye önerisi damla oluyor. Sen kafanı karıştırma hiç. Kimse yok öyle bir şey diyemez. Bunu yapan varsa demekki oluyor demektir. Yapan doktor yapıyor :))

Protezlerde sınıflama var canım. Yüksek ve alçak profil belki bunun 3.sü bile vardır. Yüksek profilde göğüs dokusu az yada hiç olmayanlara kullanıyorlar, düşük yani alçak profili de göğüs dokusu olana kullanıyorlar isteyene göğüs dokusu varsa da yüksek profil kullanılabiliyor. Bu da doktora ve hastanın durumuna kalmış bir şey.
Damla ve yüksek profil ve cc si önemli kaç cc koyacak nereden koyacak ve hangi yöntemle koyacak sen damla istiyorsun yuvarlakla kafanı niye karıştırıyorsun :) esas bu son yazdıklarımı araştır onlara kafa yor emi :) Yuvarlak protez konusunda senin gibi düşünüyordum bende ve hala verdiğim karardan dolayı mutluyum.

Anladım yuvarlak istemiyorsan o halde damla uygulanır sen doktorun bir sütyen giydirip içinede damla ve yuvarlağın duruşunu kontrol amaçlı denetiyor yerleştirip sütyen içine arkadan çekiyor aynada görüyorsun ve aynada yerleşik halini görüyorsun en azından aşağı yukarı bir karar almakta etkikili bunun dışında yuvarlak yada damla konusunda direkt bir eleştri yapmak bana göre yanlış ve cahilce olur sonuçta ikiside bana göre aynı yani beni görenler arkadaşlarım Waayyy ammada dolgun ÜSTLERİ diyorlar DESTEKSİZ buda beni mutlu ediyor aynaya bakınca tatmin ediyor Mühim olanda bu değilmi Sevgilerimleeee.....

teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için.oralette sana sorum olcak bende barış çakıra görüşmeye gittimde.orda resimlerini beğendiklerim oldu ben çok büyük istemiyorum çünkü bu güzel fln dediklerim.sonra videoda aynı kişiyi görünce çok büyktü.pamela gibi neredeyse:)) yok videoda öyle çıkar resimdekiler gerçekleri dedi zaten bida video göstermedi ben videodakileri hiç beğenmeyince:)sen diğer sayfada resimde küçük gözüküyor videoda daha büyük gerçeği videodaki gibi diyince şaşırdım öylemi olur. bana 280 cc dedi ozaman ben 235mi yaptırsamm:)) resmini görmek istiyorum biran önce:))

damla protez ile yuvarlak protez arasında fiyat farkı var bunuda göz önünde bulundur.Benim dr arada fiyat farkı yok aynı ama ben sana yuvarlak öneriyorum beni dinlersen yuvarlak olsun dedi fakat şimdi araştırdım ki yuvarlak 800 tl damla 1200 tl :) bence sen damlada ısrar et malesefki ben yuvarlak yaptırdım ve çok pişmanım.ayrıca doktorunu iyi seç çünkü ben malesef biraz aceleci davrandım ve ne yazıkki doktor yeterli cep açmadığından memelerim daha doğrusu meme uçlarım aşağıda kaldı ve 6 ay boyunca süngerli sütyenlerden takmak zorunda kaldım.3 gün önce ameliyat masraflarını ödeyerek yeniden ameliyat oldum henüz bandajlı olduğu için ne kadar düzeldi bilmiyorum.yarın belli olacak.lütfen doktorunu iyi seç benim gibi 6 ay boyunca o piskolojiyi tekrar yaşama.

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun umarım bu sefer istediğin gibi olmuştur. en çok korktuğum şey zaten pişmanlık. acele etmemeye çalışıyorum ama insan bian önce olup kurtulmak istiyor bu stresli dönemden:) sen nerede ameliyat olmuştun?doktorun kimdi sakıncası yoksa söylesen?

En korktuğum seylerden biri meme ucları asimetrisi gecmis olsun size.umarım istediğiniz gibi olmustur.

selam gizem. ben şunu söyleyebilirimki; eğer meme dokun hiç yoksa gerçekten dümdüzse yada yok denecek kadar az memen varsa kesinlikle kas altı ve kesinlikle damla olması konusunda sana fikir beyan ediyor doktorlar. Tv'lerde de çoğu doktor doğal durması için damla ve sırıtmaması içinde kasaltına koyuyoruz diyor. Ama zaten göğsün az biraz varsa kilon boyunla orantılıysa da yuvarlak takmakta sakınca bulmuyorlar. Banada 3 ay önce kas altı damla takıldı. Hee ama söyle birşey var aşırı doğal duruyor bu damlalar (( Bende hıç doku olmadığı için üstten fırmala yok göğüslerimde yani. bunun sebebı damla olmasından da kaynaklanıyormus. E hem hıc göğsün yok diyip damla taktırıyosun hemde üstten dolgunluk olmuyor. Yanı ben sahsen 2.yi düşünüyorum şimdiden. Ama daha koca bulup evlenıp cocuk emzırdıkten sonra yaptırcam :=) Ve o zaman kesınlıkle ama kesınlıkle sırıtsın sırıtmasın kasaltı yuvarlak taktırcam. Doktorum gecen kontrole gıttıgımde 1 yıl sonra sana 450 olur dedı. Ama emzırmeden sonra yaptırırım ılerde yanı daha var. Çok yazdım gızemcım ama ozetle şöyle diyeyeim 'üstten dolgun dursun rahat dekolte giyeyım dıyosan damla taktırma benım gıbı pısman olursun' Sadece altta dolgunluk var. Ustler sönük

Son düzenleme:

benımde hıc meme dokum yoktu ama doktorum bana dual plan yontemıyle yuvarlak uyguladı ve bu yontemde cok dogal sonuclar verıyo..
sen ıkıncıyı dual planle yaptısanda guzel durur..ne kas altı ne kas ustu..ıkısının karısımı bır yontem..ust kısım kasın altında alt kısım kasın ustunde..
ben hıc meme dokusu olmayana damla mantıgınıda anlamıyorum..benım hıc yoktu bıldıgın duz ama yuvarlak yaptı doktorum zaten cok damla taraaftarı degıl özellıkle ısteyenlere yapıyo cunku hıc meme dokusu olmayana damla yaparsan ustu bos kalır ne anladım ben o ısten yanı.alttakı dolgunlugu desteklı sutyenlede verebılırısın ama onemlı olan usttekı bosluıgu doldurmak..bence doktor gercekten basarılıysa hıc meme dokusu olmayana yuvarlak kullanarakta cok dogal sonuclar ortaya cıkarabılır..örnek : BEN :))

ben illa üstte dolgunluk olsun demiyorum ya yani göğsüm olsun yeter:) sonuçta sütyen taktıkmı üstüde dolgun görüncek.ben doğal göğüslerinde sütyensiz üstte çok dolgunluk olduğunu düşünmüyorum.belki hiç doğal duran yuvarlak protez görmedğimden dolayıda olabilir bu önyargım.blgileriniz için teşekkürler arkadaşlar. meme dokum az var dümdüz değilim ama üstte dolgunluk yok dedi doktor yuvarlak dedi başka doktorda damla çok güzel olur dedi bakalım ocakta olcam ameliyatı hala araştırma içerisndeyim.bide cc ler hakkında bilgi verirmisiniz? nama 280 cc uygun gördü doktor ama 280 cclere baktığımda çok büyük geldi bana ben normal istiyorum çokta büyük istemiyorm.235 cc çokmu küçük olur acaba?

ben forumdaki en zayıf,ve en dar üyeyimdir heralde :) ama ben bile 350 cc silikon taktırıyorum.küçüklük büyüklük algısı,kişinin kendini nasıl görmek istediğiyle ilişkilidir.

280 cc cok buyuk degıl yaa..sutyenın ıcıne koydugunda yada elın aldıgında agır gelıyo ama ıcıne gırınce cok buyuk degıl..ben 300 cc ye agır demıstım gordugumde ama ıcımde 375 cc var ve agırlıgını hıssetmıyorum bıle..damlanın alt kısmı dolgun bak yaptıran arkasda var forumdaa ıkı tane tanıdıgım ıkıncıyı dusunuyolar..yuvarlagın her tarafı dolgun ve damla donmede yapa bılıyo bunlarıda goz onune al ve ona gore karar ver.
kolay gelsın..bol sans..

vallahı benım doktorum benı muayene ettıkten sonra sana 300 cc damla yapalım cok dogal olur dedı. tabı sen ıstersen yuvarlak da yapabılırım ama damla ve kas zarı altı daha guzel bır sonuc dogurur dedı. onlar kısının gogus yapısına ve dokusuna gore en guzelının hangısı olacagını ongorebiliyorlar.

Gizemmmm Barış Çakır muayene parası alıyor mu? Şimdiye kadar kaç doktorla görüşme yaptın hangileriydi paylaşabilir misin? Ben de perşembe gününe randevu aldım ama hiç muayene parasını işin içine katmamıştım o yüzden merak ettim hazırlıklı gideyim. Telefonda bir şey söylemediler ama ben de sormadım yani ilk defa görüşmeye gideceğim için bilemedim.. Ben de büyüklük konusunda hiçbir fikre sahip değilim ama doktor yönlendirme yapıyordur heralde..
Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…