damla ya da yuvarlak isteyip istemediğimize bizmi karar veriyoruz? yoksa meme dokumuza göremi? ben damla istiyordum yani yuvarlak kesinlikle düşünmüyorum ama damla olabilmesi için göğsümüzün üst kısmının dolgun olması gerekiyomuş? kafam çok karıştı arkadaşlar yardımcı olup bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
silikonlu sütyenle bnmde küçük olduğu belli olmuyor.ayrıca doğal göğüste öyle değilmi zaten üstte pek dolgunluk olmaz altta olur damla protez gibi yani. ben 2 doktorla görüştüm.birisi sadece damla protez kullanıyor. o bana hiç sana olmaz fln diye bişi demedi hatta çok güzel olur dedi.bugün her 2sini kullanan doktora gittğimde yuvarlak daha iyi olur dedi ama ben yuvarlak kesnlikle istemiyorum yuvarlak protez hiç sevmiyorum.yani kafam baya karıştı cnm:S
Anladım yuvarlak istemiyorsan o halde damla uygulanır sen doktorun bir sütyen giydirip içinede damla ve yuvarlağın duruşunu kontrol amaçlı denetiyor yerleştirip sütyen içine arkadan çekiyor aynada görüyorsun ve aynada yerleşik halini görüyorsun en azından aşağı yukarı bir karar almakta etkikili bunun dışında yuvarlak yada damla konusunda direkt bir eleştri yapmak bana göre yanlış ve cahilce olur sonuçta ikiside bana göre aynı yani beni görenler arkadaşlarım Waayyy ammada dolgun ÜSTLERİ diyorlar DESTEKSİZ buda beni mutlu ediyor aynaya bakınca tatmin ediyor Mühim olanda bu değilmi Sevgilerimleeee.....silikonlu sütyenle bnmde küçük olduğu belli olmuyor.ayrıca doğal göğüste öyle değilmi zaten üstte pek dolgunluk olmaz altta olur damla protez gibi yani. ben 2 doktorla görüştüm.birisi sadece damla protez kullanıyor. o bana hiç sana olmaz fln diye bişi demedi hatta çok güzel olur dedi.bugün her 2sini kullanan doktora gittğimde yuvarlak daha iyi olur dedi ama ben yuvarlak kesnlikle istemiyorum yuvarlak protez hiç sevmiyorum.yani kafam baya karıştı cnm:S
damla protez ile yuvarlak protez arasında fiyat farkı var bunuda göz önünde bulundur.Benim dr arada fiyat farkı yok aynı ama ben sana yuvarlak öneriyorum beni dinlersen yuvarlak olsun dedi fakat şimdi araştırdım ki yuvarlak 800 tl damla 1200 tl :) bence sen damlada ısrar et malesefki ben yuvarlak yaptırdım ve çok pişmanım.ayrıca doktorunu iyi seç çünkü ben malesef biraz aceleci davrandım ve ne yazıkki doktor yeterli cep açmadığından memelerim daha doğrusu meme uçlarım aşağıda kaldı ve 6 ay boyunca süngerli sütyenlerden takmak zorunda kaldım.3 gün önce ameliyat masraflarını ödeyerek yeniden ameliyat oldum henüz bandajlı olduğu için ne kadar düzeldi bilmiyorum.yarın belli olacak.lütfen doktorunu iyi seç benim gibi 6 ay boyunca o piskolojiyi tekrar yaşama.
damla ya da yuvarlak isteyip istemediğimize bizmi karar veriyoruz? yoksa meme dokumuza göremi? ben damla istiyordum yani yuvarlak kesinlikle düşünmüyorum ama damla olabilmesi için göğsümüzün üst kısmının dolgun olması gerekiyomuş? kafam çok karıştı arkadaşlar yardımcı olup bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
selam gizem. ben şunu söyleyebilirimki; eğer meme dokun hiç yoksa gerçekten dümdüzse yada yok denecek kadar az memen varsa kesinlikle kas altı ve kesinlikle damla olması konusunda sana fikir beyan ediyor doktorlar. Tv'lerde de çoğu doktor doğal durması için damla ve sırıtmaması içinde kasaltına koyuyoruz diyor. Ama zaten göğsün az biraz varsa kilon boyunla orantılıysa da yuvarlak takmakta sakınca bulmuyorlar. Banada 3 ay önce kas altı damla takıldı. Hee ama söyle birşey var aşırı doğal duruyor bu damlalar(( Bende hıç doku olmadığı için üstten fırmala yok göğüslerimde yani. bunun sebebı damla olmasından da kaynaklanıyormus. E hem hıc göğsün yok diyip damla taktırıyosun hemde üstten dolgunluk olmuyor. Yanı ben sahsen 2.yi düşünüyorum şimdiden. Ama daha koca bulup evlenıp cocuk emzırdıkten sonra yaptırcam :=) Ve o zaman kesınlıkle ama kesınlıkle sırıtsın sırıtmasın kasaltı yuvarlak taktırcam. Doktorum gecen kontrole gıttıgımde 1 yıl sonra sana 450 olur dedı. Ama emzırmeden sonra yaptırırım ılerde yanı daha var. Çok yazdım gızemcım ama ozetle şöyle diyeyeim 'üstten dolgun dursun rahat dekolte giyeyım dıyosan damla taktırma benım gıbı pısman olursun' Sadece altta dolgunluk var. Ustler sönük
ben illa üstte dolgunluk olsun demiyorum ya yani göğsüm olsun yeter:) sonuçta sütyen taktıkmı üstüde dolgun görüncek.ben doğal göğüslerinde sütyensiz üstte çok dolgunluk olduğunu düşünmüyorum.belki hiç doğal duran yuvarlak protez görmedğimden dolayıda olabilir bu önyargım.blgileriniz için teşekkürler arkadaşlar. meme dokum az var dümdüz değilim ama üstte dolgunluk yok dedi doktor yuvarlak dedi başka doktorda damla çok güzel olur dedi bakalım ocakta olcam ameliyatı hala araştırma içerisndeyim.bide cc ler hakkında bilgi verirmisiniz? nama 280 cc uygun gördü doktor ama 280 cclere baktığımda çok büyük geldi bana ben normal istiyorum çokta büyük istemiyorm.235 cc çokmu küçük olur acaba?
teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için.oralette sana sorum olcak bende barış çakıra görüşmeye gittimde.orda resimlerini beğendiklerim oldu ben çok büyük istemiyorum çünkü bu güzel fln dediklerim.sonra videoda aynı kişiyi görünce çok büyktü.pamela gibi neredeyse:)) yok videoda öyle çıkar resimdekiler gerçekleri dedi zaten bida video göstermedi ben videodakileri hiç beğenmeyince:)sen diğer sayfada resimde küçük gözüküyor videoda daha büyük gerçeği videodaki gibi diyince şaşırdım öylemi olur. bana 280 cc dedi ozaman ben 235mi yaptırsamm:)) resmini görmek istiyorum biran önce:))