göğüs estetiği ve göğüs kafesi hakkında

Canım kıskançlığından yaptığını ben biliyorum.. Adam beğenmese nişanlanmaz evlenmeye kalkmaz .. Amaçlrı o değil egolarını tatmin ediyorlar işte...

aferim akıllı insanın hali başka oluyor

Zaten başta böyle olmuyorlar yani benim ilişkimde oyleydi sürekli iltifat övgü biraz eskiyince ya aslında suran söyle Buran böyle demeye başladı ama tamamen kendine bağlı kılmak sanırım
Tabi canım en başta öyle olmuyorlar.. Beni beğendiğini çok güzel bulduğunu söylüyor sürekli ama eleştirilerinden de ödün vermiyor sonra ben eksikli gibi hissediyorum kendimi.. Benimki yaptırcam dediğimde tamam dedi hiç karşı çıkmadı, sadece gereksiz şeylere kızar.. Yüzümü beğeniyor arada dudaklarıma da dolgu yaptırcam dediğimde şaşırdın artık sen hiç gerek yok diyor. Ama gözeneklerime takmıştı koşın. Onun yüzünden 4 kimyasal peeling ve 3 mikro iğneleme yaptırdım ne acılar çektim kendin için yaptırdın diyor birde.. Hem eleştir hem kendin için yaptırdın de ...
Sen en iyisini yapmışsın.. Kudursun şimdi kıskançlığından

Sagol canim,simdilik goruntu daha pek istedigim gibi degil cunku farkli sekildeer biri baska biri baska,ama insalllah duzelir.Cok aradim arastirdim dikkatli sectim doktorumu insallah istedigim gibi olur.
Canim nisanin hayirli olsun,gouslerin de istedigin gibi olur insallah,cok mutlu olursun

Düzelirler canım daha çok erken ödem vardır vs birax daha zaman tanı. Zaten çok güzel bir kızsın onlarda iyikeşti mi ohhh gerile gerile gezersin... Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur bende yaptırırım tez zamanda.. Ama sen sakın moralini bozma sakın düzelirler biraz zaman sadece

Benimde göğüs dokum aşağıda ama yuvarlak moderate yada yuvarlağa çok yakın damla olabilir diye düşünüyorum. Bende de kemik çıkıntısı var. maveratugce nin yuvarlak mesela sonuç mükemmel. Bazı arkadaşlarda yuvarlak protez çok yukarda ve geçiş keskin öyle yapay duruyor. Üstten aşağı yumuşak geçiş olmalı. Bu dr un becerisiyle alakalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…