- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Sen kötü göğüs görmemişsin bak seni ekledim benim fotolara bakıp ne kadar şanslı olduğunu anlayabilirsin :))Şimdiye kadar farketmemistim bile teşekkür ederimeminim seninkilerde güzeldir ufak bi ayrıntı takılma bence göğüs ucunun iyileşme süreci daha sıkıntılı diye biliyorum yine de sen bilirsin tabi
Canim 6 haftayi dolduracak benim,birisi iyi iyelisiyor(daha agrili olan)digerinde agri sizi birsey yok ama yukarida duruyorseklide bir acayip ezik boyle.Sert masaj dedi doktorum,yapiyorum ama acaba ise yariyacak mi.Birde silikon deriyi gerdiya areolaar da baya buyudu.Ne kadar oldu yaptirali
Seni izledim bakabilirsin dur bakalım biraz sabirli ol foto var mı bende bakimCanim 6 haftayi dolduracak benim,birisi iyi iyelisiyor(daha agrili olan)digerinde agri sizi birsey yok ama yukarida duruyorseklide bir acayip ezik boyle.Sert masaj dedi doktorum,yapiyorum ama acaba ise yariyacak mi.Birde silikon deriyi gerdiya areolaar da baya buyudu.
Seni merak ettim,beni izlermisin?
Canim fotonu goremiyorum.Album yok bende ama ozelden atm ben sanaSeni izledim bakabilirsin dur bakalım biraz sabirli ol foto var mı bende bakim
Cnm görebilmen için beni izlemen gerekCanim fotonu goremiyorum.Album yok bende ama ozelden atm ben sana
İzledim cnmBenide izlermisin canım
Neden canım ben bir problem göremedimSen kötü göğüs görmemişsin bak seni ekledim benim fotolara bakıp ne kadar şanslı olduğunu anlayabilirsin :))
Ayy ben aynaya bakamıyorum içi sönmüş balon gibi şuanNeden canım ben bir problem göremedim
Sen ameliyat oldun mu canım?? Ben eski bhrknn ım bu arada sende benim tanıdığım elizelizsin değil miCanim fotonu goremiyorum.Album yok bende ama ozelden atm ben sana
Pardon yanlış kişiye yazmışım..ama supersin masallah birde memeleri hallettin mi 4 4 lük maşallahAyy ben aynaya bakamıyorum içi sönmüş balon gibi şuanneyse ki bunayın 21 inde ankaraya gidip oğuz kılıçla görüşcem :))
Anladım zaten bu işte bir yanlışlık olduğunuPardon yanlış kişiye yazmışım..ama supersin masallah birde memeleri hallettin mi 4 4 lük maşallah
Evet canim oldum 6 hafta oldu.Ben seni biliyorum,resimlerinden,boyle nicknameleri hatirlamam zaten :).Sen ameliyat oldun mu canım?? Ben eski bhrknn ım bu arada sende benim tanıdığım elizelizsin değil mi
Cnm görebilmen için beni izlemen gerek
Caim ben izledim ,de sen beni izlemiyorsun diye yaziyor.Gene goremiyorumCnm görebilmen için beni izlemen gerek
İzledim canimCaim ben izledim ,de sen beni izlemiyorsun diye yaziyor.Gene goremiyorum
Benim kemik olayından sonra nişanım oldu canım , tahmin etmediğimden fazla para gidince benim ameliyat parası da gitti :) anca toparlafım kendimi ayın 21 inde gidicem oğuz kılıçla görüşcemEvet canim oldum 6 hafta oldu.Ben seni biliyorum,resimlerinden,boyle nicknameleri hatirlamam zaten :).
Senin is ne oldu,son okudumda kemik cikintisi var diyordun ve ertelenmisti.Son durum nedir canim
Canım benden mi bahsettin acabaşurdaki görüntü çok güzel benim bu kadar olsa ddüşünmezzdim gibi geliyor sonuçta beden senin tabi ki damla sende güzel olur bence birde daha iyi saklar gibi geliyor o kemiği
rapisa ya dedim canım damlanın yüksek profili olanları bir miktar sarkıklığı da gideriyor .. bi git bakalım hayırlısı olsun senin için ankarada mı olmak istiyorsunCanım benden mi bahsettin acabakemik olayı olunca üzerime alındım ama güzel meme olayında biraz tereddüt yaşadım o venmiyim diye benim üstler çok boş damla nasıl olur yuvarlak nasıl olur tam karar veremiyorum.. 21 ağustosta gidicem oğuz kılıç a bakalım o ne diyecek?? Yüksel kankaya damla demişti ama devlet hastaneleri genelde damla yapıyor odasında gösterebileceği yuvarlak protez bile yoktu damla vardı hep
Evet ankarada olucam nişanlım orda bizimkilerin haberi olmayacak zaten bir ay ankarada bir ay manisada geçiyor zamanım . Oraya gittiğimde olucam inşallah hayırlısı bakalımrapisa ya dedim canım damlanın yüksek profili olanları bir miktar sarkıklığı da gideriyor .. bi git bakalım hayırlısı olsun senin için ankarada mı olmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?