Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
göğüs düzleştiren bir ameliyat ...
- Konu Sahibi bayaNome
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ocak 2011
- 172
- 21
- 318
Eğer göğüslerinizi boşaltmak istiyorsanız genel cerraha gideceksiniz bu işi onlar yapıyor.ankaradaysanız ibni sinayı tercih edebilirsiniz genel cerrahide onlar çok iyi.ama boşaltma sonrası yerine implant koyduracaksanız önce genel cerrah memeyi boşaltıcak ardından da isterseniz anında isterseniz 6ay sonra plastik cerrahınız onun yerine implant koyacak.bu işler tabiki isteğinize bağlı olarak yapılıyor.angelina jolie de annesini ve teyzesini meme kanserinden kaybedince isteğe bağlı aldırdı memelerini.
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
ben anlamadım?? neden göğüslerinizi boşaltmak istiyorsunuz ki? eğer erkek bir üyeyseniz ve o yüzden göğüslerinizi aldırmak istiyorsanız, onun ameliyatı ayrı. bir estetik cerrahla gidip görüşmelisiniz.
Erkek üye iseniz burda işiniz nedir? Jinokomasti ameliyatı ya da liposuction yaptırmanız lazım cinsiyet değiştiriyorsanız da baya bi ameliyat olmanız lazım onun için de iyi bir plastik cerrahi bulmalısınız..
Sorununuzu daha açık yazarsanız daha faydalı cevaplar gelebilir
Kızlar bu hanım haftalardır burda nasıl düz göğüslü olurum diye çırpınıyor ve ben hala buna anlam veremiyorum.
- 11 Ocak 2011
- 172
- 21
- 318
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
ya ne bilim.. erkekse bile bi sempatik buldum açıkçası.. belli ki derdi var çare arıyor..Kızlar bu hanım haftalardır burda nasıl düz göğüslü olurum diye çırpınıyor ve ben hala buna anlam veremiyorum.
ya da bunun haricinde, tahmin edemediğimiz özel bir durumu olabilir.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ben hiç erkek diye düşünmemiştim ama olabilir :) Bak 1 aydır şu konuda yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-sizin-nasil.773131/ya ne bilim.. erkekse bile bi sempatik buldum açıkçası.. belli ki derdi var çare arıyor..
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
hımm anladım..Ben hiç erkek diye düşünmemiştim ama olabilir :) Bak 1 aydır şu konuda yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-sizin-nasil.773131/
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Okudum konuyu da zaten büyük değilmiş memeleri bence bi albüm yapsın görelim.. dümdüz meme niye istenir ki.. yazıları da güzel şeyi ayrı hiçbir i Birleşik yazmış :)Kızlar bu hanım haftalardır burda nasıl düz göğüslü olurum diye çırpınıyor ve ben hala buna anlam veremiyorum.
- 1 Nisan 2014
- 42
- 2
- 13
erkek olsaydım onlar için ayrı bir düzleştirme alanı var onu araştırdım neden kadın forumunda arayayım ki?
ve düz göğüs isteyen çok kişi olsaydı size sormadan önce onu araştırırdım ama araştırınca bulamadım
ve düz göğüs isteyen çok kişi olsaydı size sormadan önce onu araştırırdım ama araştırınca bulamadım
teşekkürler doğal yöntem bulamayınca ameliyatları araştırmaya başladım açıkçasıEğer göğüslerinizi boşaltmak istiyorsanız genel cerraha gideceksiniz bu işi onlar yapıyor.ankaradaysanız ibni sinayı tercih edebilirsiniz genel cerrahide onlar çok iyi.ama boşaltma sonrası yerine implant koyduracaksanız önce genel cerrah memeyi boşaltıcak ardından da isterseniz anında isterseniz 6ay sonra plastik cerrahınız onun yerine implant koyacak.bu işler tabiki isteğinize bağlı olarak yapılıyor.angelina jolie de annesini ve teyzesini meme kanserinden kaybedince isteğe bağlı aldırdı memelerini.
bana ilk sempatik diyen insansınız: )ya ne bilim.. erkekse bile bi sempatik buldum açıkçası.. belli ki derdi var çare arıyor..
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
ben erkek uye oldugunuzu dusunup sempatik dedim. Peki neden hic gogsunuz olmasin istiyorsunuz?bana ilk sempatik diyen insansınız: )
Yani sizin isteginiz erkek gibi tahta bir hal almaksa eger bunun bir nedeni olmali. Eger bayansaniz (her halikurda evet erkegim nasil bildiniz diyecek haliniz yok sonucta) bu isteginizin normal olmadigini belirtmek isterim.
- 22 Ekim 2014
- 755
- 138
- 133
- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Bu da mi erkek uyeben erkek uye oldugunuzu dusunup sempatik dedim. Peki neden hic gogsunuz olmasin istiyorsunuz?
Yani sizin isteginiz erkek gibi tahta bir hal almaksa eger bunun bir nedeni olmali. Eger bayansaniz (her halikurda evet erkegim nasil bildiniz diyecek haliniz yok sonucta) bu isteginizin normal olmadigini belirtmek isterim.
- 1 Nisan 2014
- 42
- 2
- 13
insan rahatsız olduğu şeyin nedenini nasıl anlatır
nasıl diyeyim varlığından rahatsız oluyorum onu her hissettiğimde sanki benim bedenimde olmaması gereken bir parça gibi
şimdi diyeceksiniz erkek
erkek olsam burada işim ne Jinekomasti ameliyatlarını araştırırdım forumuna girerdim neden kadın forumuna gireyim de çözümünü arayayım
aynen şöyle 1 bayan göğüs küçültme sorununu sadece erkeklerin olduğu 1 foruma atsa hangi kafayla atmış olur?
göğüs yapılarımız aynı olsa neden farklı bir bölüm açılsın ki
face ya da erkek değilim
nasıl diyeyim varlığından rahatsız oluyorum onu her hissettiğimde sanki benim bedenimde olmaması gereken bir parça gibi
şimdi diyeceksiniz erkek
erkek olsam burada işim ne Jinekomasti ameliyatlarını araştırırdım forumuna girerdim neden kadın forumuna gireyim de çözümünü arayayım
aynen şöyle 1 bayan göğüs küçültme sorununu sadece erkeklerin olduğu 1 foruma atsa hangi kafayla atmış olur?
face ya da erkek değilim
Peki yani kucultmek mi yoksa tamamen duz mu olsun istiyirsunuz?insan rahatsız olduğu şeyin nedenini nasıl anlatır
şimdi diyeceksiniz erkek
face ya da erkek değilim
Ben erkek olduğunuzu düşünmüyorum ama açıkcası kadın olmaktan da memnun olduğunuzu düşünmüyorum. Küçültmek değil düzleştirmek diyorsunuz, hangi kadın dümdüz göğüs ister ki? Sizi üzmek istemem, asla böyle bir niyetim yok ama bence bu konunun temeline inmenizde fayda var, bir psikolog yardımıyla.insan rahatsız olduğu şeyin nedenini nasıl anlatır
şimdi diyeceksiniz erkek
face ya da erkek değilim
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
bir bayan neden tahta göğüs ister ki.. ondan dolayı dedim ama onun haricinde uygunsuz bir hareketini görmedim. emin değilim yani tatlım..Bu da mi erkek uye