kutla Nirvana Kayıtlı Üye 30 Ocak 2010 1.134 0 641 Gaziantep 7 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kutla #1 arkadaslar benim gögüslermde emzirmeden dolayı sarkmalar çatlaklar oldu suanda badem yagı kullanıyorum bildiginiz baska bisey varsa benimle paylasırmısınız lütfeeeeeenhihoyyyt a.s.
arkadaslar benim gögüslermde emzirmeden dolayı sarkmalar çatlaklar oldu suanda badem yagı kullanıyorum bildiginiz baska bisey varsa benimle paylasırmısınız lütfeeeeeenhihoyyyt a.s.
matmazelll Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 817 2 96 Diğer 14 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi kutla #2 kutla .!.: arkadaslar benim gögüslermde emzirmeden dolayı sarkmalar çatlaklar oldu suanda badem yagı kullanıyorum bildiginiz baska bisey varsa benimle paylasırmısınız lütfeeeeeenhihoyyyt a.s. Genişletmek için tıkla... canım anasayfada "güzellik bakım kozmetikler" başlığı altında "Göğüs sağlığı ve bakımı" var. orda doğal bitkisel yöntemler tartışılıyor. kolay gelsin... zemuszemus
kutla .!.: arkadaslar benim gögüslermde emzirmeden dolayı sarkmalar çatlaklar oldu suanda badem yagı kullanıyorum bildiginiz baska bisey varsa benimle paylasırmısınız lütfeeeeeenhihoyyyt a.s. Genişletmek için tıkla... canım anasayfada "güzellik bakım kozmetikler" başlığı altında "Göğüs sağlığı ve bakımı" var. orda doğal bitkisel yöntemler tartışılıyor. kolay gelsin... zemuszemus