• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs dikleştirme

karakxixzz

💃🏻💃🏻❤️🎈💗
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
3.226
6
356
45
İstanbul
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere doğru şekilde konu açıyorumdur erken doğum sonrası yaşadığım sıkıntılar sonrası ve malesef hastanede kullandığım büyük süt sağma makineleri sayesinde göğüslerim tamamen sarktı dümdüz oldular artık özgüven diye bişi kalmadı eşimin yanında huzursuzum kendi başıma ayrı huzursuz aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum e daha ne diyeyim sarkık olduğu için göğüslerim internetteki araştırmalarım sonucu ve görüştüğüm bir Dr meme dikleştirme toparlama ameliyatı yani ters T ameliyatı önerdi bu durum kafamı çok karıştırıyor daha önce ters T ameliyatı olan varmı ameliyat izi nasıl çünkü ciddi bir operasyon ve kalacak olan iz beni çok düşündürüyo hem dikleştirme hemde büyütme olacağım banada destek olursanız çok sevinirim

Konuya niye kimse cevap vermemiş anlamadım sanırım meme dikleştirme ameliyatı ile ilgilenen pek yok
ben 4 Dr ile görüştüm hala kafam net değil dikiş izleri konusunda takıntılıyım esmerim iz yerleri belli olabilir diye okudum sezeryan yerim kabarık ya memedeki dikişlerde kabarırsa diye düşünmeden edemiyorum bu ameliyat ile ilgilenenler fikir görüş paylaşabilirmi lütfen

Konuya niye kimse cevap vermemiş anlamadım sanırım meme dikleştirme ameliyatı ile ilgilenen pek yok
ben 4 Dr ile görüştüm hala kafam net değil dikiş izleri konusunda takıntılıyım esmerim iz yerleri belli olabilir diye okudum sezeryan yerim kabarık ya memedeki dikişlerde kabarırsa diye düşünmeden edemiyorum bu ameliyat ile ilgilenenler fikir görüş paylaşabilirmi lütfen

Sizin yasadiginiz duyguları ben de yaşıyorum malesef.ben de araştırma icerisindeyim.iki doktorla görüştüm diklsstirmenin yaninda protezde onerdiler.ters T dediler.insallah somestr da ameliyat olmayı
dusunuyorum.benim de sezaryan izlerim kabarık ama meme dikişleri daha estetik
yapılır diye tahmin ediyorum

Hangi Dr larla görüştünüz peki banada ters T ve silikon önerildi içimi en çok tayfun Aköz rahatlatmayın güven verdi bu arada bana çok büyük bir silikon önerilmedi boyum 1.80 kilom 57 bu konuda henüz çok fikrim yok nasıl bir silikon olmalı ölçü ne olmalı vs gibi

Sizin yasadiginiz duyguları ben de yaşıyorum malesef.ben de araştırma icerisindeyim.iki doktorla görüştüm diklsstirmenin yaninda protezde onerdiler.ters T dediler.insallah somestr da ameliyat olmayı
dusunuyorum.benim de sezaryan izlerim kabarık ama meme dikişleri daha estetik
yapılır diye tahmin ediyorum

Hangi Dr larla görüştünüz peki banada ters T ve silikon önerildi içimi en çok tayfun Aköz rahatlatmayın güven verdi bu arada bana çok büyük bir silikon önerilmedi boyum 1.80 kilom 57 bu konuda henüz çok fikrim yok nasıl bir silikon olmalı ölçü ne olmalı vs gibi

[QUOTEkarakxixzz, post: 38056520, member: 49526"]Hangi Dr larla görüştünüz peki banada ters T ve silikon önerildi içimi en çok tayfun Aköz rahatlatmayın güven verdi bu arada bana çok büyük bir silikon önerilmedi boyum 1.80 kilom 57 bu konuda henüz çok fikrim yok nasıl bir silikon olmalı ölçü ne olmalı vs gibi[/QUOTE]

Hasan fındık ve barış keklik doktorlarl iletişime geçtim. İstanbul dışında oldugum için somestrda ggidip gorusecem.aklim hasan fındık tan yana.protezin kac cc olacağını soylemediler.artik istanbula gectigimde boyutuna sekline karar veririm.benim de pek bilgim yok silikon turleri hakkinda

Back