- Konu Sahibi nehirmllen
benimki de berlei sanki başa seçenek mi var bize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ne yaptınız, karar verdiniz mi?
bayirgülü26 cnm ameliyatım normal de bugun olucaktı ancak grıp olunca 7 subat ta ertelendı.
cnm sen ıkısını aynı anda mı olucaksın
Umarım herkesin gönlünce olur, ben de 18 Şubat'a aldım ameliyat günümü.
Sız kime olucaksınız ameliyatı acaba?
Merhabalar, ben gogus diklestirme ve karin germe amelitati dusunuyorum cok yakin bir zamanda suan dr arastiriyorum. Sizlerden ricam eger bu ameliyatlari olan ve memnun kalan , doktor onerecek arkadaslardan cok rica ediyorum beni bilgilendirir misiniz.
merhaba
karar vermek yolun yarısı :)
ben bu ameliyatları oldum ikisi birarada
7 kasımda
çok şükür memnunum ve hiçbir sorun yaşamadım
ist.yeditepe hastane doç.doktor can çınar çok başarılı ve iyi bir doktor hastanede 4*4 lük bakım ve özen
iz durumunuz nasil? birde ameliyattan sonra diren takildi mi? eger sakincasi yoksa birde fiyat ne odediniz biliyorum herkese ayni fiyat verilmiyor ama ben bir dr da karar kildim ama yinede arastiriyorum . eger sizin icin sakincasi olmicaksa resim gondermeniz mumkunmu ? Ben 18 subat icin ameliyat gunu aldim dr Tugrul Turandan bakalim insallah hayirlisi olur. Can beyin sayfasinda dikkatimi ceken hafif gogus sarkmalarina uyguladigi yondem fakli cok fazla kesmeden hallediyor sanirim. Benim goguslerimde aslinda cok sarkik degiller.
Estetikport 'u baştan sona bir gözden geçirin derim ben. Tayfun hoca ameliyat öncesi ameliyat sonrası herşeyinle tek tek ilgileniyor. mesleğini gönülden yapan bir adam.Merhabalar, ben gogus diklestirme ve karin germe amelitati dusunuyorum cok yakin bir zamanda suan dr arastiriyorum. Sizlerden ricam eger bu ameliyatlari olan ve memnun kalan , doktor onerecek arkadaslardan cok rica ediyorum beni bilgilendirir misiniz.
Merhabalar, ben gogus diklestirme ve karin germe amelitati dusunuyorum cok yakin bir zamanda suan dr arastiriyorum. Sizlerden ricam eger bu ameliyatlari olan ve memnun kalan , doktor onerecek arkadaslardan cok rica ediyorum beni bilgilendirir misiniz.
Pardon, bu soru merlinine sorulduMerhaba, siz acaba kaç ameliyat oldunuz? merak ettim gerçekten.
Gogus diklestirme slikonsuz ve karin germe oldumMerhaba, siz acaba kaç ameliyat oldunuz? merak ettim gerçekten.
Estetikport a gittim ben kesinlikle sonuç alıyorsun özellikle ameliyat sonrası sıkıntı yaşamıyorsun. İyice araştırdım ben.Merhabalar, ben gogus diklestirme ve karin germe amelitati dusunuyorum cok yakin bir zamanda suan dr arastiriyorum. Sizlerden ricam eger bu ameliyatlari olan ve memnun kalan , doktor onerecek arkadaslardan cok rica ediyorum beni bilgilendirir misiniz.
Bügün Istanbula gidiyorum doktorlara görüşmeler için inşallah uygun doktoru bulunca ameliyat için gün alıcam .
merhabalar. ameliyatınızı oldunuz mu. özelde yada devlet hastanesinde yaptırmak arasında fark var mıdır acaba. ben de Adana da devlet hastanesi düşünüyorum şu aralarmrb cnm bende olmayı dusunuyorum mersınde devlet hastanesınde olmaya karar verdım ancak amelıyat olmaktan cok korkuyorum