• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogus diklestirme ve Karin germe

Merhabalar, ben gogus diklestirme ve karin germe amelitati dusunuyorum cok yakin bir zamanda suan dr arastiriyorum. Sizlerden ricam eger bu ameliyatlari olan ve memnun kalan , doktor onerecek arkadaslardan cok rica ediyorum beni bilgilendirir misiniz.

merhaba
karar vermek yolun yarısı :)
ben bu ameliyatları oldum ikisi birarada
7 kasımda
çok şükür memnunum ve hiçbir sorun yaşamadım
ist.yeditepe hastane doç.doktor can çınar çok başarılı ve iyi bir doktor hastanede 4*4 lük bakım ve özen

merhaba
karar vermek yolun yarısı :)
ben bu ameliyatları oldum ikisi birarada
7 kasımda
çok şükür memnunum ve hiçbir sorun yaşamadım
ist.yeditepe hastane doç.doktor can çınar çok başarılı ve iyi bir doktor hastanede 4*4 lük bakım ve özen

iz durumunuz nasil? birde ameliyattan sonra diren takildi mi? eger sakincasi yoksa birde fiyat ne odediniz biliyorum herkese ayni fiyat verilmiyor ama ben bir dr da karar kildim ama yinede arastiriyorum . eger sizin icin sakincasi olmicaksa resim gondermeniz mumkunmu ? Ben 18 subat icin ameliyat gunu aldim dr Tugrul Turandan bakalim insallah hayirlisi olur. Can beyin sayfasinda dikkatimi ceken hafif gogus sarkmalarina uyguladigi yondem fakli cok fazla kesmeden hallediyor sanirim. Benim goguslerimde aslinda cok sarkik degiller.

iz durumunuz nasil? birde ameliyattan sonra diren takildi mi? eger sakincasi yoksa birde fiyat ne odediniz biliyorum herkese ayni fiyat verilmiyor ama ben bir dr da karar kildim ama yinede arastiriyorum . eger sizin icin sakincasi olmicaksa resim gondermeniz mumkunmu ? Ben 18 subat icin ameliyat gunu aldim dr Tugrul Turandan bakalim insallah hayirlisi olur. Can beyin sayfasinda dikkatimi ceken hafif gogus sarkmalarina uyguladigi yondem fakli cok fazla kesmeden hallediyor sanirim. Benim goguslerimde aslinda cok sarkik degiller.

diren takıldı, 2 tane göğüs için koltuk altlarına. 3 tane karın için jenital bölgenin üst kasmına. 2 gün hastanede kaldım. jenital bölgede 1 direnle çıktım, 2 gün sonra kontrolde diren çıktı. acımıyor çıkarken :) anlık birşey pıt diye çekiyorlar. izlerim iyi durumda. karın ince yer yer silik. göğüs ucu zaten gizli dikiş, orta dikiş azalıyor, alt dikiş görünmüyor. fiyat vermiyorum, doktordan almak en doğrusu. resimde bir ara koydum ama artık vazgeçtim. nazar nazar :) aml günü aldıysan bence artık başka doktor araştırma kafan karışır. göğüste doktorumun söylediği aml esnasında göğsü açtığında toparlamak için potluk ve şekil bozukluğu olmadan en uygun kesiye o an karar vereceğiydi. bende t kesi var ama hiç göze batmıyor. ayrıca bende sarkma feciydi.
başka sorun varsa cevaplarım
hayırlısı olsun şimdiden

Son düzenleme:
Merhabalar, ben gogus diklestirme ve karin germe amelitati dusunuyorum cok yakin bir zamanda suan dr arastiriyorum. Sizlerden ricam eger bu ameliyatlari olan ve memnun kalan , doktor onerecek arkadaslardan cok rica ediyorum beni bilgilendirir misiniz.
Estetikport 'u baştan sona bir gözden geçirin derim ben. Tayfun hoca ameliyat öncesi ameliyat sonrası herşeyinle tek tek ilgileniyor. mesleğini gönülden yapan bir adam.

Merhaba, siz acaba kaç ameliyat oldunuz? merak ettim gerçekten.

Geçmiş olsun. İnsallah hersey gonlunuzce olmustur. Bende bugun doktorla gorustum ama hala arastırmaya devam:)

Estetikport a gittim ben kesinlikle sonuç alıyorsun özellikle ameliyat sonrası sıkıntı yaşamıyorsun. İyice araştırdım ben.

Bügün Istanbula gidiyorum doktorlara görüşmeler için inşallah uygun doktoru bulunca ameliyat için gün alıcam .

konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleşt,rme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb cnm bende olmayı dusunuyorum mersınde devlet hastanesınde olmaya karar verdım ancak amelıyat olmaktan cok korkuyorum
merhabalar. ameliyatınızı oldunuz mu. özelde yada devlet hastanesinde yaptırmak arasında fark var mıdır acaba. ben de Adana da devlet hastanesi düşünüyorum şu aralar

Back