Gögüs dikleştirme sonrası his kaybı,agrı ve şekil bozukluğu sorunu

ASYAM3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
31
0
Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce gögüs dikleştirme ameliyatı oldum
şu anda epeyce şikayetim var bu şikayetlerimi sizlerle paylaşmak fiki r almak tecrübeleri arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.lütfen yardımcı olun kafam çok karışık
1.ci şikayetim gögüs uçlarımda hiç his yok.hiç mi hiç hissetmiyorum doktorum 6 ayla 1 yıl arasında normale döner diyor fakat endişeliyim ya hep böyle kalırsa
2.ci şkayetim istememe ragmen eski boyutuna göre gögsüm epey küçülmüş oysa doktoruma söylemiştim oda sadece yarım beden küçülür belli bile olmaz anlamazsınız demişti oysa en az 2 beden küçülmüş
3.şikayetim asıl dert ettiğimse şekli çok çok güzel beni çok mutlu eden bir şekil olmadı.üstelik 2 si birbirinden farklı doktorumda farkı kabul etti fakat 6 ayı doldurunca aynı olacak iyileşme tamamlanmadı dedi.
bu ameliyatı olan arkadaşlar sizler nasıl bu sorunlarla karşılaştınızmı?ne yapmam gerekli sizce

asyam umarım şikayetleriniz yakın zamandsa geçer benim annem de toparlama-dikleştirme istiyor göğüsleri sarktı sizin doktorunuz kimdi?

his sorunu zamnla geçiyor.benim 4-5 senenin üstüne daha hala tam dönmüş değil ama %80 döndü. gerçi eskisini hatırlamıyorum da :))) ama yok yok neredeyse tam yaaa şimdi bi kontrol ettim de:)))
şimdei boyut olayı gerçekten önemli. sizin durumunuz ne bilemiyorum sarkık olan deriyi elbet almaları lazım dolayısı ile zaten sadece dikleştirm bile yaptırsanız küçülmesi gerekiyor biraz. bunuda göz önüne alın sarkmış göğüs derisi çok ama içi az olanlardansa hele küçülme bence normal.

şekil olayı ise işte burası resmen terzilik işi. hadi küçülmesine bi açıklama yaptık ama şekil olayı ameliyat sırasında ayarlanabilinirdi. bence

ama şunuda sölemeden geçemicem. ameliyat sonrası yatış posizyonunuz hareketleriniz önemli dokuların iyileşmesi sırasında özelliklede geceleri eğer yanlış bir posizyonda uyuyorsanız düşünün her gece 8 saat ortalama e elbet fark eder şekilleri. benim fikrim bu.

Merhaba arkadaşlar,
3 ay önce gögüs dikleştirme ameliyatı oldum
şu anda epeyce şikayetim var bu şikayetlerimi sizlerle paylaşmak fiki r almak tecrübeleri arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.lütfen yardımcı olun kafam çok karışık
1.ci şikayetim gögüs uçlarımda hiç his yok.hiç mi hiç hissetmiyorum doktorum 6 ayla 1 yıl arasında normale döner diyor fakat endişeliyim ya hep böyle kalırsa
2.ci şkayetim istememe ragmen eski boyutuna göre gögsüm epey küçülmüş oysa doktoruma söylemiştim oda sadece yarım beden küçülür belli bile olmaz anlamazsınız demişti oysa en az 2 beden küçülmüş
3.şikayetim asıl dert ettiğimse şekli çok çok güzel beni çok mutlu eden bir şekil olmadı.üstelik 2 si birbirinden farklı doktorumda farkı kabul etti fakat 6 ayı doldurunca aynı olacak iyileşme tamamlanmadı dedi.
bu ameliyatı olan arkadaşlar sizler nasıl bu sorunlarla karşılaştınızmı?ne yapmam gerekli sizce
SELAM. HALA ORADAMISINIZ. NE YAPTINIZ, SON DURUM NE?

X