• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gogus diklestirme ameliyati oldum,ayrinitilariyla

• Konu Sahibi Konu Sahibi bomba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bomba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
41
2
36
İstanbul
merhabalar,
ameliyat olali 5 gun oldu, butun tecrubelerimi sizlere aktarmak istiyorum
doktor cok onemli, guvenmeniz inanmaniz lazim, kendinizi o doktora teslim ediyorsunuz.ben bir tek Serdar Eren e guvendim, inandim, muthis bir doktor...
goguslerim son yillarda deforme olmus,sarkmislardi ve kuculmeye basladilar
29 yasindayim, evli de degilim ama cild yapim ince oldugu icin sarkmama durumu sozkonusu degilmis
Ameliyat oncesi bayagi heyecanlandim, ameliyatim 3 saat surmus, implant ta eklendi icine.diklestirme ameliyatlarinda ince deri alindigi icin memeniz otomatik kuculuyor,eger yeni boyuta raziysaniz sorun degil ama daha kucuk olan yeni boyut sizi rahatsiz ediyorsa implantta takilliyor.ameliyattan sonra agrim vardi ama hemen agri kesici yapiyorlar, 1 gece acibadem maslak ta kaliyorsunuz, hersey guzel, ertesi gun yurutuyorlar sizi, drenleri cikariyorlar, dren olayi biraz fena, tuvalete kalkmak bile zor onlarlaciktiktan sonra cok rahatliyorsunuz
evde hep yatip buz koyuyorsunuz, bugun 5. gunum hala buzlarimlayim, ama cok guzel gozuktuklerini,dogal durduklarini soyleyebilirim
areola cevresi ve vertikal bir kesi var, yeni teknik oyle,ayrica areolamin capinida kucultmus, daha guzel olsun diye
serdar eren yapinca izler yokta oluyor, tabi bakim cok onemli, sigara icmiyorum,beslenmeme dikkat ediyorum.nerden biliyorum yok olcagini onceden yaptiklarinin fotolarini gosterdi,hepsi yok gibi
icimdeki sutyeni 1 ay kulllanmam gerekio, bitsin rahatliycam walla
yaptirmadan once cok iyi dusunun, doktor cok onemli, dinlenme bakim da, ameliyat sonrasi 2 gun biraz agrili oluyo, o 2 gunu hafizanizdan silin
serdar ereni siddetle tavsiye ediyorum, cok pahali ama deger

sorulari olan lutfen sorsun

Geçmiş olsun canım umarım ağrılarından bir an önce kurtulursun bende ameliyat olmayı düşünüyorum ortalama ne kadar bi bütçe ayırmam lazım?

canım benim minik ve sarkık göğüslerim hele sağ göğsüm cok sarkık sola nazaran.nasıl bi uygulama olur benim için ..silikon istemiyorum..sadece toparlama istiyorum.dren falan koyulması gerekirmi ameliyattan sonra ..yardımcı olurmusun

benimki toplam 9000 Euro tuttu.Serdar Eren cok pahali ama deger, baskasina guvenemem
Bu fiyatin icine ameliyat, doktor ucreti ve hastane masrafi dahil.Bana implantta eklendi, implant eklenmese sanirsam 7000 Euro tutuyor.
Drenler hep konuyor ameliyatlarda, ickanama olup olmadigini gormek icin..
bugun buarada bayagi daha iyiyim, sisliklerim bayagi indi, sabirsizlikla doktora gitmeyi bekliyorum

Arkadaslar 30 eylul de olmustum, bugun 19.gunumdu.
Sisliklerim tumuyle indi, hafif bir yesillik olmustu,o da gecti
14. gunde zaten dikislerim alindi.
2 hafta sureyle yara izlerine krem surecegim, baska bir krem de geri kalan kisma.4 gunde yara izlerimin nasil gectigine, nasil kapandigina ve goguslerimin nasil yumusadigini anlatamam.insan vucudu bu kadar mi cabuk hizli kendini tamir eder,yeniler.aynada bakmaya doyamiyorum
cok dogallar, cok guzeller
her agriya degermis, eski goguslerimin fotograflarini da aldim dr.dan, mucize gibi geliyor bu halleri
kremler Serdar Eren in ozel uretim kremleri,cok etkili herhalde
2 hafta sonra silicone patch ler takacagim.onlar da izlerimi bembeyaz yapacakmis.simdi bile cok iyi

ne istedigini bilmek lazim, ilk birkac gun gercekten sikintili geciyor ameliyat sonrasi, ama sonra iyi ki yaptirmisim diyorsunuz, heerseye deger walla, cesaretinizi toplayin
sorulariniz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarim

Çok çok geçmişler olsun Bomba

Benim de ablam burun ameliyatı olmuştu şimdi revizyona ihtiyacı var. Ayrıca Göğüs estetiği de yaptırmak istiyor. Dr. Serdar Eren'in ameliyat ettiği hiç kimseyi tanımıyorum. Hiçbir fotoğrafta görmedim ama nedense çok güven veriyor bana da... Mesela Göğüste his çok mühim...Yapılacak en ufak bir hata göğüs ucundaki hassasiyeti öldürebilir.

Ben de hep ablama ondan ve tekniğinden bahsediyorum. Hem burun revizyonu için hem de meme estetiği için...Hiç iz bırakmadan da iç sutyen tekniğini kullanarak ameliyatlar yaptığını duymuş ve okumuştum. Acaba sana implant da konulduğu için mi izin oldu?

Bu arada, Sen randevunu ne zaman almıştın ki 30 Eylül'de ameliyat olabilmişsin?

Aman çok soru sordum. Sen istersen bunları bir cevapla daha sonra yine sorarım ;)

Sevgiler

Canela

Arkadaslar 30 eylul de olmustum, bugun 19.gunumdu.
Sisliklerim tumuyle indi, hafif bir yesillik olmustu,o da gecti
14. gunde zaten dikislerim alindi.
2 hafta sureyle yara izlerine krem surecegim, baska bir krem de geri kalan kisma.4 gunde yara izlerimin nasil gectigine, nasil kapandigina ve goguslerimin nasil yumusadigini anlatamam.insan vucudu bu kadar mi cabuk hizli kendini tamir eder,yeniler.aynada bakmaya doyamiyorum
cok dogallar, cok guzeller
her agriya degermis, eski goguslerimin fotograflarini da aldim dr.dan, mucize gibi geliyor bu halleri
kremler Serdar Eren in ozel uretim kremleri,cok etkili herhalde
2 hafta sonra silicone patch ler takacagim.onlar da izlerimi bembeyaz yapacakmis.simdi bile cok iyi

ne istedigini bilmek lazim, ilk birkac gun gercekten sikintili geciyor ameliyat sonrasi, ama sonra iyi ki yaptirmisim diyorsunuz, heerseye deger walla, cesaretinizi toplayin
sorulariniz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarim

evet g]ven cok onemli
bir de referansta cok onemli, herkes ona gitmek ona ameliyat olmak istiyor, sanatci gibi
ben de ic sutyen teknigi degil, en yukarida anlattigim teknik kullanildi, baskasina olmazdim izler yok olmazdi,ama simdiden areol cevresi yok oldu, alt cizgi de beyazlamaya basladi.
devamli aynaya gidip bakiyorum, hayalimde bile boyle degildiler
benim teyzem de burun oldu serdar erene, daha onceden yaptirmisti dustu,cok kotu oldu teyzemin burnu,Serdar Eren duzeltti.Zaten Serdar Eren in cogu ameliyati diger estetikcilerin yaptiklarini duzeltmekle geciyormus.
bu arada ben suanda bile memeuclarimi hissediyorum, buz pansumani yaparken gayet hisli oldugunu anliyorsun, artik yapmiyorum gerci
Haziran basi gorusmeye gittim, 30 Eylul de oldum ameliyati.yarin tam 3 hafta olmus oluyor
darisi basiniza

evet g]ven cok onemli
bir de referansta cok onemli, herkes ona gitmek ona ameliyat olmak istiyor, sanatci gibi
ben de ic sutyen teknigi degil, en yukarida anlattigim teknik kullanildi, baskasina olmazdim izler yok olmazdi,ama simdiden areol cevresi yok oldu, alt cizgi de beyazlamaya basladi.
devamli aynaya gidip bakiyorum, hayalimde bile boyle degildiler
benim teyzem de burun oldu serdar erene, daha onceden yaptirmisti dustu,cok kotu oldu teyzemin burnu,Serdar Eren duzeltti.Zaten Serdar Eren in cogu ameliyati diger estetikcilerin yaptiklarini duzeltmekle geciyormus.
bu arada ben suanda bile memeuclarimi hissediyorum, buz pansumani yaparken gayet hisli oldugunu anliyorsun, artik yapmiyorum gerci
Haziran basi gorusmeye gittim, 30 Eylul de oldum ameliyati.yarin tam 3 hafta olmus oluyor
darisi basiniza

Tekrar Merhaba

Tekrar geçmişler olsun. İnsan o kadar sıkıntı çekiyor sonunda elbette memnuniyetle nihayetlenmesini ister. Senin adına çok sevindim. Darısı hakikaketen herkesin başına...

Demek ki 4 ay sonrasına ameliyat randevusu verebiliyor. Ooof bu çok uzun zaman ablam için...Ama bu revizyon gerekli ve ikinci kez hayal kırıklığı yaşamamak için sanırım beklemekten başka çare yok. Ablamın cerrahı Türkiye'nin en ünlü cerrahı ama yaptığı ameliyat hatalı ki zaten o da hatayı ve revizyona ihtiyaç olduğunu kabul etti ama yine de güvenimiz sarsıldı bir kere...

Bu arada Serdar Eren'in muayene ücreti ne kadar acaba? Bir de her ne kadar göğüs estetiği yaptırma ihtiyacı olsa da burun ameliyatı kadar acileyetimiz yok. Ablamın önceliği burun ameliyatı olduğu için acaba teyzen ile yazışmamımızın bir sakıncası var mı? İnan çok makbule geçer çünkü Serdar Eren'e ameliyat olmuş kimseyi tanımıyoruz.

Lütfen beni bilgilendirebilir misin?

Serdar Eren in muayene ucreti 200 euro
teyzem internet bilgisayar kullanmiyor, super ama hic sikinti cekmedi
Dr yazin calismadigi icin 4 ay sonra oldum ben, bu mevsimde cok yogun calisiyor, daha once olabilir tabi ki, ama biran once randevu almanda fayda var

Serdar Eren in muayene ucreti 200 euro
teyzem internet bilgisayar kullanmiyor, super ama hic sikinti cekmedi
Dr yazin calismadigi icin 4 ay sonra oldum ben, bu mevsimde cok yogun calisiyor, daha once olabilir tabi ki, ama biran once randevu almanda fayda var

Peki, Teyzenin fotoğrafını buraya ekleyebilir misin? yani sadece burnunun net gözükeceği ama gözlerinin flu gözükeceği yani tanınmayacağı bir fotoğraf mesela... Eğer fotoğrafının internette bir siteye konulmasından rahatsız olursa diye söylüyorum. Daha önce de söylediğim gibi Serdar Eren'in ameliyat ettiği ünlü ya da ünsüz kimseyi tanımıyoruz. Bize bu konuda yardımcı olabilirsen çok seviniriz. Düşün ki sen olduğun ameliyatın sonucundan çok memnunsun ama ablam olamadı ve ve onun tam da yüzünün ortasında yani görünen bir yerde taşıyor yamuk olan burnunu...

Ne dersin? Yardımcı olabilir misin?

teyzeme sorarim, isterse fotografini koyarim
unlu bircok insan var Serdar Eren in ameliyat ettigi, Tina Turner i bile o yapmis
google a yaz, bak kimler cikiyor..
ben dikislerimi aldirdigimda ben cikarken Hulya Avsar giriyodu, ne amacli giriyo bilmiyorum tabi,kardesi icinde olabilir

teyzeme sorarim, isterse fotografini koyarim
unlu bircok insan var Serdar Eren in ameliyat ettigi, Tina Turner i bile o yapmis
google a yaz, bak kimler cikiyor..
ben dikislerimi aldirdigimda ben cikarken Hulya Avsar giriyodu, ne amacli giriyo bilmiyorum tabi,kardesi icinde olabilir

Tina Turner'ı ben de duydum ama onun yüz germe ile ilgili yaptırdığı ameliyat. Seda Sayan'ın da göz altı torbaları ve gerdirme ama burun ameliyatı yok...

Lütfen teyzene soruver. İnan çok önemli...Eğer teyzen fotoğraflarının görünmesini istemezse, daha evvel de söylediğim gibi gözlerini kapatarak yüzünü tanınır olmaktan çıkarabilirsin.

Senden haber bekliyor olacağım. Seni çevrim içi hiç göremiyorum. Çok sık da girmiyorsun. vakit geçiyor bu yüzden endişe ediyoruz.

çok sağ ol ;)

teyzem istemedi oyle birsey, foto falan istemiyo, ama cok guzel ve dogal oldugunu soyleyebilirim
zaten en iyi karari doktorla konusunca karar verirsin, birinin fotografina bakarak degil,cunku o kisinin evveliyatini da bilmek gerekir

arkadaslar
bu hafta 6.haftam
ameliyat olali 6 hafta oluyor, gayet iyiyim,kalin sutyeni cikardim, ince sporcu suteyni kullaniyorum, onemli olan zaten balensiz ve dolgusuz sutyen kullanmammis, cunku memem yeterince dikmis, uzerinde baski olmamaliymis
spor yapmiyorum hala, 1 ay daha gecsin oyle baslayacagim
silikon bantlar var seffaf, onlari kullaniyorum, izlerin rengi soluyo,izler tene karisiyor,gozlemliyorum hergun
goguslerim de yumusadilar ama daha yolu var,acele etmyorum

kızlar göğüs büyütme ( silikon )ameliyatını ne kadara yapıyor serdar eren ?? vede daha çok hangi silikonu kullanıyor damlamı yuvarlakmı ??

kızlar göğüs büyütme ( silikon )ameliyatını ne kadara yapıyor serdar eren ?? vede daha çok hangi silikonu kullanıyor damlamı yuvarlakmı ??

Doktor goguslerine bakip, senin beklentilerini ogrenip ona gore karar veriyor.ben ameliyat olmadan sanki herkes doktormus gibi konulacak malzemeye karisilmasini dogru bulmuyorum.doktoruna guvenmelisin, o senin icin en dogrusuna karar verir.serdar eren dogal gozukmesine cok onem veriyor
fiyatini bilmiyorum sirf silkonun,gorusmede ogrenirsin

merhaba

serdar eren sadece meme buyutme operasyonunu 8000 euroya yapıyor hastane masrafları dahıl (1 gece kalma)muayene ucreti de 200 euro. bugun muayeneye gıttım. ben secime karışmadım tamamen ona bıraktım boyutuna şekline o karar verecek.

hayirli olsun
gercekten guvenebilirsin bence.sanatci gibi bir doktor
adamin kreminden sistemine herseyi ozel.hic merak etme,hic sorun olmasin.
bu sitede okudugun insanlarin anlattigi sorunlar sikintilar serdar eren le olmaz....

millet, bu hafta9.haftami devirmis bulunuyorum
biranda yumusadilar, vertikal scar beyazladi, serdar eren in ozel bantlari var silikon,onlar yok ediyor izleri resmen, o izleri goremiyorum resmne,bu kdr kisa surede olmasina inanamiyorum
cok dogal duruyorlarbutun cektigim acilara degdi walla,gene olsa gene cekerim
darisi herkesin absinaaaa

acıklamalarınız için çok tşk ederim. darısı basıma inşallah . drenler kac gün göğsünüzde kaldı

Back