Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GÖĞÜS DİKLEŞTİRME AMELİYATI OLANLAR? BAYAN DOKTOR VE ÜCRETTE TAVZİYE VERİR MİSİNİZ
Merhaba bayanlar, ben göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum bana doktor (bayan) tavsiyesi verir misiniz ? ayrıca çokta pahalı olmasa iyi olur. olanlar varsa yada duyunlar tavsiye verirse iyi olur teşekkürler:)
Gözlerim kanadı resmen. Neden büyük harflerle yazma ihtiyacı duydunuz acaba? Forumda bayan doktor arayışında olan arkadaşlarımız vardı hatta biraz bakarsanız o başlıklara da rast gelebilirsiniz . Bol şans.
Konu göze batsın diye büyük harflerle yazdım. Ayrıca aradım bulamadım konuyla ilgili. Göğüs büyütmekle ilgili yazılar var genellikle. Ben dikleştirmek istiyorum ikisi ayrı şeyler.
Merhaba bayanlar, ben göğüs dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum bana doktor (bayan) tavsiyesi verir misiniz ? ayrıca çokta pahalı olmasa iyi olur. olanlar varsa yada duyunlar tavsiye verirse iyi olur teşekkürler:)