Sivilceli Ciltler göğüs dekoltemde sivilceler var . yardım edermsnz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
slm arkadaşlar benim göğüs dekoltemde hep sivilce çıkyor naptıysam geçmdi szn önerebileceğinz bişy var mı

bendede bi ara olmuştu cildiye'ye gittim bi krem verdi gece yatarken sürmek için birde yine krem gibi bişey daha yazdı,eczanede hazırladılar onu krem haline getirdiler.o bölgeyi kuruttu önce o kremler,sonrada 1 haftada kalmadı yok olup gittiler cnm sende bi cildiye'ye gitmelisin bence

eğer geçmezse başka bi hastalığın getirmiş olduğu bişey olabilir gibisinden bişey demişti doktor ama geçti çok şükür. sende bi cildiye uzmanına görünmelisin bence

Vücuttaki sivilceleri çoğunlukla duş jelleri ve vücut losyonları yapıyor.
Bir süre hiç kullanma bunları sabunla yıka vücudunu kaydirigubbakcemile2

bende de var... önceleri duş jeli kullanıyordum sonra sabuna döndüm ama hala çıkıyor... bünyeye bağlı sanırım bazılarında bi tane bile olmazken bizim göğüs kısmımızda bile var... ben o kadar önemsemiyorum zaten havalar sıcak o bile etkiliyor olabilir...

Arkadaşlar okumadınız mı yazıyı daha ne tartışıyosunuz ki :)
Çeşitli yöntemler denemek anca cildinizi yıpratır..

benimde dekolte bölgemde yazın sürekli çıkardı abartılacak gibi değil ama beyaz tenli olduğum için kırmızı duruyor diye sinirlenirdim.ben kilm maskesi yapıyorum kilin elma sirkesiyle maske haline getiriyorum o bölgeye sürüyorum on onbeş dakika bekleyip duşa giriyorum ben faydasını gördüm tavsiye ederim.bide bu sıcaklarda açık tenlilerde ısılık oluyor bende oluyor malesef hamileliğimden kaynaklanıyor olabilir onu dahi hemen geçiriyor

Bende aynı dertten muzdariptim hatta bende bi başlık açmiştım buraya.
Cildiyede yazdıkları öyle vücuda sürülen ilaçların hiç bir faydasını görmedim.

Genelde vücutta çıkan sivilceler ve aşırı tüylenme hormonal sebeplerden dolayı oluyormuş.
Önce kadın doğuma gidip bi hormon testi yaptırdım ben. Normal görünüyodu hormonlarım ama doktorum bana doğum kontrol hapı verdi sivilcelerim için. Doğum kontrol hapı garip geldi vermesi eczacıya sordum adet düzensizliğinde sivilce tadavisinde filan verebiliyomuş doktorlar. Hemen etkili olmuyo 1-2 ay düzenli kullanınca bayaa faydasını gördüm sadece çok oynadığmdan dolayı kalan bi kaç küçük iz var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar okumadınız mı yazıyı daha ne tartışıyosunuz ki :)
Çeşitli yöntemler denemek anca cildinizi yıpratır..

sağol britney :) kimse dikkate almamış ama yinedede açıklayım

kremin adı benzamycin,internetten araştırmadım ama araştırmak isteyen olursa bir baksın.bende fazla değildi 5-6 tane falandı sanırım,dediğim gibi 1 haftada hiçbirinden eser kalmadı. ama özellikle belirtmek istiyorum annemin 25 senedir sırtında vardı sürekli hiç geçmeden sivilce çıkardı annemde, hele yazın sıcak ve terden dahada artar ve kaşınırdı da doktorada gitmedi annem hiç,benim krem geldi aklıma ve çok samimi söylüyorum sadece 1 kez sürmemizde kaşıntıyı tamamen kesti ve küçülttü sivilceleri,1-2 hafta sonra 2.kez sürdük ve tamamen geçirdi,su an annemin sırtında sivilceye ve sivilce izine dair hiçbişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…