• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs çevresi kıllarla ilgili bakımlı bayanlardan bilgi istiyorum ?

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Direk konuya giriim kızlar, ben vücut bakımımı evde kendim yapiorum ağdami filan... Göğüs çevremde seyrekte olsa kıllanma oluyor onları temizlemek istiyorum temizleyince sivilcelenme kızarma oluyor :( SİZCE NASIL GÜZEL Bİ GÖRÜNÜME KAVUŞTURURUM ? SİZ NASIL BAKIMINIZI YAPIYORSUNUZ MESELA ?

zemuszemus

ya bende cımbızla alıorum..ama arkadaşım epilasyonla alıodu..off o çok acıtır bence..ama senn nie o kadar arttı ki.tüy gbileri de mi alıosun..bende 5 6 tel çıkıo cımbızla alıweriom.

Ağda,cımbız,epilasyon neyle olursa farketmez kafama göre alıyorum, evet tüy gibileride alıyorum ince olduklari için acitmio epilasyon ama sora kızarıo :(

işte o tüy gibileri alma bence,,artar..onlara hiç dokunma kıl gibileri al..yani ben öle yapıyorm..bugün limon nane tuz die bi link okudum..ondan oygulamaya başlıcam göğsüme..tamamını alırsan tahriş olur..aldıktan sonra limon we tuz sürüp akşamına da nane kaynatıp içmişler..3 gün su deydirmeden..bi yapalım bakalım..zaten az bişe belki geçer..benmkiler uzayınca baya baya kıl gbi oluyor..ama dediğim gbi az olduğu için çok sıkıntı etmedim..

ıyidde hayatım senin pürüssüzlük uğruna yaptığın şey orman gibi bir göğüse sahip olmana neden olacak, o ayva tüylerini ala ala sonunda kıla dönüşüyorlar...Sen neden bu kadar rahatsızsın ki oradaki tüylerden siyahlar mı?

Ben 1 kez tüm vücudumu epilatörün jilet başlığıyla aldım daha da çıkmadı.. Çok zayıf sapsarı çıktılar onlar da hiç belli olmuyor.. Ama benim tüylerim jiletle alınca zayıflıyor, herkeste tam tersi bir etki yaratıyormuş.. Tavsiye etmiyorum o yüzden..

Ben 1 kez tüm vücudumu epilatörün jilet başlığıyla aldım daha da çıkmadı.. Çok zayıf sapsarı çıktılar onlar da hiç belli olmuyor.. Ama benim tüylerim jiletle alınca zayıflıyor, herkeste tam tersi bir etki yaratıyormuş.. Tavsiye etmiyorum o yüzden..

Sen çok şanslıymışsın canım...

senin için en iyisi lazer epilasyon. 2 seansta baya inceltiyor zaten..

Lazer güzel bir yöntem ama herkeste işe yaramıyor...Okul dönemimde kendimde denemeye kalkmıştım ne güzel kurtulurum ümidi ile, öğretmenim gelip ne yapıyorsun sarışınlara olmaz deyip kızmıştı :( Merhemi başıma süremedim yani :((( Bu arada avatarına bayıldım arzuco...

Aldım bi kere epilatörle azaldi cıkmıo o tüylerde bazı bölgelerde ama üstleri sivilce oldu hep , ben sevmiyorum kıl tüy böyle bembeyaz dursun istiyorum bazı bayanlarıda öyle görünce acaba bi püf noktasımı var die sizlere soriyim dedim..

yok ya:(esmerim işte yüzümde bile tüyler war..tamamen pürüssüz bi beyazlık olmuo..ama olsun kendimi seviyorumzemuszemus

Aldım bi kere epilatörle azaldi cıkmıo o tüylerde bazı bölgelerde ama üstleri sivilce oldu hep , ben sevmiyorum kıl tüy böyle bembeyaz dursun istiyorum bazı bayanlarıda öyle görünce acaba bi püf noktasımı var die sizlere soriyim dedim..

BÜyük ihtimalle ten rengi ve tüy rengi ile alakalı canım mesela benimde bembeyazdır o bölge ama bunun için hiçbir şey yapmıyorum :( Yardımcı olmayı çok isterdim ama elimden bir şey gelmedi :(

yok ya:(esmerim işte yüzümde bile tüyler war..tamamen pürüssüz bi beyazlık olmuo..ama olsun kendimi seviyorumzemuszemus

Olsun be canım önemli olan zaten kendini sevmen, istersen bembeyaz ol kendini sevmedikten sonra o özgüvene etrafına yansıtamazsın ki...

Back
X