A aysetunc Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2016 9 2 1 28 30 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aysetunc #1 arkadaşlar göğüs çatlakları için hangi kremi kullanıyorsunuz hamilelik nedeniyle çatlaklarım oluştu tavsiye edebileceğiniz kremler nelerdir teşekkür ederim şimdiden
arkadaşlar göğüs çatlakları için hangi kremi kullanıyorsunuz hamilelik nedeniyle çatlaklarım oluştu tavsiye edebileceğiniz kremler nelerdir teşekkür ederim şimdiden
UzeUze Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2016 337 300 18 37 30 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aysetunc #2 Cnm ben karnıma, göğüslerime, belime kalçaya doğru, aktardan bitkisel karışık çatlak yağı aldım. Her yerime sürüyorum :) Eklentiler Adsız.png 64,2 KB · Görüntüleme: 84
Cnm ben karnıma, göğüslerime, belime kalçaya doğru, aktardan bitkisel karışık çatlak yağı aldım. Her yerime sürüyorum :)
P Pimpirikli kiz Minik meleğim kollarimda çok şükür :) Kayıtlı Üye 18 Eylül 2016 428 248 23 30 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aysetunc #3 Doktor bana Hindistan cevizi yağı önerdi eczane de satılıyorMuş başka yerden alma dedi bi araştır istersen
Doktor bana Hindistan cevizi yağı önerdi eczane de satılıyorMuş başka yerden alma dedi bi araştır istersen