• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs çatlakları için hamilelikte neler yaptınız?

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
arkadaşlar merhaba; 7 aylık hamileyim bikaç kişiden doğumdan sonra olaca göğüs ucundaki çatlakları için şimdiden krem sürmeye başlamak lazım diye duydum.. siz ne düşünüyorsunuz? hangi markayı kullanıyorsunuz? teşekkürler.. a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba; 7 aylık hamileyim bikaç kişiden göğüs çatlakları için şimdiden krem sürmeye başlamak lazım diye duydum.. siz ne düşünüyorsunuz? hangi markayı kullanıyorsunuz? teşekkürler.. a.s.

öncelikle allah hayırlısıyla meleğine kavuştursun seni canım...ben hamileyken 3 tüp mustela çatlak kremi kullandım...hem göğüslerme hem göbeğime düzenli olarak hergün sürdüm...ama yine de çatlağım var...göbeğimde yok ama sağ ve sol bel kısımlarımda kasığa doğru bikaç ince çizgi...bi de göğüsümün üst taraflarında bikaç tane...ne yaparsan yap çatlayacaksan çatlıyosun canım..haa sürmeseydim daha çok olurmuydu bilemem...ama önlem almak şart bence...

bende 25 haftalık hamıleyım..gögüslerimde çatlama oldu benım önlem maksatlı dr zeytın yagı sürmemi önerd veya kulandıgın her hangi bi nemlendırıcıye devam edebılırsın dedi...sanırım bephanten kullanıcam bende en iyi hücre yenıleyıcı o görünüyor zeytın yagından sonra

cevaplarınız için teşekkür ederim. sanırım ben yanlış ifade ettim göğüs ucundaki emzirme soınucu oluşan çatlaklardan bahsediyordum :)

cevaplarınız için teşekkür ederim. sanırım ben yanlış ifade ettim göğüs ucundaki emzirme soınucu oluşan çatlaklardan bahsediyordum :)

canım onun için de garmastan (umarım doğru hatırlıyorumdur adını) diye bi krem sürdüm ben..sadece 1 kez oldu..çünkü bebeğim çok aktif emmedi..sağıp verdim...ama bide ayva çekirdeğini suda bekletiyosun ortaya bi jel çıkıyo oda mucize gibi bişeymiş...umarım yardımcı olmuşumdur...

geçen hamileliğimde lasinosh krem kullanmıştım.ama doğumdan önce sürmedim.emzirmeye başladıktan sonra kullandım.bide saf zeytinyağı kullanmıştım.iki gün zorlandım sonra geçmişti.

benim de gögüs uçlarım sürekli dik , çıkık duruyor ve dokununca çok acıyor...

karnım için badem yağı almıştım ama hiç çatlağım olmadığı için kullanmamıştım..gögüs uçlarına gün içerisinde aklıma geldikçe badem yağı sürüyorum , bayagı rahatlatıyor ve yumuşayınca ağrısı da diniyor...

ben de cok korkuyorum çünkü böyle gergin olursa emzirmeye başladığımda kesin çatlayacak..sürekli kullanmam lazım aslında badem yağını...

kuzum ne kullanırsan kullan yıne oluyor benım ılk goguslerım catlamısdı doktorum sasırdı son ay karnım catladı ve hala barısık bır sekılde yasıorum onlar ıle suan kayısı cekırdegı yagı lımon yagı ve badem cekırdegı yagı karısımını suruyorum azda olsa farkı var ve ben dogum yapalı 3 sene oldu

canım derdini tam anlatamamışsın o yüzden hep deride oluşan çatlaklardan bahsedilmiş.emzirme sonucu oluşan meme ucu tahrişleri için bana da hamileyken krem sür demişlerdi ben hiç sürmedim,yine de neredeyse hiç sorunum olmadı.bir kaç kez yanma ve kızarıklık oldu,e o da doğal artık,gününün neredeyse yarısı emzirmekle geçiyor.ama genelde meme ucu toparlak olmayanlar yani nasıl anlatayım fındık gibi çıkık yuvarlak olmayanlar çok sorun yaşıyor,bir de yanlış emzirenler.emzirirken bebeğe memenin sadece en ucunu verirsen tahriş oluyor hemde doğru bir beslenme sağlanamıyor ama meme ucundaki kahverengi kısmın alabildiği kadarını emmesini sağlarsan yara olmuyor.sen yine de evde bi meme ucu kremi bulundur,ihtiyacın olursa kullanırsın.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back