göğüs çatalı

sudeeegunayy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
41
9
29
göğüs çatalı olması için neler yapıyorsunuz , ben bir türlü bileştiremedim. 75B ölçüm benle aynı bedenli arkadaşlarımın bile çatalı varken benim yok ne yapabilirim? sütyen seçimiyle veya askılarla alakası var mı ? push up sütyen kullanıyorum ama çatal hala yok

Merhaba. Intimissimi mağazasında Mia modelli bir sütyen var. Hayatımda gördüğüm en iyi dekolte veren sütyen 😊 Tamamen birleştiriyor. Bir deneyin derim 👍
teşekkür ederim cevabın için :) giyince direk birleşiyor mu yoksa askıları kısaltınca mı?

Bir küçük göğüslüler pişman, bir büyükler.
Herkes olmayanı istiyor işte.
Tecrübelerime göre, sütyenin dolgu kısmı alttan değil, yandan olursa ya da kendiniz öyle bir ped koyarsanız birleşmemeleri imkansız.

Bir küçük göğüslüler pişman, bir büyükler.
Herkes olmayanı istiyor işte.
Tecrübelerime göre, sütyenin dolgu kısmı alttan değil, yandan olursa ya da kendiniz öyle bir ped koyarsanız birleşmemeleri imkansız.
deneyeceğim teşekkür ederim :) sütyen askılarını kısaltınca çok fazla, çatal oluyor ama bu sefer de omuzda iz yapıyor ve acıtıyor o yüzden konuyu açtım başka yol bilen var mı diye.

teşekkür ederim cevabın için :) giyince direk birleşiyor mu yoksa askıları kısaltınca mı?
Askıyla çok ilgisi yok. Dolguları yan kısımda bu modelin, yanlardan ortaya doğru itiyor memişleri 😊 Ama Arkasının en sıkı kopçada olması iyi oluyor. Ben ameliyattan önce bu sütyenin her rengini alıyordum valla 😂

Askıyla çok ilgisi yok. Dolguları yan kısımda bu modelin, yanlardan ortaya doğru itiyor memişleri 😊 Ama Arkasının en sıkı kopçada olması iyi oluyor. Ben ameliyattan önce bu sütyenin her rengini alıyordum valla 😂
memnun kalırım umarım :) mezuniyet elbisesi alıcam dekolteli beğendim ama o çatalın olması lazım teşekkürler :)

Tatlimmmmm nerde bu mağazaaaaa banadaaa lazım malum benim aralar ucak pisti gibi açık 😁😁😁😁
Hahaa seninkiler şimdi fıstık oldu amaaa 😂😂 Antalyada magazası var mı bilmiyorum internetten bir baksana canım. Calzedonia bikini markası varya aynı grubun iç çamaşır markası bu da.

Merhaba. Intimissimi mağazasında Mia modelli bir sütyen var. Hayatımda gördüğüm en iyi dekolte veren sütyen 😊 Tamamen birleştiriyor. Bir deneyin derim 👍
ben de daha dün sütyen bakarken içimden neden yanda dolgusu olan ortaya doğru birleştiren sütyen yok ki diye düşündüm , çünkü ben de alttan destek değil , yandan destek ariyorum , hatta mağaza çalışanına sordum , yani siz diyorsunuz ki , yandan destekli sütyenler var , peki sadece bu markanın ürünlerinde mi bu var , başka bildiğiniz bir marka var mı ?

ben de daha dün sütyen bakarken içimden neden yanda dolgusu olan ortaya doğru birleştiren sütyen yok ki diye düşündüm , çünkü ben de alttan destek değil , yandan destek ariyorum , hatta mağaza çalışanına sordum , yani siz diyorsunuz ki , yandan destekli sütyenler var , peki sadece bu markanın ürünlerinde mi bu var , başka bildiğiniz bir marka var mı ?
Benimde yandan destekli olmasi gerekiyo 🤣🤣🤣 anatomiden ötürü aralar açık benim senelerdir spor yapiyorum kaburga egri 🤣🤣🤣ayyildiza bakin ordada var bide pentide var yandan destekli

Baska yerlerde de vardır tabi, ben en etkili bunu buldum. Mesela Pentide birçok markanın tutan modellerin benzeri oluyor, zaten elinizle sütyene bastırdığınızda yandaki dolguları farketmeniz lazım. Hem yanda hemde alt tarafta yani C şekli gibi olmalı dolgusu 👍

Ya ben operasyonla destekli sütyen olayı biter sanıyodum arkadaş bu neee:)))) nette göğüs dekoltesine yapılan makyajlar var, baya volüm veriyor gibi, bu da düşünülebilir sanki :)))

Baska yerlerde de vardır tabi, ben en etkili bunu buldum. Mesela Pentide birçok markanın tutan modellerin benzeri oluyor, zaten elinizle sütyene bastırdığınızda yandaki dolguları farketmeniz lazım. Hem yanda hemde alt tarafta yani C şekli gibi olmalı dolgusu 👍
anladım teşekkür ederim :)

Ya ben operasyonla destekli sütyen olayı biter sanıyodum arkadaş bu neee:)))) nette göğüs dekoltesine yapılan makyajlar var, baya volüm veriyor gibi, bu da düşünülebilir sanki :)))
artık kullanmyorum alttan destekli , boş cup kullanıyorum , büyüklükten memnunum ama ortada birleşmiyor , bu yüzden çok sayıda değil de gerektiğinde kullanmak için yandan destekli arıyorum :)

X