canım benim doktorum Deniz Küçükkaya seninde dediğin gibi düpedüz hiç gelişmemiş göğsüm vardı benim vucuduma orantılı olarak 350cc protez koydu
168 boy 47 kilo gogus alti 72 300 cc orta boy yuksek profil damla-- goruntu hakkinda fikir edinmek istersen fotograf mevcut
ekliyorum seni hiç olusmamıs göğüslere neden damla koyuyolarsa artık
ekliyorum seni hiç olusmamıs göğüslere neden damla koyuyolarsa artık
Selam hepinize kızlar sizlere sorularım var özellikle hiç dokusu olmayan düpdüz gelişmeyen göğüslüler varsa aranızda onlar detaylı anlatırsa çok sevinirim.Sizlere doktorlarınız kaç CC protez taktı? Çapınıza ve deri esnekliğinize göre taktırdığınız CCleri paylaşırmısınız?
Bende düşünüyorum ama ilk önce eylülde burun estetiği olacağım sonra göğüs . Ben koltuk altından düşünüyorum. Bene biraz bilgi istiyrum göğüslerim şuan 34 B Ve damla değil silikonlu gibi dik ve yuvarlak
168 boy 47 kilo gogus alti 72 300 cc orta boy yuksek profil damla-- goruntu hakkinda fikir edinmek istersen fotograf mevcut
mrb bende ameliyat olamk istiorum uzun boylu bir bayanım 34 yaşındayım 1,85 boy kilo 63 doktora gittiğimde direk bana 300 cc dedi ben büyüyk istiorum dediğimde ozaman 320 cc dedi 320 cc büyüklüğü nekadar oluyor internette araştırdım fakat bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen cvp larınızı bekliorrum
fotoğrafları nasıl görebilioruz
doktor boyun kilon orantıların yüksek büyük yaptırabilirsin dedi yuvarlak ve orta sertlikte istiorum ve büyük istiorum ama bakalım neolacak....
:44:
mrb bende ameliyat olamk istiorum uzun boylu bir bayanım 34 yaşındayım 1,85 boy kilo 63 doktora gittiğimde direk bana 300 cc dedi ben büyüyk istiorum dediğimde ozaman 320 cc dedi 320 cc büyüklüğü nekadar oluyor internette araştırdım fakat bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen cvp larınızı bekliorrum
fotoğrafları nasıl görebilioruz
doktor boyun kilon orantıların yüksek büyük yaptırabilirsin dedi yuvarlak ve orta sertlikte istiorum ve büyük istiorum ama bakalım neolacak....
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?