ya pardon gerçekten merak ediyorum topic i okuduktan sonra o siteye girdim hususi baktım dediğiniz tarzda bir tek alet var ufacık bişey ama o geçici olduğunu söylüyor. yani sütyenin içine yerleştiriyorsun büyütmek istediğin kadar büyütüyorsun sonra eski hale dönüyor. aynı şeyi mi görüyoruz bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olcam zira çok çaresizim her yöntemi denedim ama hiçbi işe yaramıyo nerdeyse
hımm ama şöyle bişey tamam sütyenin altında dolgun duracak ve kıyafetle tabi ama sonrası yok yani öyle mi en azından o aleti çıkarttığında birazcık olsun da dolgunluk olmuyo mu yani bu arada ben de hepsini denedim bontaviyi bantları kemeri hepsini ama hepsini denedim ama malesef herhangi bir değişiklik yok. estetikleri de araştırıyorum onlar 3,5 milyardan başlıyor daha ucuz u bile yok.
hmmm sabahtan beri o sitede araştırıyorum bulamıyorum lütfen ismini yazar mısın?o masaj aletinden ben de almak istiyorum da
valla canım 3. günümdeyim ben bi kaç şey birden yapıyorum gerçi ama bunun olumsuz etkisini görmedim bi de şöyle bi şey var benim masaj aletim zayıflama aleti değil tedavi aleti yani hastalıklarda kullanılıyo mesela bel ağrısında kullanılıyo, terliği var ayaklardan yorgunluk alıyo, bir sürü şey var zannetmiyorum ki aynı zamanda yağ yaksın o zaman nolurdu hastaların hali? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?