Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gögüs büyütmek kanser riskini arttirirmi?

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
4
Merhaba degerli arkadaslar,
Bende 1 yil öncesine kadar dogal yollardan gögüslerimi büyütmeye cok özeniyordum.
Ta ki bir doktorun söylediklerini duyana kadar. Doktor amelyatsiz kalici gögüs büyütmek imkansiz, haaa eger yinede büyüdülerse ozaman korkun cünkü gögüs kanseri olma riskiniz cok fazla artiyor demektir demisti.
O günden itibaren cok tedirginim. Sizce gercekten zararlimidir? Güzelleselim derken sagligimizdan olmayalim sonra eyvahedigeldismile

ya bunu bende dusundum ama masajla buyutmek en mantıklısı bence..
meme kanseri sempozyumuna katılmıstım egitimlerine de girdim ben.. erken tanı ve önlemek icin masaj birebir.. belli aralıklarla goguslere yapılan masajlar kanser riskini azaltmada etkili..
masajla büyütmekte bir mahsur yok diye dusunuyorum ama kremler de bir yan etki var olabilir onu bilemem..

bu arada goguslerini dogum kontrol hapiyla buyutmek isteyenlerin gogus kanseri riski de artiyor insallah o arkadaslar bunu biliyordur.. mesela diane-35 hapi.. bende kullaniyorum ama gogus buyutmek icin degil.. sivilcelenmemek ve tuylerimden kurtulmak icin kullaniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…