Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

dediğin gibi o hareket sadece kasları çalıştırır biraz hareket etmiş olurlar.ben ciddi ciddi spora abancanız sandım
neyse koca memişli günler diliyorum :)

arkadaşlar bununla ilgili bi ayette vardı ben hatırladığımı söliim doğrusunu bilen varsa sölesin lütfen babaannemde hep sölerdi şu şekilde hatırlıyorum ( ve şeytan her eve giricek kendimiz alıcaz onu içeri ) yani ben böyle hatırlıyorum babaannem bana aldılar bile hemde gerçekten kendi istekleriyle bu tv işte şeytanı evimize sokan izleme derdi hep bana şeytanın icadı derdi gerçektende dikkat edin çoğu yabancı filmde komedide olsa erkek yada kadının çıplak hallerini görüyoruz tamamen olmasada ya erkeğin ya kadının poposu ve ben sonradan öğrendiğim kadarıyla belden aşşağısını görürsen boy abdestin gidiomuş ben bu yüzden 3 4 kere abdest aldım yazı çok ilginç geldi ben zaten hiç tv sevmem izlemem ama oğlum izlio 5 yaşında hemde yazıda geçen disney çizgi filmlerini bundan sonra izin vermem

ya inanırmısınız benim solgöğsüm m4
sağ göğsüm m3

haklısın o reklamlar o kadar etkili ki yasaklandı bu yüzden etik olmadığı için.

dediğin gibi o hareket sadece kasları çalıştırır biraz hareket etmiş olurlar.ben ciddi ciddi spora abancanız sandım
neyse koca memişli günler diliyorum :)

yok nerdeeee biz zaten abanamayız o kadar yani ben öleyim üşenirim öle bi kaç gün yapar soluğu aile hekiminde alırım heryerim ağrıyo die zaten evde olucak iş değil sadece hareket ettirelim birazcık anlamında söledim hepimize dolgun diri güzel şekilli göğüsler diliorum en kısa zamanda

kızlar bu arkadaş zaten olayı anlamamış.
bizim MÜZİKLE göğüslerimizi büyüttüğümüzü zannediyor.
BİZ MÜZİKLE BÜYÜTMÜYORUZ Kİ. MÜZİĞİN İÇİNDEKİ TELKİNLE BÜYÜTÜYORUZ.
ayşehatun hala ''müzik hüzünlü sevinçli duygular verir'' falan diyor.
bizi etkileyen müzik değil İÇİNDE DUYULMAYAN CÜMLELER.
BU CÜMLELER BİR ÇIĞLIĞIN İÇİNE KONULSAYDI O ÇIĞLIKLA BÜYÜTECEKTİK.
ama dahakonuyu anlamamış yorum yapıyor ayşehatun.
ZETAN BANLANMIŞ YİNE.
BANLANMAYA DOYMUYOR

27 yaşındayım ama deniyceksen bi tavsiye eczaneden kas gevşetici ağrı kesici krem al bu göğüs büyütme telkininkinden çok farklı bi ağrı

vay be 27 yaşında olmana rağmen etki ediyor demek.
Ben24 yaşındayım o zaman dinlememde yarar olabilir.
Tşk ederim cnm.
Kas gevşeticinin ağrıları gidermesi açısından mı etkisi olur diyorsun

kız sende hiç bişeye inanmıyosun hee seni dünde bi forumda okudum şişman olduğu için kızı işe almamışlar filan ondada inanmıyorum şöle böle diodun kızlada dalga geçtin nie böle yapıosun forumlara girip hep olumsuz şeyler yazıp milletin sinirlerini bozuyosun inanmak zorunda değilsin herkesin inancı farklı neden insanları hep eleştiriyosun anlamıyorum daha ılımlı olabilirsin yorum yazmak eleştirmek yerine girme forumlara madem sana saçma salakça gelio nie girip okuyosun nie uzatıp yorumlar yazıp milleti eleştiriyosun töbee töbee

vay be 27 yaşında olmana rağmen etki ediyor demek.
Ben24 yaşındayım o zaman dinlememde yarar olabilir.
Tşk ederim cnm.
Kas gevşeticinin ağrıları gidermesi açısından mı etkisi olur diyorsun

ben 3 gün dinledim sadece inanılmaz bacaklarım ağrıdı sonra ağrı kesici kas gevşetici krem sürdüm nez arkadaşımız ikisini birlikte dinleme dedi zaten aynı anda olmuyo bende boy uzatmayı bıraktım sadece göğüs büyütmeye odaklandım bu telkin cdlerinin parayla yapıldığı site varya orda boy uzatmayla ilgili yorumları bi görsen ben okudum çok şaşırdım hatta bi tanesi 3 ay önceden yorum yazmış işte aldım deniycem boyum şu filan 3 ay boyunca paylaşmış arada şu anda 9 cm uzamış o beni çok etkilemişti o yüzden başlamıştım ama gerçektende ikisi aynı anda olmuyo

Aa aa nolmuş buraya ya kızlar burda konuyu açan arkadaş uğraşıp bizim için bişey paylaşmış kimsenin saygısızlık etmeye hakkı yok ramazan ayında tatsızlık çıkmasın lütfen :) İnananlar bu konuda birbirine destek olur inanmayan da saygı duyar ama kimsenin birbirini kırmaya hakkı yok Bırakalım bunları da konumuza dönelim artık :)
Meselaaa

Benimki sağ M3 sol da ondan biraz daha küçük

biri şuna telkinle müziğin farkını anlatsın demiştim

kızlaarrr benim ilk 21 bitti 2 gün önce göğüslerim avuçlarıma aldığımda ağır ağır içi dolu dolu 1 hafta ara verip 2nci 21 ve arkasından 3üncü 21ide tamamlicammmm,ve reglm yakın 1-2 güne kadar olurum bakalım sonra anlicam sönüp sönmiceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…