• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Büyütmek İçin Atmam Gereken Adımlar

kamelyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
138
16
48
İstanbul
Arkadaşlar ne kadar araştırsam da hala elimde bir hiç var. Ne yapıyım ne ediyim hiç bilmiyorum. Çevremden de yardım almıyorum ben bu işi tek başıma kimseye söylemeden yapacam dolayısıyla zorlanıyorum. öncelikle göğüs altı ölçüm 75 bile değil malesef, 70. Göğüs ucumla beraber 76-78 gibi bir şey çıkıyor. Yani 70-60-88 ölçülerim tam olarak böyle. Boyum 167 kilom ise 49.. Ben göğüslerimin öyle dışardan bakılınca estetik olduğunu anlaşılmasını kesinlikle istemiyorum. Doğal bir büyüklüğe sahip olmasını istiyorum. Hem büyük hem doğal görünmesi için benim doktorumdan ne istemem gerekiyo kaç protez takmasını istemeliyim, yuvarlak-damla şekillerinden hangisini istemeliyim..
Bir de doktor önerisi de lazım bana. Kendi doktorunuzdan memnun musunuz, nasıl bir dönem geçirdiniz, üceti ortalama ne kadardı..
Arkadaşlar bu bilgiler bana lazım.. Hep erteledim sonunda İstanbul'da olmaya kesin karar verdim. Sonuçta sağlık bu öyle kötü bi doktora kendimi emanet etmek istemem..
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :*

Arkadaşlar ne kadar araştırsam da hala elimde bir hiç var. Ne yapıyım ne ediyim hiç bilmiyorum. Çevremden de yardım almıyorum ben bu işi tek başıma kimseye söylemeden yapacam dolayısıyla zorlanıyorum. öncelikle göğüs altı ölçüm 75 bile değil malesef, 70. Göğüs ucumla beraber 76-78 gibi bir şey çıkıyor. Yani 70-60-88 ölçülerim tam olarak böyle. Boyum 167 kilom ise 49.. Ben göğüslerimin öyle dışardan bakılınca estetik olduğunu anlaşılmasını kesinlikle istemiyorum. Doğal bir büyüklüğe sahip olmasını istiyorum. Hem büyük hem doğal görünmesi için benim doktorumdan ne istemem gerekiyo kaç protez takmasını istemeliyim, yuvarlak-damla şekillerinden hangisini istemeliyim..
Bir de doktor önerisi de lazım bana. Kendi doktorunuzdan memnun musunuz, nasıl bir dönem geçirdiniz, üceti ortalama ne kadardı..
Arkadaşlar bu bilgiler bana lazım.. Hep erteledim sonunda İstanbul'da olmaya kesin karar verdim. Sonuçta sağlık bu öyle kötü bi doktora kendimi emanet etmek istemem..

Ben yuvarlak protezi öneririm ama zevk meselesi biraz da.. Şu da bir gerçek ki yuvarlak daha doğal sonuç veriyor. Büyüklük olarak kaç cc olacağına doktorunuz karar verirse daha iyi olur çünkü o ccnin duruşu kişiden kişiye değişir. Siz nasıl büyüklükte istediğinizi tarif edin sadece, çok büyük mü yoksa vücudunuza gidecek büyüklükte mi diye..

Her şey olur her şey biter, en öncelikli tavsiyem bir yola gireceksen kızkardeş veya anne veya halinden anlayacak bir dost ama mutlaka biri ile gir bu yola. Ameliyathanenin kapısı kapanırken el salladığın, senin için dua eden, çıkışını bekleyen, ilk günlerde yanında olan bir can olsun başında. Bu bir ameliyat, çeşitli sıkıntılar olacak illa ki, tek başına baş edilir mi, belki, ama neden? Estetik amaçlı olması ameliyat olduğu gerçeğini değiştirmiyor, basitleştirmiyor. Ben de başta kimseye söylemem diyordum ama inan ablamlara söylediğimde onların desteğini aldığımda sırtımdan büyük bir yük kalktı.
Diğer konulara gelince araştır derim. İçine ne siniyorsa gözüne ne hoş görünüyorsa onu yaptır. Doktorların önce-sonra resimlerine bak, hayalindekine yakın olana karar ver.
Doktor tavsiyesi istemişsin, ben Barış Çakır'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sana yakışmayacak olanı yalvarsan da yapmaz, en doğalından ve yaşına ölçülerine en uygunundan yanadır. Şubat'ta 2 yıl olacak, bir gün bile pişman etmedi beni. Yine yaptıracak olsam ona yaptırırdım, herhangi başka bir estetik ameliyat düşünecek olsam da yine ona giderim.

Salam men 1 ay once 300 cc mentor damla taxdirdim.boy 168 ceki 51 .super gorunur. Doktora get o olculer yapacaq sene hangisi uygunsa onu qoyacaq

Back