Arkadaşlar ne kadar araştırsam da hala elimde bir hiç var. Ne yapıyım ne ediyim hiç bilmiyorum. Çevremden de yardım almıyorum ben bu işi tek başıma kimseye söylemeden yapacam dolayısıyla zorlanıyorum. öncelikle göğüs altı ölçüm 75 bile değil malesef, 70. Göğüs ucumla beraber 76-78 gibi bir şey çıkıyor. Yani 70-60-88 ölçülerim tam olarak böyle. Boyum 167 kilom ise 49.. Ben göğüslerimin öyle dışardan bakılınca estetik olduğunu anlaşılmasını kesinlikle istemiyorum. Doğal bir büyüklüğe sahip olmasını istiyorum. Hem büyük hem doğal görünmesi için benim doktorumdan ne istemem gerekiyo kaç protez takmasını istemeliyim, yuvarlak-damla şekillerinden hangisini istemeliyim..
Bir de doktor önerisi de lazım bana. Kendi doktorunuzdan memnun musunuz, nasıl bir dönem geçirdiniz, üceti ortalama ne kadardı..
Arkadaşlar bu bilgiler bana lazım.. Hep erteledim sonunda İstanbul'da olmaya kesin karar verdim. Sonuçta sağlık bu öyle kötü bi doktora kendimi emanet etmek istemem..
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :*
Bir de doktor önerisi de lazım bana. Kendi doktorunuzdan memnun musunuz, nasıl bir dönem geçirdiniz, üceti ortalama ne kadardı..
Arkadaşlar bu bilgiler bana lazım.. Hep erteledim sonunda İstanbul'da olmaya kesin karar verdim. Sonuçta sağlık bu öyle kötü bi doktora kendimi emanet etmek istemem..
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :*