Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme

Cnsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
33
6
Kızlar ya benim göğüslerim çok küçük zaten zayıfım fiziğim çocuk gibi duruyor bu konudan çok rahatsızım göğüs büyütmeyle ilgili bissürü yazı okudum aranızda bununla ilgili bişey deneyip iyi sonuç alan var mı paylaşırsanız sevinirim

Çok mutsuz değilsen uzak dur derim. Ameliyatların hepsinde bir risk var.

Göğüs silikonla büyür. Ameliyat olman lazım.Bir çok arkadaşım yaptırdı. İyi bir doktor oldu mu gayet iyi sonuçlar çıkıyor.

Bunun dışında kremdi yok makinaydı inanmıyorum

Biraz kilo alsan ?Çünkü çok zayıf vücutta da büyük göğüsler çok tuhaf duruyor

bende senle aynı kaderi paylasıyorum hem cok zayıfım hemde cok kücükler ama silikon asla yaptırmam napalım böyle seven biri cıkar elbet :KK66:

Kızlar kusura bakmayın iyi geceler. YEni üye oldum. NAsıl bi konu açarım bilemedim yorum olarak bari yapayım dedim. ben 18 yaaşındayım ve gğüslerim yok gibi bir şey hani ilk cıkmaya başlar ya ne bilyim 12 yaşındaki çocuk gibi o şekilde kücük değil yok bildiğin . Ben hangi doktora gitmem gerektiğini bilemeedim bi sormak istedim açıkcası birazda cekiniyorum

Canım göğsüne soğuk suda masaj yapicaksın masaj hareketleri internetten bulabilirsin bide ada çayı iç ada çayı östrojen icerdigi için göğüsü büyütüyor göğüs elledikce ve masaj uyguladikca büyüyor.dene goruceksin

X