Göğüs büyütme

merve2332

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
4
0
27
Arkadaşlar ben 19 gün önce 400cc ile oldum. Ama hala ağrılarım geçmedi. 19 gün oluyo. Bu normal mi ?

Selam canım benim de şuan 19. Günüm sen şimdi nasıl oldun geçti mi acaba ben de hala acı çekiyorum.....
Arkadaşım Merhaba ben de düşünüyorum yaptırmayı ve çok araştırdım ilk bir ay hafif agrimalar oluyormuş .iki doktora sordum ikiside farklı fiyat verdi bana birbiri ile alakası olmayan ne kadara yaptirdin muallaktaym fiyat konusunda

Ben denizlide 14 bine oldum

Merhabalarr ben Ankara da Diren Çelik e oldum 13.000 tl kas altı. Açıkçası ilk 4 gün benim için aşırı zordu yani hafif geçmesi ameliyat olduğuma pişman oldum artık 19. Günüm ama hala sızlamalar vs var geçmesini istiyorumm(

İstanbulda kampanya fiyatı ile 13.000 e yaptım

Sen yinede bı doktorunla görüş kuzum silikonun gogsune adapte olma süresi bide herkeste vücutta iyileşme süresi farklılık gosteriyor bu yüzdende sizlamalarin olabilir kollarını açmamaya, kaldırmamaya bide bişey taşımamaya çalış çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir. Bende çok istiyorum bı doktor 20.000 dedi şok oldum burdan sorayım dedim çok teşekkür ederim yeniden geçmiş olsun ve bı an önce iyilesmen dileğiyle

Çok teşekkür ederim canım benimm ya evet her yer pahalı bide ben de sordum soruşturdum en uygunu Diren hocaydı bi kız arkadasımdan öğrendim onuda kadınlar klübünden, onun göğüsleri çok güzeldi ondan ona oldum önerirm yani

Teşekkür ederimmm kuzum yaptırınca uğrarım buralara anlatırım gelişmeleri ve yine fikirlerine ihtiyaç duyabilirim şimdilik hoscakal tatlı arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…