- 15 Mayıs 2018
- 70
- 20
- 32
- Konu Sahibi Kubraderin92
Kızlar ameliyat olmadan göğüs büyütme mümkün mü bildiğiniz bi krem falan varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosuna para vermis olursun ben cok kez denedim olmadi en sonunda ameliyat oldum erdim muradimaKızlar ameliyat olmadan göğüs büyütme mümkün mü bildiğiniz bi krem falan varmi?
Korkulcak hicbiseyi yok ameliyattan iki saat sonra kalktim bahceye indimHadi ya bende ameliyattan korkuyorum ya
aktardan denemediğim ürün, internetten getirtmediğim krem kalmadı. hepsi boş.Kızlar ameliyat olmadan göğüs büyütme mümkün mü bildiğiniz bi krem falan varmi?
Korkulcak hicbiseyi yok ameliyattan iki saat sonra kalktim bahceye indim
Iki gün sonrada valla alisverise gezmeye gittim
Benim 1 hafta oldu. Ben de öldüm öldüm dirildim. Biliyodum böyle olacağını o yüzden silikonları çıkarsınlar demedim hiç. Bu süreçte herkesin yaşadığı farklı oluyo ama en kötüsünü göze alıp karar vermek gerek. Bi bakmışsın hiç ağrın olmamışBir tanıdığımla konuştum ben de, acı eşiğim yüksektir ama ilk bir hafta öldüm öldüm dirildim dedi verdiğim para kalsın lanet olsun da bu silikonları çıkarsınlar da acım dinsin demiş. İki aya yakın dışarı çıkmamış ve hala silikonları hissediyormuş
Valla doktorum da 1 hafta çok ağrın olacak dedi en son ben de aldım ameliyat randevusu. Umarım güzel geçer. Hastanede kalacakmışım bir gün. Yanımda ne olması gerekir yani pijama terlik dışında siz ne götürmüştünüz?Benim 1 hafta oldu. Ben de öldüm öldüm dirildim. Biliyodum böyle olacağını o yüzden silikonları çıkarsınlar demedim hiç. Bu süreçte herkesin yaşadığı farklı oluyo ama en kötüsünü göze alıp karar vermek gerek. Bi bakmışsın hiç ağrın olmamış
İç çamaşırı götürdüm ama hiç kullanamadım hastaneden verdikleriyle kalmıştım dermanım yoktu değiştirilmesine. Çorap götürmüştüm kalın çorap patik gibi iyi oluyor. Pipet baş yardımcın oluyor, deodorant, muz gibi yemek yiyemediğinde atıştırabileceğin meyve, geniş bir şal üstünü giyinemezsen direk onu örtersin. Ben yürüyüşler için bile giyinememiştim pijamamı şalı kıyafet gibi sarmışlardı. Saçların uzunsa toka. Hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafetin de kolay giyilebilir yine önden düğmeşi ya da fermuarlı olmasını öneririm. Ben çıkarken de giyinememiştim şal sarılı dönmüştüm Şuanda aklıma gelenler bunlarValla doktorum da 1 hafta çok ağrın olacak dedi en son ben de aldım ameliyat randevusu. Umarım güzel geçer. Hastanede kalacakmışım bir gün. Yanımda ne olması gerekir yani pijama terlik dışında siz ne götürmüştünüz?
Ah çok teşekkür ederim daha önce böyle büyük bü ameliyata girmediğimden bilmiyodum çok iyi geldiİç çamaşırı götürdüm ama hiç kullanamadım hastaneden verdikleriyle kalmıştım dermanım yoktu değiştirilmesine. Çorap götürmüştüm kalın çorap patik gibi iyi oluyor. Pipet baş yardımcın oluyor, deodorant, muz gibi yemek yiyemediğinde atıştırabileceğin meyve, geniş bir şal üstünü giyinemezsen direk onu örtersin. Ben yürüyüşler için bile giyinememiştim pijamamı şalı kıyafet gibi sarmışlardı. Saçların uzunsa toka. Hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafetin de kolay giyilebilir yine önden düğmeşi ya da fermuarlı olmasını öneririm. Ben çıkarken de giyinememiştim şal sarılı dönmüştüm Şuanda aklıma gelenler bunlar
Hiçbir işe yaramıyorlar. Denemediğim ürün kalmadı. Ameliyat tek çare. Ben de 19 Ocak’ta ameliyat olacağım. Sürekli buralardayım.Kızlar ameliyat olmadan göğüs büyütme mümkün mü bildiğiniz bi krem falan varmi?
Rica ederim ne demekAh çok teşekkür ederim daha önce böyle büyük bü ameliyata girmediğimden bilmiyodum çok iyi geldi