Göğüs büyütme

Asi05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
6
4
39
Merhaba 2 hafta önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum . Ödemlerim nerdeyse hiç geçmedi bu durum normal mi? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba 2 hafta önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum . Ödemlerim nerdeyse hiç geçmedi bu durum normal mi? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim
normal yavaş yavaş iniyor.2 ay hatta 6.aya kdar şişilikler oluyor merak etme.1 ay onra çok rahatlıyorsun.korkmadan güzel güzel sürecini yaşa.geçmiş olsun

normal yavaş yavaş iniyor.2 ay hatta 6.aya kdar şişilikler oluyor merak etme.1 ay onra çok rahatlıyorsun.korkmadan güzel güzel sürecini yaşa.geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim:) evet azalmaya başladı çok şükür. Tek sıkıntım yatıp kalkarken kaslarım çok kasılıp çok Ağrı veriliyor . İnşallah kısa sürede bu Ağrı azalır

Slm daha cok yeni evet normal daha uzun da surebilir arkadasin dedigi gibi yavas yavas inecek agrilarinda gececektir ama iste biraz zaman aliyor hergun biraz daha iyi oluyordum ve seviniyordum seni cok iyi anliyorum ama rahat ol :))

Merhaba, göğüs büyütme konusunda kararsızım hala, sizce gerçekten degdimi yani acıya rağmen? Cok merak ediyorum. Sonuç istediğiniz gbmi?

Merhaba, göğüs büyütme konusunda kararsızım hala, sizce gerçekten degdimi yani acıya rağmen? Cok merak ediyorum. Sonuç istediğiniz gbmi?

Slm benim icin gec kalinmis bir karardi kesinlikle degdi ben keske daha once yaptirsaydim diye dusunuyorum cok mutluyum cunku gercekten eger istiyorsan hic dusunme derim insanin kendine ozguveni geliyor

Bende göğüslerim için estetik düşünüyorum. O kdar küçüklerki nerdeyse yok gibiler. Bunun için araştırmalara başladım ve bu siteye ğye olma sebebim bu oldu. Ameliyat olanların, konuyla ilgili bilgisi olanların yorumlarını dikkatle okucam bundan sonra Nasıl oluyor bu ameliyat acı hissediliyor mu çok? Sadece anneme söyleyerek böyle bi işe kalkışmak istiyorum ama aynı zamanda korkuyorum iyileşme sürecinde anlaşılmasından ya da ameliyatın zorluğundan?

Tam 1 ayda bütün ağrılarım bitti . Tamamen eski hayatıma döndüm ve çektiğim bütün ağrılara deydi :))) .

Reactions: Ybo
Cuma gunu ameliyatimi oldum beklerken strese girdim acikcasi sakinlestirici vurup oyle goturseniz olurmu dedim olur dediler beni sedyeye aldilar ben duygusal bi insanim niyeyse gulmeye basladim sonra sakinlestiriciyi yaptilar en son ameliyathane burasimi diyip guldugumu hatirliyorum sonrasi yok duygusalim demistim cikinca annemle ablami gorunce aglamaya basladim her neyse benim bi ay sonra dugunum var sizce ne zaman agrilarim gecer kas altı oldum ve suan drenlerim var yarin alcaklar insallah dtenleri cok kan geldi.. Suan tek dusuncem insallah bi an once iyilesirim ama size tek soyleyebilcegim Allaha sukur bi sıkıntınız yoksa bicak altina yatmak simariklikmis.. Allah herkesi bi an once sagligina kavustursun

Tam 1 ayda bütün ağrılarım bitti . Tamamen eski hayatıma döndüm ve çektiğim bütün ağrılara deydi :))) .
Sizin adınıza sevindim gerçekten.. olumlu cevaplar motive ediyor insani tabi sağolun. Bakalım edteworld Etiler'de dr Derya aytop ile görüştük, sonbaharda insallah olucam bende

Geçmiş olsun öncelikle, bedenen saglıklı olabilir ama birde ruhsal olarak ele alırsak bu ameliyatlar ihtiyaça dönüşüyor ama herseye rağmen bende iyisini ve kötüsü düşünüyorum. İnsallah tüm sıkıntılara değer

Slm benim icin gec kalinmis bir karardi kesinlikle degdi ben keske daha once yaptirsaydim diye dusunuyorum cok mutluyum cunku gercekten eger istiyorsan hic dusunme derim insanin kendine ozguveni geliyor
İnsallah sizin gibi mutlu olurum sonuçtan. Sonbahara düşünüyorum, siz nerde oldunuz ve maliyeti nekadar dı? Bana 9000 tl çıkarttılar

Son düzenleme:
Insallah canim umarim bende toparlanirim ve acip vaaay be ne olmusum ben diyebilirim

İnsallah sizin gibi mutlu olurum sonuçtan. Sonbahara düşünüyorum, siz nerde oldunuz ve maliyeti nekadar dı? Bana 9000 tl çıkarttılar

Ben Ankarada Dr. Kubilay Ozdile ameliyat oldum. Istersen bir fiyat sor suan ne kadar bilmiyorum canim ben gecen yil tabiki daha az odedim

Sizin adınıza sevindim gerçekten.. olumlu cevaplar motive ediyor insani tabi sağolun. Bakalım edteworld Etiler'de dr Derya aytop ile görüştük, sonbaharda insallah olucam bende
İnşallah hayırlısıyla olursun tatlım :) İnan ki insan kendini çok daha iyi hissediyor

Cnm
Cnm benim de direnlerden çok kan akmıştı . Ben tam 25 günde eski hayatıma geri döndüm inşallah sende de sıkıntı olmaz ve güzel bir düğün yaşarsın

Cnm

Cnm benim de direnlerden çok kan akmıştı . Ben tam 25 günde eski hayatıma geri döndüm inşallah sende de sıkıntı olmaz ve güzel bir düğün yaşarsın
Insallah kuzuuum direnler cikti sonra yine akti kan normalmi sendede oldumu direnlere zaten cok kan gittide ciktiktan sonrada geldi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…