normal yavaş yavaş iniyor.2 ay hatta 6.aya kdar şişilikler oluyor merak etme.1 ay onra çok rahatlıyorsun.korkmadan güzel güzel sürecini yaşa.geçmiş olsunMerhaba 2 hafta önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum . Ödemlerim nerdeyse hiç geçmedibu durum normal mi? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim:) evet azalmaya başladı çok şükür. Tek sıkıntım yatıp kalkarken kaslarım çok kasılıp çok Ağrı veriliyor . İnşallah kısa sürede bu Ağrı azalırnormal yavaş yavaş iniyor.2 ay hatta 6.aya kdar şişilikler oluyor merak etme.1 ay onra çok rahatlıyorsun.korkmadan güzel güzel sürecini yaşa.geçmiş olsun
Merhaba 2 hafta önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum . Ödemlerim nerdeyse hiç geçmedibu durum normal mi? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, göğüs büyütme konusunda kararsızım hala, sizce gerçekten degdimi yani acıya rağmen? Cok merak ediyorum. Sonuç istediğiniz gbmi?
Tam 1 ayda tüm sorularınMerhaba, göğüs büyütme konusunda kararsızım hala, sizce gerçekten degdimi yani acıya rağmen? Cok merak ediyorum. Sonuç istediğiniz gbmi?
Sizin adınıza sevindim gerçekten.. olumlu cevaplar motive ediyor insani tabi sağolun. Bakalım edteworld Etiler'de dr Derya aytop ile görüştük, sonbaharda insallah olucam bendeTam 1 ayda bütün ağrılarım bitti . Tamamen eski hayatıma döndüm ve çektiğim bütün ağrılara deydi :))) .
Geçmiş olsun öncelikle, bedenen saglıklı olabilir ama birde ruhsal olarak ele alırsak bu ameliyatlar ihtiyaça dönüşüyor ama herseye rağmen bende iyisini ve kötüsü düşünüyorum. İnsallah tüm sıkıntılara değerCuma gunu ameliyatimi oldum beklerken strese girdim acikcasi sakinlestirici vurup oyle goturseniz olurmu dedim olur dediler beni sedyeye aldilar ben duygusal bi insanim niyeyse gulmeye basladim sonra sakinlestiriciyi yaptilar en son ameliyathane burasimi diyip guldugumu hatirliyorum sonrasi yok duygusalim demistim cikinca annemle ablami gorunce aglamaya basladim her neyse benim bi ay sonra dugunum var sizce ne zaman agrilarim gecer kas altı oldum ve suan drenlerim var yarin alcaklar insallah dtenleri cok kan geldi.. Suan tek dusuncem insallah bi an once iyilesirim ama size tek soyleyebilcegim Allaha sukur bi sıkıntınız yoksa bicak altina yatmak simariklikmis.. Allah herkesi bi an once sagligina kavustursun
İnsallah sizin gibi mutlu olurum sonuçtan. Sonbahara düşünüyorum, siz nerde oldunuz ve maliyeti nekadar dı? Bana 9000 tl çıkarttılarSlm benim icin gec kalinmis bir karardi kesinlikle degdi ben keske daha once yaptirsaydim diye dusunuyorum cok mutluyum cunku gercekten eger istiyorsan hic dusunme derim insanin kendine ozguveni geliyor
İnsallah sizin gibi mutlu olurum sonuçtan. Sonbahara düşünüyorum[/QUOTE
Insallah canim umarim bende toparlanirim ve acip vaaay be ne olmusum ben diyebilirimGeçmiş olsun öncelikle, bedenen saglıklı olabilir ama birde ruhsal olarak ele alırsak bu ameliyatlar ihtiyaça dönüşüyor ama herseye rağmen bende iyisini ve kötüsü düşünüyorum. İnsallah tüm sıkıntılara değer
İnsallah sizin gibi mutlu olurum sonuçtan. Sonbahara düşünüyorum, siz nerde oldunuz ve maliyeti nekadar dı? Bana 9000 tl çıkarttılar
Insallah canim umarim bende toparlanirim ve acip vaaay be ne olmusum ben diyebilirim
İnşallah hayırlısıyla olursun tatlım :) İnan ki insan kendini çok daha iyi hissediyorSizin adınıza sevindim gerçekten.. olumlu cevaplar motive ediyor insani tabi sağolun. Bakalım edteworld Etiler'de dr Derya aytop ile görüştük, sonbaharda insallah olucam bende
Cnm benim de direnlerden çok kan akmıştı . Ben tam 25 günde eski hayatıma geri döndüm inşallah sende de sıkıntı olmaz ve güzel bir düğün yaşarsınCuma gunu ameliyatimi oldum beklerken strese girdim acikcasi sakinlestirici vurup oyle goturseniz olurmu dedim olur dediler beni sedyeye aldilar ben duygusal bi insanim niyeyse gulmeye basladim sonra sakinlestiriciyi yaptilar en son ameliyathane burasimi diyip guldugumu hatirliyorum sonrasi yok duygusalim demistim cikinca annemle ablami gorunce aglamaya basladim her neyse benim bi ay sonra dugunum var sizce ne zaman agrilarim gecer kas altı oldum ve suan drenlerim var yarin alcaklar insallah dtenleri cok kan geldi.. Suan tek dusuncem insallah bi an once iyilesirim ama size tek soyleyebilcegim Allaha sukur bi sıkıntınız yoksa bicak altina yatmak simariklikmis.. Allah herkesi bi an once sagligina kavustursun
Insallah kuzuuum direnler cikti sonra yine akti kan normalmi sendede oldumu direnlere zaten cok kan gittide ciktiktan sonrada geldi bayaCnm
Cnm benim de direnlerden çok kan akmıştı . Ben tam 25 günde eski hayatıma geri döndüm inşallah sende de sıkıntı olmaz ve güzel bir düğün yaşarsın