- 23 Eylül 2008
- 14
- 4
- Konu Sahibi xxmelissxx
arkadaslar bende gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum ama bir turlu cesaretimi toplayamiyorum.doktor kontrollerinizde neler yasadiniz ne tur tahliler ve olcumler yapiliyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum ama bir turlu cesaretimi toplayamiyorum.doktor kontrollerinizde neler yasadiniz ne tur tahliler ve olcumler yapiliyor acaba
Merhaba geçmiş olsun, nerde ameliyat oldunuz.ben çalışıyorum işe dönmem ne kadar zaman alırbende senin gibiydim çok korkuyordum inan en küçük yaradan bile korkan ben karar verdim gittim tek başıma ameliyatımı oldum geldim. senden kan alıyorlar sadece bide gelip alkol sigara ve hastalığınız varmı gibi sorular soruyorlar. sonra Dr senin çizimlerini yapıyor vücudunda çizimlerden sonra seni ameliyat için hazırlıyorlar iğne vuruyorlar bi ameliyathaneye gittiğimi hatırlıyorum gerisi yok uyandigimda odada görüşlerim büyümüş halde uyandım iki yanda diyenler var sabaha kadar onlarla kaldım sabah Dr. çıkartı ve taburcu oldum ve daha çok yeni dün oldum ameliyatimi
arkadaslar cok tesekkur ederim kismetse bayram sonrasi doktora gitmeyi dusunuyorum.beni dusunduren kac cc takilacagi.160 cm boy 46 kilodayim.gogus dokum yok denecek kadar az.buyuk ihtimalle kucuk cc takacak.sonucta bir kere yaptiriyoruz pisman olmak istemiyorum
arkadaslar cok tesekkur ederim kismetse bayram sonrasi doktora gitmeyi dusunuyorum.beni dusunduren kac cc takilacagi.160 cm boy 46 kilodayim.gogus dokum yok denecek kadar az.buyuk ihtimalle kucuk cc takacak.sonucta bir kere yaptiriyoruz pisman olmak istemiyorum
Estica levent hastanesinde ben cuma sabah yatış yaptım cumartesi sabah çıkış ilk gün dinlendim hiç kalkmadan yattım ikinci gun gezmeye çıktım üçüncü gün başka bi hastaya refakatçi bile oldum yani ilk gün biraz zorlaniyorsun sonraları atlatıyorsun bugün 4.günüm ve işteyim tabiki ağır kaldıramıyorum dikkat ediyorum sonrası kolayMerhaba geçmiş olsun, nerde ameliyat oldunuz.ben çalışıyorum işe dönmem ne kadar zaman alır
tamam canimSizinle ölçülerimiz aynıymış 161 boy 46 kiloyum ben de göğüs kafesi çevreniz kaç cm acaba?Bir de doktora giderseniz size kaç cc önerecek beni de bilgilendirir misiniz acaba ?