gogus buyutme yardim

xxmelissxx

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2008
14
4
arkadaslar bende gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum ama bir turlu cesaretimi toplayamiyorum.doktor kontrollerinizde neler yasadiniz ne tur tahliler ve olcumler yapiliyor acaba

arkadaslar bende gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum ama bir turlu cesaretimi toplayamiyorum.doktor kontrollerinizde neler yasadiniz ne tur tahliler ve olcumler yapiliyor acaba

bende senin gibiydim çok korkuyordum inan en küçük yaradan bile korkan ben karar verdim gittim tek başıma ameliyatımı oldum geldim. senden kan alıyorlar sadece bide gelip alkol sigara ve hastalığınız varmı gibi sorular soruyorlar. sonra Dr senin çizimlerini yapıyor vücudunda çizimlerden sonra seni ameliyat için hazırlıyorlar iğne vuruyorlar bi ameliyathaneye gittiğimi hatırlıyorum gerisi yok uyandigimda odada görüşlerim büyümüş halde uyandım iki yanda diyenler var sabaha kadar onlarla kaldım sabah Dr. çıkartı ve taburcu oldum ve daha çok yeni dün oldum ameliyatimi

Canim seni çok iyi anliyorum bende protez koydurdum 275 cc ve tabiki diklestirmede yapildi. Oncelikle doktorunla protezin cc karar veriyorsunuz gogus kafesine gore ayarliyor kan tahlillri ve mutlaka meme USG cektiriyorsun sonra sonuclarina gore gununu ayarlayip ameliyata giriyorsun inan korkulacak birsey yok zaten doktorun sana herseyi anlatiyor ve surekli yaninda oluyor ciktiktan sonra ben cok usumustum bir titreme oluyor insanda sonra geciyor benim diklestirmede oldugu icin direnlerim vardi zaten uyaninca hersey bitmis oluyor onemli olan cc karar vermek ve tabiki doktorunu iyi seçmek bence

bende senin gibiydim çok korkuyordum inan en küçük yaradan bile korkan ben karar verdim gittim tek başıma ameliyatımı oldum geldim. senden kan alıyorlar sadece bide gelip alkol sigara ve hastalığınız varmı gibi sorular soruyorlar. sonra Dr senin çizimlerini yapıyor vücudunda çizimlerden sonra seni ameliyat için hazırlıyorlar iğne vuruyorlar bi ameliyathaneye gittiğimi hatırlıyorum gerisi yok uyandigimda odada görüşlerim büyümüş halde uyandım iki yanda diyenler var sabaha kadar onlarla kaldım sabah Dr. çıkartı ve taburcu oldum ve daha çok yeni dün oldum ameliyatimi
Merhaba geçmiş olsun, nerde ameliyat oldunuz.ben çalışıyorum işe dönmem ne kadar zaman alır

arkadaslar cok tesekkur ederim kismetse bayram sonrasi doktora gitmeyi dusunuyorum.beni dusunduren kac cc takilacagi.160 cm boy 46 kilodayim.gogus dokum yok denecek kadar az.buyuk ihtimalle kucuk cc takacak.sonucta bir kere yaptiriyoruz pisman olmak istemiyorum

arkadaslar cok tesekkur ederim kismetse bayram sonrasi doktora gitmeyi dusunuyorum.beni dusunduren kac cc takilacagi.160 cm boy 46 kilodayim.gogus dokum yok denecek kadar az.buyuk ihtimalle kucuk cc takacak.sonucta bir kere yaptiriyoruz pisman olmak istemiyorum

Canim hadi bakalim kolay gelsin ama mutlaka iyi karar ver evet gercekten bir kere oluyor bende kucuk taktirmistim 275 cc oldu benim ki

Sizinle ölçülerimiz aynıymış 161 boy 46 kiloyum ben de göğüs kafesi çevreniz kaç cm acaba?Bir de doktora giderseniz size kaç cc önerecek beni de bilgilendirir misiniz acaba ?

Merhaba geçmiş olsun, nerde ameliyat oldunuz.ben çalışıyorum işe dönmem ne kadar zaman alır
Estica levent hastanesinde ben cuma sabah yatış yaptım cumartesi sabah çıkış ilk gün dinlendim hiç kalkmadan yattım ikinci gun gezmeye çıktım üçüncü gün başka bi hastaya refakatçi bile oldum yani ilk gün biraz zorlaniyorsun sonraları atlatıyorsun bugün 4.günüm ve işteyim tabiki ağır kaldıramıyorum dikkat ediyorum sonrası kolay

Ben 4 gün önce oldum ameliyatımı. 45 kilo, 1,62 boy ve göğüs dokum hiç yoktu. 300 cc kas altı takıldı. Emin olmamakla birlikte 80 bedene denk geldiğini düşünüyorum.

öncelikle teşekkür ederim. kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. henüz toparlanmış sayılmam. ama çok çok daha iyiyim. saçımı kendim toplamaya başladığımda daha iyi olacağım :)

X