- 28 Ocak 2016
- 12
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi Beyazcerceve
Büyük ihtimal ikincisi zaten.. Şu an aynada gördüğün memelerinin gerçek görüntüsü değil. En az 6 ayda gerçek görüntüsüne kavuşacak. O yüzden 6 ayı bitirene kadar asimetri var demek doğru olmaz. Sabır gerektiriyor bu ameliyat, sonuca hemen ulaşamıyorsun. O yüzden şimdiden dert etme kendine, biliyorum zor ama sadece kendini üzmüş olursun. Ben de az dert etmedim o yamukluk sorununu, kendime zehir ettim ilk ayları doktorum düzelecek dediği halde.. Şimdi gayet de güzeller..Umuyorum ikinci ihtimaldir. 4Gün önce ameliyat oldum. Bugun ilk kez korseyi cikarttim ve goguslerime baktim ama karşılaştığım görüntü beni yerle bir etti.
Siz Korse kullanmış mıydınız?
Evet korse gibi ameliyat sütyeni kullandım, 1 ay hiç çıkarmadan. Sadece yıkamak için çıkarıp hemen saç kurutma makinesi ile kurutuyordum. Düzgünleşmelerini buna borçluyum. Sakın ihmal etme..Umuyorum ikinci ihtimaldir. 4Gün önce ameliyat oldum. Bugun ilk kez korseyi cikarttim ve goguslerime baktim ama karşılaştığım görüntü beni yerle bir etti.
Siz Korse kullanmış mıydınız?
Merak etme, ağlama da.. Ruh halini iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadığım için.. Sürekli aynada inceliyordum foto çekip bakıyordum. Sütyeni çıkarıp atmak istiyor insan ama 1 ay sonrasında çıkarınca eksik hissediliyor :)Çok teşekkür ederim. İnan icim rahatkadi. Sabahtan beri fotoğrafa bakil dertleniylrum. Aglamamak icin zor.duruyordum.
Korseyi takiyorum inanilmaz sıkıyor ve ağrı yapıyor ama alisacagim artik,
Bugün pansumana gittiğimde doktora sordum, göğüslerinin dokusu farklı olduğu için Suan ortaya çıktı dedi. Madem daha önce kontrol etseydiniz ve orantılı olsaydı dedim farkli silikon protezleri takmayı artık tercih etmiyoruz dedi. Bu mudur ya ? Fotoğraf görme şansım var mi? Senin eşit olmadigi zamanlardan.Merak etme, ağlama da.. Ruh halini iyi anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadığım için.. Sürekli aynada inceliyordum foto çekip bakıyordum. Sütyeni çıkarıp atmak istiyor insan ama 1 ay sonrasında çıkarınca eksik hissediliyor :)
Tatlım,farklı cc lerde takılsa eşit olmuyor inan. Kimsenin birebir eşit degil zaten. Normal gögüs bile aynı olmaz. Biri daha büyüktür,daha diktir,meme ucu farklı yerde bile olabilir.Bugün pansumana gittiğimde doktora sordum, göğüslerinin dokusu farklı olduğu için Suan ortaya çıktı dedi. Madem daha önce kontrol etseydiniz ve orantılı olsaydı dedim farkli silikon protezleri takmayı artık tercih etmiyoruz dedi. Bu mudur ya ? Fotoğraf görme şansım var mi? Senin eşit olmadigi zamanlardan.
Tatlım,farklı cc lerde takılsa eşit olmuyor inan. Kimsenin birebir eşit degil zaten. Normal gögüs bile aynı olmaz. Biri daha büyüktür,daha diktir,meme ucu farklı yerde bile olabilir.
Kafaya takıp üzme kendini. Eminim doktorun ekinden geleni yapmıştır.
Zaman'la daha simetrik olur inşallah. Şu anki hali ile kalmaz zaten. Çok daha güzelleşir doğallaşır
Canım benim, 7 ay bitti. Ilk aylar biri diğerinden daha yukarıda ve daha büyük duruyordu. Şimdi tamamen aynılarÇok teşekkür ederim. İnan icim rahatkadi. Sabahtan beri fotoğrafa bakil dertleniylrum. Aglamamak icin zor.duruyordum.
Korseyi takiyorum inanilmaz sıkıyor ve ağrı yapıyor ama alisacagim artik,
O da düzelecek merak etmeHarika.. bugün Ameliyat sonrası 9. Günüm.
Aradaki boyut farkı biraz daha normale döndü. Ilk 5 gün inanılmaz fark vardi ve sinirden ağladım. Suan göğüs uclari aynı hizada değil az biraz da boyut farkı var ama düzelecek diyerek bekliyorum. Daha fazla umudum var :)
Ama bugünkü sorunum göğüs teninde his kaybim var. Saniyorum bu da zamanla duzelebilen bir durum.
Canım o meme uçlarındaki hassasiyet uzuuuuun bi süre devam etmişti bende. Çocuğumun eli yanlışlıkla değdiğinde bile çok acıyordu. Sonradan o hassasiyet kayboldu. Çok şükür hissizlik yaşamıyoruzmutluluk2015 merhaba tekrar, ameliyat sonrasi göğüs uçlarinizda ağrı/ hassasiyet oldu mu? Ameliyattan bu yana iki.haftayi geçti agrilarim neredeyse kalmadi sadece dikiş yerlerinde aşırı bir sertleşme var bu da fazla hareket ettiğimde aciyor. Bu damutlaka geçecektir ama göğüs uclarimdaki hassasiyetin kalacağından korkuyorum.
Dr ne diyorsa o. Uçlara Msj yapılmaz, zaten dokununca bile çok acıyacaktır. Bazı dr lar Msj önermiyor. O yüzden Dr unun seni yönlendirmesini bekle.mutluluk2015 Hadi inşallah yani korsenin kumaşı bile rahatsız ediyor. Bekleyeceğiz o zaman yine. Doktor bana masaj fln vermedi ama o uçlara masaj yapmak işe yarar mi ki
Merhaba 13 haziranda ameliyat oldum bendede ayni durum var suan nasil memelerinizAynen doktor da farklı cc leri takınca da eşit olmuyor bu sefer de üstten taşma yapıyor dedi. Bekleyeceğim sabır ile umarım zamanla oturur. Yıllardır gogussuz yaşayıp silikona umut baglamistim ister istemez insan sonucunu güzel bekliyor.
Dualarim düzelmesi yönünde. Teşekkür ederim destek icin :*