Gogus Buyutme Sonrasi Ilk Gunum

Çok geçmiş olsun canım... Ekimde bende olacağım kızlar hepiniz çok çok ağrıdan bahsediyorsunuz gözüm korktu vallahi 350 cc dedi binada Dr ama kas altı daha ağrılı olur diyor sizce kas altı mı daha iyi yoksa diğerimi.

Arkadaşlar selam bende ekim ayında ameliyat olucam.Aranıza yeni katıldım.resimlere nasıl bakabiliyoruz,ne yapmam gerekiyo? Ben de az çok ameliyat olan arkadaşların öncelerini ve sonralarını görmek fikir edinmek istiyorum.çok da tereddütlüyüm açıkçası

Arkadaşlar selam bende ekim ayında ameliyat olucam.Aranıza yeni katıldım.resimlere nasıl bakabiliyoruz,ne yapmam gerekiyo? Ben de az çok ameliyat olan arkadaşların öncelerini ve sonralarını görmek fikir edinmek istiyorum.çok da tereddütlüyüm açıkçası
Canım sen de Bi albüm yapacaksın :KK66: solda üstte üççizgi var altalta , Oray'ı tıkla. Albümlere gir, foto ekle de. Gizlilik ayarlarını sadece takip ettiklerim diye yap . Sonra bizi izle, bizde seni izleyelim.

Canım sen de Bi albüm yapacaksın :KK66: solda üstte üççizgi var altalta , Oray'ı tıkla. Albümlere gir, foto ekle de. Gizlilik ayarlarını sadece takip ettiklerim diye yap . Sonra bizi izle, bizde seni izleyelim.

Mutluluk canım bende dediğin gibi yapiyorum 2 gundur fakat olmuyo telefondan sandim, bilgisayari acip ordada denedim olmadi :KK43: neden acaba

Canım çok teşekkürler,ben seni izlemeye aldım,sende beni izlersen sevinirim.

X