- 28 Mart 2014
- 138
- 16
Fotograflara profilimden bakabilirsiniz. Su an bunlari yazarken bile cok yoruluyorum. Ameliyatim bittiginde ilk hissettim koca bir agri. Tum vucuumda hatirladigimda agzimdan cikan kelimeler agiriyor diye bagirmalarim. Acidan inledim resmen. Anestesi etkisi ile titremer basladi. Hic bi yerimi oynatamiyordum tek bildigim surekli agladigimdi. Aglamak bile iskence kalbime igneler batiyor gibiydi. Ayaklarim uzanmaktan dolayi uyusmustu bildiginiz tam bir kabus. Goguslerim kocaman yapmasi icin anlastik fakat goguslerim en fazla 300cc alabilmis ve ayrik . Yag dokum olmadigi icin ayrik kalmis
Simdi hala taburcu olmdim cunku ayagakalkamiyorum. Kalktigim n her yerim agiriyor kalbim cok hizli atigor basim donuyor olecek gibi hissediyorum. Nese simdi fotografcekip yukleyecem sizin icin. Hepinizi bol bol optum
Simdi hala taburcu olmdim cunku ayagakalkamiyorum. Kalktigim n her yerim agiriyor kalbim cok hizli atigor basim donuyor olecek gibi hissediyorum. Nese simdi fotografcekip yukleyecem sizin icin. Hepinizi bol bol optum