hım benim göğüs altı 69, üst 83tü bikaç hafta önce.. şimdi 69-85.. ama ben sadece masaj yaptım. küç, yağ, rezene, şerbetçi otu fln almama rağmen kullanamadım :çok üzgünüm:
cnm şimdi şöyle anlatym benimki biraz tesadüfen oldu.. forumdaki herşeyi okuyup, küç+çay+yağ almıştım düzenli kullancaktım falan sözde =) ama küç'ün tadına, yağların kokusuna dayanamadım, çayı da hazırlamaya üşendim kaldı öyle hepsi.. moralim bozuldu, dedim bari femagis alayım en azından onu kullanırım bikaç ay. onu alana kadar da hiçbişi yapmamaktansa normal bi losyonla masaj yapym.. bi süre sonra 83ten 84e çıktı ölçüm adet dönemine yakın fln da diildim yani. hatta foruma da yazmıştım bunu acaba tüm bu kremlerin yağların etkisi sadece masajdan mı kaynaklanıyo diye.. sonra sipariş ettiğim femagis de geldi 21 mayıstan beri de onla masaj yapıyorum sabah akşam.. şimdi de 85 oldu ölçüm, baktığımda baya değiştiğini görebiliyorum göğüs şeklimin..valla senin adına çok sevindim ama sen hangi masajı yaptın nası yaptını anlatabilirmisin lütfen
Arkadaşlar, ben çayla bi beden büyüttüm -maalisef daha fazlası değil, a'dan b'ye geçtim- kendimden biliyorum, olmayan bir şeyi ovup, masaj yapıp durmanın bi manası yok, biraz dolgunluk veriyor o kadar, bence masaj belli bi büyüklükten sonra güzel büyümeye devam etmesi için yapılmalı. Burda yaklaşık 1 yıldır yazıştığımız arkadaşların çoğu da benzer şeyler söyleyeceklerdir sanırım,
canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama hem diane kullanıyosun hem femagis ters bi etki yaratmasın bence doktoruna söylemelisin.
diane zaten östrojen takviye ediyo vücuduna femagis de tamamen doğal ürün dese de hammadesi fitoöstrojen içeriyo...
ben ölçmeyi bi türlü beceremiyorum arkadaşlar ne sorun var anlamadım. bi ölçüyorum 84 bi ölçüyorum 81, bu kadar mı fark olur. ki büyüdü diye ölçtüğümde de 81 çıkabiliyo hiç anlamadım yani. yumuşak doku sonuçta ölçüye pek inanmıyorum ben , türk işi elliyorum evet dolgunlaşmış bu kadarhala belirgin bi fark yok bende dolgunluk dışında. okul bitti maratona hız vericem yalnız. ne varsa deniycem...
Kızlar çok dengesizim biliyorum ama sanırım dolgunluk hastalıktanmış. şimdi bakıyorum, eskisi gibi değil yine sönmüşler gibi geliyo.
bi de şu var tartıldım, kilo alıcam diye yırtınırken iyice vermişim, 2 kilo hem de. offfffff
ben de yeni farkettim bunu ztn.. bu işlerle uğraşmaya başladıımdan beri=)) acaba büyüdüler de biz mi farkında diiliz, hani öyle ki regl dönemindeki hali bile küçük geliyo artık tatlicadiarzu hehhehe züğürt tesellisi oldu benimki=)))senin durum hakkaten ters ama bana da bir iki ay öyle olmuştu eminim. yalnızca bir iki ay ama düzenli olarak değil:uhm:
ay tenli peki şimdi durum nasıl?bir şeyler kullanıyor musun?
canım öyle de yukarıda arkadaşın ifadelerini dikkatli okursan,
sağlık bakanlığı onaylı diyor
garantili diyor.
ölçüyo biçiyomuş. valla kızlar böyle bişi varsa toplu halde gidelim basalım şu eczaneyiD
iki kişi mi olduk, çok azzz, yok mu gelen
canım öyle de yukarıda arkadaşın ifadelerini dikkatli okursan,
sağlık bakanlığı onaylı diyor
garantili diyor.
ölçüyo biçiyomuş. valla kızlar böyle bişi varsa toplu halde gidelim basalım şu eczaneyiD
iki kişi mi olduk, çok azzz, yok mu gelen
kaylaacım canım ya dediğine göre annen baban doktor ya acaba bu gögüs küçüklüğü östrojen hormonu azlığından mı kaynaklanıyo? yardımcı olursan sevinirim tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?