• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Büyütme Konusunda Yardım Lütfen

Ladysea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
660
504
303
göğüslerim çok küçük ve Ameliyat Olmak istiyorum fakat merak ettiğim bi kaç konu var.Bu konuda Hemen hemen her Mesajı Okudum ama bişey kafama takıldı Biraz Mahrem olcak ama kusura bakmayın Evliyim ve ameliyat Sonrası İlişkilerde Problem oluyormu Hassas mı davranmamız gerekiyor? Yüzeysel temeslarda Baskı olduğunda problem oluyormu Cevpalarsanız çok sevineceğim ayrıca istanbul avcılar tarafındayım ve Önerebilceğiniz iyi bi doktor varmı ?şutarafagitti

Son düzenleme:
göğüslerim çok küçük ve Ameliyat Olmak istiyorum fakat merak ettiğim bi kaç konu var.Bu konuda Hemen hemen her Mesajı Okudum ama bişey kafama takıldı Biraz Mahrem olcak ama kusura bakmayın Evliyim ve ameliyat Sonrası İlişkilerde Problem oluyormu Hassas mı davranmamız gerekiyor? Yüzeysel temeslarda Baskı olduğunda problem oluyormu Cevpalarsanız çok sevineceğim ayrıca istanbul avcılar tarafındayım ve Önerebilceğiniz iyi bi doktor varmı ?şutarafagitti

Canım bende evliyim,14 şubatta gögüs büyütme ameliyatı oldum.Ameliyat sonrası ilk birkaç ay bazı hareketlerde sorun oluyor,yan yatma,yüz üstü yatma gibi..Eşiniz bile gögüslerinizi ellemeye korkuyor ya canınız acırsa gibi..Fakat bu durumlar tabiki tamamen geçici,yani herşey iyileşme sürecinize bakıyor,zaten bütün ameliyatlardada böyle degilmidir durum...Benim ameliyatımızn üzerinden 6 ay geçti,artık yatakta eşimle bütün yatak oyunlarını rahatlıkla yapabiliyorum,bu kadar açık konuşabiliyorum yani..Bunları çekinerek sormana gerek yok,burada bilgi alışverişinde bulunuyoruz..Benim doktorum Hasan Fındık.Muayenehanesi anadolu yakasında Şaşkınbakkalda,hastanesi ise Altunizadede..Size biraz uzak kalıyor fakat metrobüsle hastanesine rahatlıkla gidebilirsiniz.Zaten Altunizadede metrobüs duragında inince hastanesi görünüyor.Beverly Hılls Plastik Cerrahi Hastanesi.İnternetten bilgilerine ulaşabilirsiniz,sevgiler...

Ladysea, selamlar.....
tabiiki de ilk zamanlar biraz daha hassas davranacaksın ama özel hayat çok değişmiyor, yani bir sıkıntı yaşamıyorsun...
İstanbul un neresinde oturuyorsan da bence bunu sorun etme, en iyi dr a git, yeri bence önemli değildir...sonuçta ucuz bir ameliyat olmadadığından gerekirse Anadolu yakasına bile gitmen gerekecek...

Merhaba, bana da 1 sene önce göğüs ucundan büyütme operasyonu yapıldı.Hatta 1 seneyi geçti.Zaman zaman göğüslerimde özellikle uçlarında ağrı hissi oluyor.Ayrıca vücudum üşümese de göğüslerimin üşüdüğünü hissediyorum.Sanki his kaybı oluyor.Bu normal bir durum mudur? Bu şekilde olan var mı arkadaşlar?

Back