Göğüs Büyütme kimde?

Sudeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
1
0
26
Herkese merhaba 😊
Ben bu sene göğüs büyütme yaptırmak istiyorum ama halen bi doktor bulamadım. Dr. Defene Erkara düşünüyorum. Defne erkarada ameliyat olanlar var mi? Biri bana onu tavsiye edermi yada başka iyi doktor istanbulda var mi?
Şimdiden çok teşekkürler 💗

Son düzenleme:
Herkese merhaba 😊
Ben bu sene göğüs büyütme yaptırmak istiyorum ama halen bi doktor bulamadım. Dr. Defene Erkara düşünüyorum. Defne erkarada ameliyat olanlar var mi? Biri bana onu tavsiye edermi yada başka iyi doktor istanbulda var mi?

Merhabalar. Ona ameliyat olan kızlar oldu ve tavsiye edilecek gibi değil... Hasan Fındık’tan memnun kalan bir çok hasta var, onunla görüşüp fikir edinebilirsin :)

Herkese merhaba 😊
Merhaba ben de 46 gün oldu ameliyat olalı aşırı memnunum ve sırf evlenmeden ince yaptircam diye düşündüğüm için yaptirdim düğüne de 18 gün kaldı beni bu kadar kısa sürede buna hazırlayan doktor ise Altan Yücetaş o kadar nazik o kadar mükemmel bir doktor ki kesinlikle öneririm ameliyat yerimde hiç bir sorun yokken bile gece yan yattım bişey olurmu gibi saçma heyecan dolu sorularıma bile asla cevap vermemezlik yapmadı ve çok eğlenceli bir doktor memnun kalırsın canım eminimmm

Herkese merhaba 😊
Defne erkaraya meme büyütme ameliyatı oldum 1 hafta geçti herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım şükür. 1 gün hastanede kaldım sadece biraz ağırlık ve baskı vardı ve bundan kaynaklı bir ağrı oldu 5.gün işe başladım.

Merhaba ben de 46 gün oldu ameliyat olalı aşırı memnunum ve sırf evlenmeden ince yaptircam diye düşündüğüm için yaptirdim düğüne de 18 gün kaldı beni bu kadar kısa sürede buna hazırlayan doktor ise Altan Yücetaş o kadar nazik o kadar mükemmel bir doktor ki kesinlikle öneririm ameliyat yerimde hiç bir sorun yokken bile gece yan yattım bişey olurmu gibi saçma heyecan dolu sorularıma bile asla cevap vermemezlik yapmadı ve çok eğlenceli bir doktor memnun kalırsın canım eminimmm

Ben istanbul nisantasinda Cahit Vural doktora ameliyat oldum ve iyiki diyorum onu secmisim hic agri sizi bi sorun olmadi cok memnun kaldim seneyede burnumdan iyi nefes alamadigim icin burun ameliyati olcam ve yine ayni doktoru tercih etcem 😍

X