Göğüs Büyütme İle ilgili Merak Ettiklerim

angel05_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
121
0
46
İstanbul
Öncelikle Forumda bir kişini yazdığı şeyi cok merak ediyorum.Silikonun yabancı bir madde olmasından ötürü vücutta yaşlanmayı başlattığı yazılmış.Bu doğru mu?
Ameliyatta ilgili olarak;ameliyat sonrasında hemen taburcu olunabiliyor mu yoksa bir gün hastanede kalmak zorunlu mu?
Ve ben daha önce hiç ameliyat olmadığımdan narkozun yan etkileri olup olmadığını da sormak istiyorum size.İnşallah en yakın zamanda da sizin tarafınızdan göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.(Ameliyat ilgili maddi durumumu halledip:))
Şimdiden Teşekkürler.

Merhaba,

Silikon yabancı bir madde olduğundan nadir de olsa vücut reaksiyon verebilir ama direk yaşlanmayı başlattığını ilk defa sizden duyuyorum.

Ben hastalarımın ameliyat sonrasında ilk gecelerini hastanede geçirmesini tercih ediyorum. Çünkü ameliyat sonrası zaten ağrılı geçen bir operasyondur ve ilk gece hastanede kalınması hem hasta hem de benim açımdan daha rahat olmakta.

Narkozun yan etkileri tabi ki olabilir ama milyonda bir ihtimalle sayılacak kadardır. Ameliyatın hemen öncesinde bu olası komplikasyonları önlemek açısından bir dizi tahlil yapılır ve hasta o şekilde ameliyata alınınır. Ha bu bütün komplikasyonları bertaraf edebilir mi tabii ki hayır. Daha önce başka bir soruya da bu şekilde yanıt verdim tekrar olacak ama maalesef bazen tıpta 2 kere 2 her zaman 4 etmez..

Sevgiler..

Back