- 23 Ağustos 2014
- 136
- 33
- 30
-
- Konu Sahibi pembe_dunya
Genelde göğüs masaj videolarında hep bu hareketler var biraz araştırdım da ama yine bir arastiriyimpaylaştığın videoda implant kelimesi geçiyor. yani göğüs büyütme ameliyatı geçirmiş kişiler için olduğunu düşünüyorum. belki implantın yerine oturması gibi durumlar için hazırlanmış bir video olabilir.
yine de faydası olur mu acaba?
Canım herhangi bi çay içmeyi düşünmüyormusun?Evet kızlar öncelikle hoşgeldiniz :) Şimdi tüm olumsuz düşünceleri atıp pozitif olma zamanı güç içimizde. Öncelikle kendimizi sevelim ve göğüslerimizi büyütelim.
Bugün gittim şerbetçi otu ve el kremi aldım dermokilin yağsız olanından :)
2 çay fincanı şerbetçi otuna 1 çay fincanı su koydum bir güzel karıştırıp kaynattım iyice kaynadı sonra altını kapatıp soğuttum.
Sonra şerbetçi otunu robotta çektim çokda ufak olmadı ama önemli değil.
Sonra önce suyandan süzüp süzüp 300 ml lik kremin içine şerbetçi otunu koydum içinede 2 yemek kaşığı suyundan koydum iyice karıştırdım çok cıvık olmamasına dikkat ettim. İşte sonuç ekteki resimdeki sonuç çıktı ortaya. Şimdi bir gün beklemeye aldım kremi buzdolabında bekletmeyi düşünüyorum ve ben günde 2 kere süreceğim sabah ve yatmadan ayrıca kremi sürerken aynı zaman göğüs masajlarını yapacağım . Masajlar için bu videoyu izleyin:
Şimdilik bunları düzenli kullanayım diyorum kızlar asla vaz geçmek yok başarmak elimizde fighting :) :)
Evet fark ettim sanırım daha normal bi video bulmaliyim :) şuan düşünmüyorum birşey içmeyi :)Canım herhangi bi çay içmeyi düşünmüyormusun?
Bide bu videodaki göğüsler silikon gibi..
Evet fark ettim sanırım daha normal bi video bulmaliyim :) şuan düşünmüyorum birşey içmeyi :)
Evet bende o yüzden icmiycem çünkü kendimi biliyorum devam edemem ben gelişmeleri hep buraya yazicam sende denersin ona gore canım :)içilen şeyler kötü tadı olan şeyler oluyor geneldeo yüzden eğer işe yarıyorsa ben de kremli bir yöntemi tercih edebilirim hayıt tohumu çayı vs denemiştim epey oldu çok kötüydü
Evet bende o yüzden icmiycem çünkü kendimi biliyorum devam edemem ben gelişmeleri hep buraya yazicam sende denersin ona gore canım :)
canım dermokil yağsız kremi nereden aldın birde ücreti nedir ?Evet kızlar öncelikle hoşgeldiniz :) Şimdi tüm olumsuz düşünceleri atıp pozitif olma zamanı güç içimizde. Öncelikle kendimizi sevelim ve göğüslerimizi büyütelim.
Bugün gittim şerbetçi otu ve el kremi aldım dermokilin yağsız olanından :)
2 çay fincanı şerbetçi otuna 1 çay fincanı su koydum bir güzel karıştırıp kaynattım iyice kaynadı sonra altını kapatıp soğuttum.
Sonra şerbetçi otunu robotta çektim çokda ufak olmadı ama önemli değil.
Sonra önce suyandan süzüp süzüp 300 ml lik kremin içine şerbetçi otunu koydum içinede 2 yemek kaşığı suyundan koydum iyice karıştırdım çok cıvık olmamasına dikkat ettim. İşte sonuç ekteki resimdeki sonuç çıktı ortaya. Şimdi bir gün beklemeye aldım kremi buzdolabında bekletmeyi düşünüyorum ve ben günde 2 kere süreceğim sabah ve yatmadan ayrıca kremi sürerken aynı zaman göğüs masajlarını yapacağım . Masajlar için bu videoyu izleyin:
Şimdilik bunları düzenli kullanayım diyorum kızlar asla vaz geçmek yok başarmak elimizde fighting :) :)
Canım watsonsdan aldım ben 12.50 kr :)canım dermokil yağsız kremi nereden aldın birde ücreti nedir ?
ay şaka gibi çok ucuz ya peki küçük mü boyutu nasıl birşey ?Canım watsonsdan aldım ben 12.50 kr :)
baya büyük canım 300 ml bence gayet 2 3 ay yeter :)ay şaka gibi çok ucuz ya peki küçük mü boyutu nasıl birşey ?
neyin resmini canım anlamadımcanım çok oldum ama ne olursun zahmet olmassa resim atabilir misin ne olur eğer atamam dersen internete varmıdır aynısından resim olarak ?
dermokil kremin canım zahmet olmassa. istersen internettende varsa çünkü almadan önce görürsem daha iyi diye tatlım.neyin resmini canım anlamadım
http://www.google.com.tr/imgres?img...TVPL9L6rOygO8n4DQCQ&tbm=isch&ved=0CBwQMygBMAEdermokil kremin canım zahmet olmassa. istersen internettende varsa çünkü almadan önce görürsem daha iyi diye tatlım.