Göğüs büyütme fiyat?

Sila_krkl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
11
1
34
Merhabalar ben bu yaz göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum izmir veya istanbulda olabilirim en düşük fiyat ne kadar acaba bilenler veya olanlar bilgilendirebilir mi? Çok kafaya takıyorum yaşımda küçük bir an önce olmak istiyorum

Merhabalar ben bu yaz göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum izmir veya istanbulda olabilirim en düşük fiyat ne kadar acaba bilenler veya olanlar bilgilendirebilir mi? Çok kafaya takıyorum yaşımda küçük bir an önce olmak istiyorum
canım merhaba ben 15 gün önce izmir de büyütme ameliyatı oldum birçok alternatif araştırmıştım. araştırma hastanelerinde 6 bin civarı tutuyor. Ancak ben Özel Park Tıp Merkezinde Cem ASLAN' a oldum 10 bin TL idi ve çok memnunum. temmuz itibari ile 12 bin olduğunu duydum. Çağhan Baytekin ile de görüşmüştüm oda 15 bin demişti.

Arkadaşlar fiyatları bilenler paylaşsın lutfen bende olmayı düşünüyorum ama cocuktan dolayı gorusmeye gidemiyorum:KK43:

Sormaya çalıştım fakat fiyat vermiyorlar birtek fatih uygurun asistanı 15.000 dedi tabi okadar bütcem yok daha uygun arastırıyorum kızlar fiyat bilgisi olan paylaşırsa cok sevinirim

Ben devlet hastanesinde olacağım. Dr kuzenimin bir tanıdığı olduğu için 12 bin tl. Değilse 13.500 tl demişti,
canim benim devlet hastanesinde meme buyutme silikon dahil 5000-6000 TL civarinda tutuyor eger vezneye odeme yaparsan. benim bir arkadasim olmustu istanbulda. anladim kadariyle doktor kendine istemis o parayi bicak parasi olarak ama siz anlamamissiniz. özel hastanalerde bile 10-12 bin TL ye yaptirabiliyorsun

Ben devlet hastanesinde olacağım. Dr kuzenimin bir tanıdığı olduğu için 12 bin tl. Değilse 13.500 tl demişti,
arti devlet hastanesi sizin arkadasiniz olup olmamasina gore fiyati farkli vermez devlet hastanesinde calisan doktor sizden para talep edemez hapis cezasi var. Kim bu doktor soylerseniz bizde taniyalim

Meme küçültme ameliyatları ücretsiz oluyor devlet hastanelerinde benim bildiğim. O da hayati bir gereklilik varsa. Değilse devlet hastanelerinin hiç birinde ameliyatlar beleş olmaz. Özel hastanelere göre çok az daha hesaplı olur o kadar

Canım benim o hastaneye ve dr a göre değişir. Devlet hastanesi de olsa dr un insiyatifine bağlı bıçak parası. 5000 bin tl Dediğiniz fiyatlar çok eski fiyatlar ne yazık ki. Tanıdığım, kuzenim de estetik cerrah . Tanıdık derken kuzenimi kastettim. Bir yabancının ameliyat etmesini istedim. Güncel fiyat bilgileri değişti maalesef. Dediğiniz rakamlar geride kaldı. Ben çok araştırıp birebir iletişim kuruyorum estetik cerrahlarla ve fiyat bilgisi alıyorum. Teşekkürler.

Prof ise başka, doçent ise başka ister. Kullanılan malzeme kalitesine göre değişir fiyat. 25 bine dek çıkıyor fiyatlar. Anlamamış olmam gibi bir durum söz konusu değil.. Buna hastanede yatış, sütyen vs her şey dahil.

Meme küçültme ameliyatları ücretsiz oluyor devlet hastanelerinde benim bildiğim. O da hayati bir gereklilik varsa. Değilse devlet hastanelerinin hiç birinde ameliyatlar beleş olmaz. Özel hastanelere göre çok az daha hesaplı olur o kadar
canim benim yanlis biliyorsun. meme kucultme ameliyati heyet raporun varsa ucretsiz oluyor eger cok yuk yapiyorsa kamburluk bel agrisi yapiyorsa vs... Ameliyatlar cok daha uygundur devlet hastanesinde ve tum devlet hastanelerinde fiyat aynidir sabittir paket fiyattir.
sadece silikonun fiyati farklidir. meme buyutme ameliyat ucreti 1500 TL civari silikon fiyatida markasina gore 3500-4500 arasinda. toplamda 5000-6000 TL arasi
Devlet hastanesinde doktora odeme yapamazsin doktor fiyat veremez. Odemeyi taburcu olurken vezneye yaparsiniz ameliyat sonrasi.
Doktor aciktan hastadan para aliyorsa cok ciddi para cezasina çevrilmeyen hapis cezasi vardir.
benim arkadasim gecen sene bakirkoy arastirma hastanesinde 5100 TL ye hersey dahil oldu ha sonuctan memnun kalmadi ayri mesele. o doktorun eline bagli

Sen o doktoruna soyle bakalim 12000 TL fatura verebilecek mi sana? Yada sen aldin mi herhangi bir fatura?
Ister ozel de ister devlet hastanesinde olun mutlaka kaç lira ödüyorsaniz tam faturanizi alin yoksa daha sonra istenmedik bi durum oldugunda sıkıntı yaşarsiniz

X