Merhabalar ben bu yaz göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum izmir veya istanbulda olabilirim en düşük fiyat ne kadar acaba bilenler veya olanlar bilgilendirebilir mi? Çok kafaya takıyorum yaşımda küçük bir an önce olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerede burası acaba ? ben izmir'de iki yerle görüştüm ikisi de 13.000 dedi çok çok fazla geldi bana8bin artı 200 de tahliller yarın ameliyatım var
Antepte yim canım burda fiyatlar uygun biraz daha bizim arkadaşımız doktorum normalde de 10-12 bin dedinerede burası acaba ? ben izmir'de iki yerle görüştüm ikisi de 13.000 dedi çok çok fazla geldi bana
canım merhaba ben 15 gün önce izmir de büyütme ameliyatı oldum birçok alternatif araştırmıştım. araştırma hastanelerinde 6 bin civarı tutuyor. Ancak ben Özel Park Tıp Merkezinde Cem ASLAN' a oldum 10 bin TL idi ve çok memnunum. temmuz itibari ile 12 bin olduğunu duydum. Çağhan Baytekin ile de görüşmüştüm oda 15 bin demişti.Merhabalar ben bu yaz göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum izmir veya istanbulda olabilirim en düşük fiyat ne kadar acaba bilenler veya olanlar bilgilendirebilir mi? Çok kafaya takıyorum yaşımda küçük bir an önce olmak istiyorum
Her doktor farklı bir fiyat verir. Whatsapptan iletişime geçip bilgi edinip fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Genellikte özelde 13.000-20.000 TL arasında.Arkadaşlar fiyatları bilenler paylaşsın lutfen bende olmayı düşünüyorum ama cocuktan dolayı gorusmeye gidemiyorum
canim benim devlet hastanesinde meme buyutme silikon dahil 5000-6000 TL civarinda tutuyor eger vezneye odeme yaparsan. benim bir arkadasim olmustu istanbulda. anladim kadariyle doktor kendine istemis o parayi bicak parasi olarak ama siz anlamamissiniz. özel hastanalerde bile 10-12 bin TL ye yaptirabiliyorsunBen devlet hastanesinde olacağım. Dr kuzenimin bir tanıdığı olduğu için 12 bin tl. Değilse 13.500 tl demişti,
arti devlet hastanesi sizin arkadasiniz olup olmamasina gore fiyati farkli vermez devlet hastanesinde calisan doktor sizden para talep edemez hapis cezasi var. Kim bu doktor soylerseniz bizde taniyalimBen devlet hastanesinde olacağım. Dr kuzenimin bir tanıdığı olduğu için 12 bin tl. Değilse 13.500 tl demişti,
canim benim yanlis biliyorsun. meme kucultme ameliyati heyet raporun varsa ucretsiz oluyor eger cok yuk yapiyorsa kamburluk bel agrisi yapiyorsa vs... Ameliyatlar cok daha uygundur devlet hastanesinde ve tum devlet hastanelerinde fiyat aynidir sabittir paket fiyattir.Meme küçültme ameliyatları ücretsiz oluyor devlet hastanelerinde benim bildiğim. O da hayati bir gereklilik varsa. Değilse devlet hastanelerinin hiç birinde ameliyatlar beleş olmaz. Özel hastanelere göre çok az daha hesaplı olur o kadar