Göğüs büyütme estetiği?

13 bin diyen bir doktor oldu ama baya fazla geldi ya
Evet canım bende biyerden fiyat aldım 9 binle 13 bin arası dediler banada çok fazla geldi devlet hastaneleride yapiyo diye duydum bu ameliyatlari ama protezler dolar bazında olduğu için çok pahalıymış malesef benide aşıyo bu bütçe derdi fiyatlari net bilmediğim için eşime 7 bin falandır dedim ikna ettim ama araştırmaya koyulunca hayal gibi geldi artık bana

Ama ne yapalım gerekirse kıyacağım parayaher geçen gün fiyatların artması da cabasi.Peki sen kimden aldın fiyatları devlet hastanesinden aldın mı hiç canım

Ama ne yapalım gerekirse kıyacağım parayaher geçen gün fiyatların artması da cabasi.Peki sen kimden aldın fiyatları devlet hastanesinden aldın mı hiç canım
Hayır canım netten bulduğum doktorlara sordum zaten dönüş yapiyo asistanları bide protez fiyatlarinida araştırdım 9 binden başlıyo önümüzdeki hafta devlet hastanesine randevu aldım inşallah gidicem aradaki fiyat farkı oluyomu öğrenicem ona göre karar vericem bende çok istiyorum olmak bi kadını eksik hissettiren tek şey göğüs gibi geliyo bana

Kesinlikle öyle ben de çok istiyorum resmen özgüvenimi düşürüyor.Peki haftaya gittiğinde bana da bilgi verebilir misin canım?

Kesinlikle öyle ben de çok istiyorum resmen özgüvenimi düşürüyor.Peki haftaya gittiğinde bana da bilgi verebilir misin canım?
Inşallah canım biran önce Ogün gelsede gitsem peki sen dusunmedinmi devlete gitmeyi çok olan var devlette özel muayene açan doktorlarda daha önce devlette bu tür ameliyatlar yapmış

Hangi şehir icin araştırıyorsunuz?
Ankarada 8-13bin arası özel de. Ben özelde protez ve dikleştirme 12bin yaptırdım bi ay önce.
Devlette bana 6-8bin arası fiyat verdiler. Daha uyguna yapan burda arkadaşlar var 4-5bin arası. Lakin ben bayan hekim olmasında ısrarcıydım

Izmit canım benimde tercihim bayan ama uyguna bulabilirsem sanırım izmitten kimse yok bu kulüpte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…