Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
göğüs büyütme ameliyatından hemen önce regl :S
- Konu Sahibi eddaby
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?önceden ölçülerin alındıysa hiç sorun olmaz.ameliyat öncesi doktorunla da görüşürsün.önceki ölçülerinden yola çıkar.
ameliyatın çok güzel geçer inşallah.kendini sıkıntıya sokma herşey çok güzel olacak.evrene pozitif enerji yaymakta fayda var canım.
güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyorum.
ameliyatın çok güzel geçer inşallah.kendini sıkıntıya sokma herşey çok güzel olacak.evrene pozitif enerji yaymakta fayda var canım.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
kızlar yardımınıza ihtiyacım var!! yarın ameliyat olcam ve şu an regl oldum.. erken oldu doktoruma ulaşamadım bi sakıncası var mı ertelenir mi ameliyatım
Canım hiçbir sakıncası yok..Bilemiyorum evlimisin yani tampon kullanabilirmisin ama tampon çok rahat olur yani..Zaten alt iç çamaşırını çıkarmazsın,sonun olmaz merak etme
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
önceden ölçülerin alındıysa hiç sorun olmaz.ameliyat öncesi doktorunla da görüşürsün.önceki ölçülerinden yola çıkar.
Canım ölçü derken bunun yani hasta olmanın ölçüleri almada bir sıkıntısı olmazki.Altta iç çamaşırı olacak pedide olacak o kadar yani..:44:
Canım ölçü derken bunun yani hasta olmanın ölçüleri almada bir sıkıntısı olmazki.Altta iç çamaşırı olacak pedide olacak o kadar yani..:44:
regl olunca memede dolgunluk hissi oluyor ya canım ondan bahsetmiştim ama bencede hiç sorun olmaz sanmıyorum.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
regl olunca memede dolgunluk hissi oluyor ya canım ondan bahsetmiştim ama bencede hiç sorun olmaz sanmıyorum.
Yok canım,onun bir sakıncası olmaz.Yani o ölçü ameliyattan sonraki yada önceki birşeyi degiştirmez,etkilemez..
kızlar yardımınıza ihtiyacım var!! yarın ameliyat olcam ve şu an regl oldum.. erken oldu doktoruma ulaşamadım bi sakıncası var mı ertelenir mi ameliyatım
Doktora ulaştınmı ne dedi merak ettim:26:
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
kızlar sağolun yorumlarınız için doktorumla konuştum ameliyatı erteledi. aynı sebepten bi hastasına sonradan kan vermek durumunda kalmış riske girmek istemedik.. kısmetse pazartesi giriyorum ameliyata:)
Hadi yaa.. Neyse doktorun öyle uygun gördüyse tabiki dogrusu olan budur,ama ben regl döneminde ameliyat olmuştum bir sorun çıkmadı..Nasip pazartesi gününeymiş demekki,olsun geç olsun güç olmasın öyle degilmi..
Hadi yaa.. Neyse doktorun öyle uygun gördüyse tabiki dogrusu olan budur,ama ben regl döneminde ameliyat olmuştum bir sorun çıkmadı..Nasip pazartesi gününeymiş demekki,olsun geç olsun güç olmasın öyle degilmi..
öle canım bu güne kadar sabrettim 2 gün daha beklerim napalım :) ameliyata giderken şunu al mutlaka unutma dediğiniz şeyler var mı? panik halindeyim aksilik olsun istemiyorum
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
öle canım bu güne kadar sabrettim 2 gün daha beklerim napalım :) ameliyata giderken şunu al mutlaka unutma dediğiniz şeyler var mı? panik halindeyim aksilik olsun istemiyorum
Yanına mutlaka şal al,omuzlarına almak için..Elastik atlet al,çorap al terlik al..Onlar terlik veriyorlar bezden ama rahat degil..Havlu peçete,ıslak mendil,eşofman altı,önden açılıp kapanan üst,fermuarlıda olabilir..Hırka tarzı yani...Su al bir şişe,meyve suyu,cips,kuruyemiş,fındık fıstık Valla akşam olunca insan birşeyler yemek istiyor valla... O kadar canım benim aklıma gelen bunlar yine aklıma gelirse yazarım mutlaka
saol canım :):) agrıdan hiç bişey yemeye dermanım olmıcak gibi düşünüyorum.. umarım düşündüğüm gibi olmazYanına mutlaka şal al,omuzlarına almak için..Elastik atlet al,çorap al terlik al..Onlar terlik veriyorlar bezden ama rahat degil..Havlu peçete,ıslak mendil,eşofman altı,önden açılıp kapanan üst,fermuarlıda olabilir..Hırka tarzı yani...Su al bir şişe,meyve suyu,cips,kuruyemiş,fındık fıstık Valla akşam olunca insan birşeyler yemek istiyor valla... O kadar canım benim aklıma gelen bunlar yine aklıma gelirse yazarım mutlaka
- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
benim doktorum da kesinlikle regl dönemi ameliyat yapmıyor canım..kan kaybı daha fazla olduğu için uygun görmüyor.. önü fermuarlı bir polar alırsan bi de alt pijama başka hiçbir şeye gerek yok..diş fırçasından dişmacununa havlu şampuan terlik vs her şey hastanede mevcut oluyor.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
saol canım :):) agrıdan hiç bişey yemeye dermanım olmıcak gibi düşünüyorum.. umarım düşündüğüm gibi olmaz
Canım dalginliktan sormayı unuttum..Sen doktor araştırıyordun.Ne yaptın,hangi doktora karar verdin?Ayrıca korkma akşama dogru oldukça rahatlayacak ve kendine geleceksin.Tabiki dermanın olacak,öyle kendini yataga yapıştırma sakın gez yürü bol bol. hastane koridorlarında..Ne kadar hareket yürüyüş o kadar daha hızlı iyileşme süreci unutma
Canım dalginliktan sormayı unuttum..Sen doktor araştırıyordun.Ne yaptın,hangi doktora karar verdin?Ayrıca korkma akşama dogru oldukça rahatlayacak ve kendine geleceksin.Tabiki dermanın olacak,öyle kendini yataga yapıştırma sakın gez yürü bol bol. hastane koridorlarında..Ne kadar hareket yürüyüş o kadar daha hızlı iyileşme süreci unutma
devlet hastanesi düşünüyodum öle de olcak. konyadan hakan çepni ye karar verdim. inşşallah :) zaten bir an önce iyileşmem gerekiyo ameliyattan 1 hafta sonra okulum başlıyo
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah herşey gönlünce olur..Bir haftaya kadar kendini daha iyi hissedersin inşallah..Ama kol hareketlerine dikkat tabiki Agır kaldırmak ve biryere uzanmak yok o.k.devlet hastanesi düşünüyodum öle de olcak. konyadan hakan çepni ye karar verdim. inşşallah :) zaten bir an önce iyileşmem gerekiyo ameliyattan 1 hafta sonra okulum başlıyo
Canım hakkında hayırlısı olsun,inşallah herşey gönlünce olur..Bir haftaya kadar kendini daha iyi hissedersin inşallah..Ama kol hareketlerine dikkat tabiki Agır kaldırmak ve biryere uzanmak yok o.k.
çooktesekkür ederm :) ameliyat bi olsunda gerekirse parmağımı bile kıpırdatmam
Ben de her önemli güne denk getirdiğim gibi regl dönemimi ameliyat günüme denk getirdim. Kıyafetin altında çıplak olmanı istiyorlar ama ben durumu söyledim giyinebilirsin dedi slip üstüne bi de boxer giydim sorun olmadı.
sorun olmamasına çok sevindim senin adına :) erteledi benim doktorum bakalım yarın olcak benim ameliyatım:)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
sorun olmamasına çok sevindim senin adına :) erteledi benim doktorum bakalım yarın olcak benim ameliyatım:)
Canım benim,yarın büyük gün hee.. Aramıza biri daha katılıyor,çok sevindim..İnşallah herşey istedigin gibi gelişir..Ameliyattan sonra kendini iyi hisseder hissetmez yaz olurmu Bizi merakta bırakma canım,biz senin yazacagın mutluluk dolu mesajlarını bekliyor olacagız..Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle