Bende şu anda aynı durumu yaşıyorum sizinle aynı ölçülerdeki silikon takıldı ve etrafımdaki herkes küçük olduğunu söylüyor ve 2 gündür çok kötüyüm.öncelikle bunu yazma sebebim benim gibi araştırma yapmadan kendinizi doktora emanet etmemeniz içindir...
benim en büyük hayalimdi yıllarca eşime yalvardım en sonunda ikna ettim,arkadaşımın önerisiyle dr.eser Aydoğdu'dan randevu aldım Bursa'dan gittiğim için direkt ameliyata girdim sadece 10 dk.ne takılacağını görüştük...bu arada boyum 1,65 kilom 50
ben büyük istediğimi söyledim o zaman sana 325 cc yada 300 cc takalım dedi bende tamam dedim olabilecek en büyüğünü koymasını söyledim vücuduma orantılı olsun dedim (aşırı büyük olmasın demek istemiştim) sonra ameliyata girdim. Çıktıgımda 295 cc takılmıştı neden bu kadar küçük olduğuna sorduğumda orantılı istemiştin 300 cc yede tamam demiştin göğüs kafesine bunu zor sığdırdım dedi.
ben ne bileyim kaç cc kaç bedendir sormadım uykusuz heyecanlı olduğum için oda söylemedi ( büyük dedik işte) daha sonra yaptığım araştırmalarda benim kadar göğüs kafesi olan kişilere 390 cc v.b.protezler takıldığını öğrendim ,, anlamadım bu işi ben mi ifade edemedim kendimi ki edemem normal dede gerçekten sıgmadımı göğüs kafesinde cep hazırlamak zor mu geliyor kolaya mı kaçıyor doktorlar herkes bişiler söylüyor işin içinden çıkamadım
ameliyat olalı tam 1 ay oldu su an 75 B cup sütyen aldım ki daha da küçülecek.Eşim haricinde hiç kimse beğenmedi eşimde belli olmadığı için beğendi benim psikolojim daha da bozuldu bi daha 2.ameliyatıda olamam o yüzden çok iyi araştırın kendinizi iyi ifade edin......
bana takılan protez:
mentor marka 295 cc ultra high profile yükseklik 5 cm genişlik 9,7 cm yani 75 B cup gibi C büyük gelir.
Cok geçmiş olsun canimöncelikle bunu yazma sebebim benim gibi araştırma yapmadan kendinizi doktora emanet etmemeniz içindir...
benim en büyük hayalimdi yıllarca eşime yalvardım en sonunda ikna ettim,arkadaşımın önerisiyle dr.eser Aydoğdu'dan randevu aldım Bursa'dan gittiğim için direkt ameliyata girdim sadece 10 dk.ne takılacağını görüştük...bu arada boyum 1,65 kilom 50
ben büyük istediğimi söyledim o zaman sana 325 cc yada 300 cc takalım dedi bende tamam dedim olabilecek en büyüğünü koymasını söyledim vücuduma orantılı olsun dedim (aşırı büyük olmasın demek istemiştim) sonra ameliyata girdim. Çıktıgımda 295 cc takılmıştı neden bu kadar küçük olduğuna sorduğumda orantılı istemiştin 300 cc yede tamam demiştin göğüs kafesine bunu zor sığdırdım dedi.
ben ne bileyim kaç cc kaç bedendir sormadım uykusuz heyecanlı olduğum için oda söylemedi ( büyük dedik işte) daha sonra yaptığım araştırmalarda benim kadar göğüs kafesi olan kişilere 390 cc v.b.protezler takıldığını öğrendim ,, anlamadım bu işi ben mi ifade edemedim kendimi ki edemem normal dede gerçekten sıgmadımı göğüs kafesinde cep hazırlamak zor mu geliyor kolaya mı kaçıyor doktorlar herkes bişiler söylüyor işin içinden çıkamadım
ameliyat olalı tam 1 ay oldu su an 75 B cup sütyen aldım ki daha da küçülecek.Eşim haricinde hiç kimse beğenmedi eşimde belli olmadığı için beğendi benim psikolojim daha da bozuldu bi daha 2.ameliyatıda olamam o yüzden çok iyi araştırın kendinizi iyi ifade edin......
bana takılan protez:
mentor marka 295 cc ultra high profile yükseklik 5 cm genişlik 9,7 cm yani 75 B cup gibi C büyük gelir.
Iste bilgilenmek ve doktora iyi ifade etmek gerekiyor,ilk ameliyatimda bende koru korune kendimi emanet etmistim,sonuc husran olmustu.2incisini 1 sene arastirdim,insallah sonuc istedigim gibi olur,aslinda doktorum ne istediysem onu yapti,bu da benim icin onemli birsey.Doktorun kendi zevkine kafasina gore degil,hastanin isteklerine gore davranmasi.
Bende şu anda aynı durumu yaşıyorum sizinle aynı ölçülerdeki silikon takıldı ve etrafımdaki herkes küçük olduğunu söylüyor ve 2 gündür çok kötüyüm.
Cok geçmiş olsun canimüzüldüm.
Bende seninle ayni boy ve kilodayim 275 cc high profil düşünüyordum 295 çokmu küçük oldukafam cok karıştı şimdi
insallah senin memislerin zamanla guzellesir ve mutlu olursun
Iste bilgilenmek ve doktora iyi ifade etmek gerekiyor,ilk ameliyatimda bende koru korune kendimi emanet etmistim,sonuc husran olmustu.2incisini 1 sene arastirdim,insallah sonuc istedigim gibi olur,aslinda doktorum ne istediysem onu yapti,bu da benim icin onemli birsey.Doktorun kendi zevkine kafasina gore degil,hastanin isteklerine gore davranmasi.
Bende şu anda aynı durumu yaşıyorum sizinle aynı ölçülerdeki silikon takıldı ve etrafımdaki herkes küçük olduğunu söylüyor ve 2 gündür çok kötüyüm.
Tesekkurler canim evet cok kucuktu goguslerim ama ne bileyim bu kadar kucuk beklemiyordum seninki guzel olmustur eminim benimde 365 cc olsaydi bu kadar uzulmezdim baska bir doktorla gorusmeden rahatlayamicam sanirim..2.ameliyat istiyorum yine esimin kafasinin etini yiyeyim bari.canım geçmiş olsun.
belki gerçekten daha büyük bir cc sığmamış olabilir gögüs kafesin dar belki de. kolay bir ameliyat değil o kadar acı cekiliyor keske sonuclar istedigimiz gibi olsa.
benim de 365 cc boyum 1.68 kilom 52 gögüs kafesine meme dokusuna göre ayarlıyorlar cc yi demek.
Yaa böyle bişey olabilir mi? Bende dokturuma ilk gün küçük dedim o da 330 cc denedim onu taksaydım koltuk altından taşıcaktı gibi şeyler söyledi. ters düşmek istemedim doktorla o anda bişey demedim ama salı günü kontrolüm var tekrar gidicem. Senin dediğin gibi bişey olursa buraya da yazar mısın? Gittiğimde bende konuşucam doktorla, ben de senin gibi çirkeflik yapamam ama o kadar parayı da mutsuz olmak için vermedik sonuçtacanım verdiğimiz paraya mı yanalım psikolojimizin eskisinden daha kötü olduğuna mı ben sessiz kaldım doktora kabullendim baştan ama etrafımda benim durumunda olan kişiler bu işin peşini bırakmamışlar ve az bi fark ödeyerek tekrar ameliyat olmuşlar bende doktorla tekrar görüşücem çirkeflikte yapamıyorum ama elimden geleni yapıcam artık..
canım , benim boyum 176, kilom60. Meme altı 80 , meme ile 83 cm. Dr um kesinlikle 300 üstünün çok çirkin duracağını söyledi. Göğüslerim ayrık üstelik. Bu yüzden de büyük cc nin yanlardan taşacağını söyledi. Bunlar görsel sıkıntılar. Ayrıca sağlık açısından da, derim ve göğüs Kasım ince olduğu için dalgalanma( rippling) oluşabileceğini söyledi. Benden daha zayıf , daha kısa, göğüs kafesi 70 cm lerde olanlara 350 cc ler takılmış. Ben bunu da sordum Dr a. O da" herkesin deri yapısının, kas kalınlığının, göğüs kafesinin " farklı olduğunu, kıyaslama yapmanın mantıksızlık olacağını belirtti. Ben de doğru buldum açıkçası . Yoksa, ölçü sadece boy ve kiloysa beni 500cc anca kurtarır . Ama Dr un tecrübesi ve benim vücut yapım 300 üstünü kabul etmiyor. O yüzden gönlünü ferah tut, vardır hocanın bi bildiğiöncelikle bunu yazma sebebim benim gibi araştırma yapmadan kendinizi doktora emanet etmemeniz içindir...
bana takılan protez:
Tesekkurler canim ama bence 176 boy a cok 300 cc kucukcanım , benim boyum 176, kilom60. Meme altı 80 , meme ile 83 cm. Dr um kesinlikle 300 üstünün çok çirkin duracağını söyledi. Göğüslerim ayrık üstelik. Bu yüzden de büyük cc nin yanlardan taşacağını söyledi. Bunlar görsel sıkıntılar. Ayrıca sağlık açısından da, derim ve göğüs Kasım ince olduğu için dalgalanma( rippling) oluşabileceğini söyledi. Benden daha zayıf , daha kısa, göğüs kafesi 70 cm lerde olanlara 350 cc ler takılmış. Ben bunu da sordum Dr a. O da" herkesin deri yapısının, kas kalınlığının, göğüs kafesinin " farklı olduğunu, kıyaslama yapmanın mantıksızlık olacağını belirtti. Ben de doğru buldum açıkçası . Yoksa, ölçü sadece boy ve kiloysa beni 500cc anca kurtarır . Ama Dr un tecrübesi ve benim vücut yapım 300 üstünü kabul etmiyor. O yüzden gönlünü ferah tut, vardır hocanın bi bildiği
Merhaba canim bence 300 cc nin ustunde yaptir inan bana cok kucuk olur boyunda uzunmus ben inanmiyorum bu sekilde konusan doktorlara ugrasmak istemiyorlar baska bi doktora daha muayene ol oda ayni seyleri soylerse yaptir derim. Kiyaslama yaparim kusura bakmasinlar baska doktorlar yapabiliyor da onlar neden sigmadi diyip geciyorlar..bana da biraz daha buyuk taksak gogusler birbirine yakin olur koltuk altini hissedersin dedi keske olsaydi gogus arasinda 3 parmak bosluk var yanlardan tassa daha guzel olurdu boyle gogsunde iki top takmislar gibi ayrica 6 ay sonra yumusadiginda o dedikleri seyler olmuyor dogallasiyor gogus, inanma inanmaaa...canım , benim boyum 176, kilom60. Meme altı 80 , meme ile 83 cm. Dr um kesinlikle 300 üstünün çok çirkin duracağını söyledi. Göğüslerim ayrık üstelik. Bu yüzden de büyük cc nin yanlardan taşacağını söyledi. Bunlar görsel sıkıntılar. Ayrıca sağlık açısından da, derim ve göğüs Kasım ince olduğu için dalgalanma( rippling) oluşabileceğini söyledi. Benden daha zayıf , daha kısa, göğüs kafesi 70 cm lerde olanlara 350 cc ler takılmış. Ben bunu da sordum Dr a. O da" herkesin deri yapısının, kas kalınlığının, göğüs kafesinin " farklı olduğunu, kıyaslama yapmanın mantıksızlık olacağını belirtti. Ben de doğru buldum açıkçası . Yoksa, ölçü sadece boy ve kiloysa beni 500cc anca kurtarır . Ama Dr un tecrübesi ve benim vücut yapım 300 üstünü kabul etmiyor. O yüzden gönlünü ferah tut, vardır hocanın bi bildiği
Bende gorustum doktorla ayni parayi tekrar odeyeceksin dedi...kızlar benim de istediğimden küçük olmuştu hatırlarsanız. dün doktorumla randevum vardı bu rahatsızlığımı da söyledim işte daha büyüğü cok dik durdu vs. gibi şeyler söyledi ama daha değişicek tabi dedi bi 6 ay falan bekleyelim dedi. Ücret konusunu sorunca da ben ameliyat parasını almam ama silikon ücretiyle hastene ücretini sen ödersin dedi. ama en az 6 ay hatta 1 sene beklemeni öneririm belki fikrin değişir dedi.
Canım bende fatura falan yok hiç aklıma bile gelmedi hatta onlarda bişey vermediler, ama şu an için beklemek daha mantıklı daha yaralarımız bile iyileşmedi çünkü tekrar bi ameliyat ağır gelir yani ama bilemedim işte çok kararsızım bendeBende gorustum doktorla ayni parayi tekrar odeyeceksin dedi...
Gun gectikce kuculuyor fikrinin degisecegini dusunmuyorum canim birde birsey duydum dogru yalan bilmem 6 ay sonra fatura gecersiz oldugu icin doktora bisey talep etme hakkin bitiyormus arastir istersen..
Canim birde dikisler icin doktorun hangi kremi verdi ben unuttum kremin adini tekrar aramak istemiyorum cok sinirim cunku.
MERHABA CANIM OLDUN MU SEN AMELİYATINI PEKİ?AYNI BENİMDE 275 CC HİGH PROFİL YUVARLAK.Cok geçmiş olsun canimüzüldüm.
Bende seninle ayni boy ve kilodayim 275 cc high profil düşünüyordum 295 çokmu küçük oldukafam cok karıştı şimdi
insallah senin memislerin zamanla guzellesir ve mutlu olursun
konu sahibi boşuna feryat figan koparmış ona koyulan ultra high benim ki 325 cc olduğu halde yüksekliği 4.8 onunki 5 çapı küçük demekki gögüs çapı küçükmüş şimdi ben tekrar ameliyat olacak olsam ultra high isterdim sanırım ne kadar öne çıkık o kadar iyi gibiMERHABA CANIM OLDUN MU SEN AMELİYATINI PEKİ?AYNI BENİMDE 275 CC HİGH PROFİL YUVARLAK.