Göğüs Büyütme Ameliyatı

Tugce6690

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
3
2
32
Göğüs büyütme ameliyatı olmak isteyen ancak ameliyat sonuçları nasıl olacak hangi doktora kendimi gönül rahatlığıyla teslim edip güzel sonuçlar alabilirim diye düşünenlere yardımcı olmak için yazmak istedim. 25 yaşındayım ve yıllardır göğüslerimin küçük olmasından müzdaribim. Ankarada yaşıyorum ve hep ameliyat olmak vardı aklımda ama cesaret edemiyordum. Bir sabah Tv8'de Günaydın Doktorum diye bir program izliyordum ve doktorum Ömer Ekin bu konu hakkında bilgiler veriyordu. İnternetten araştırdım ve iletişim için numarasına ulaştım. Bana çok sevecen bir tavırla aklımda olan soruları görüşmek için gel yanıma konuşalım dedi. Ben de Medical Park'tan randevu alarak görüşmeye gittim. Aklımda bulunan bütün soru işaretlerini giderdi. Beni ameliyat için cesaretlendirdi, isteklerime göre ve onun görüşlerine göre ortak bir paydada buluşarak bir planlama oluşturduk. 3 Nisanda kanlarım alındı ameliyata uygun olup olmadığıma dair tetkikler yapıldı. Ameliyattan önce doktorum çizimlerimi yaptı ve 4 Nisan Çarşamba günü ameliyata girdim. Çıktığımda narkozun etkisiyle ağrı hissetmiyordum. Doktorum ameliyattan sonra yanıma gelip durumuma baktı ameliyatımın gayet güzel geçtiğini söyledi ve daha çabuk iyileşmek için yürümeye çalış dedi. Ancak kilom düşük ve bünyem zayıf olduğu için ilk gün narkozu atamadığımdan dolayı ayağa kalkınca baş dönmem olduğu için yerimden kalkamadım pek. Normalde ameliyattan sonra 1 gün yatış yapılıp taburcu olunuyor ama ben 2. gün de hastanede kaldım. Doktorum yanıma geldi bandajlarımı çıkardı. Özel bir sütyen giydirildi. Doktorum hadi artık yürüyorsun diyip beni yürüttü. İki büklüm yürümeye çalıştım dik duramıyordum. Ağrılarım vardı ağrı kesicilerimin vurulmasını dört gözle bekliyordum. Hatta gecenin bir vakti ağrılarıma dayanamayıp doktorumu aradım ölüyorum ben diye :KK70: Daha güçlü bir ağrı kesici yapmalarını söyledim hemşirelere dedi. İki dakika sonra hemşire gelip ağrı kesicimi vurdu ilacın etkisiyle rahatlayıp uyumuşum. Ertesi gün ağrılarım biraz azalmıştı taburcu olurken doktorum yanıma geldi sütyenimi çıkartıp bir krem sürdü. Dik duramama nedenim meğersem sütyenin çok sıkı olmasından dolayıymış. Onu gevşettikten sonra biraz rahatladım ve artık dik durabiliyordum. Biraz sütyenin azizliğine uğradım diyebiliriz. Eve gittim. Ameliyattan 4.gün sonra ağrılarım azaldı. Hatta günde iki kere olan ağrı kesicimi bile 1 kere içtim. 1 hafta sonra duş alarak kontrole gittim. Ağrılarım bitmişti ve normal yaşantıma geri döndüm. Göğüslerimse tam istediğim gibi ve tam istediğim büyüklükteydi. Ameliyata girmeden önce doktorum değişik protezler denicem bana güven istediğin gibi olacak dedi. Ben de sonuna kadar güvendim. İyi ki de güvenmişim. Şu an çok mutluyum. Ameliyattan çıktığınızda ağrılarınızdan dolayı nerden oldum ameliyat bilseydim ağrım olacağını ameliyat olmazdım diyorsunuz ama bir hafta sonra iyi ki olmuşum keşke daha önceden yaptırsaymışım hissi geliyor. Bana bu hissi yaşattığı ve ameliyat öncesinde sonrasında benimle çok güzel ilgilenip her zaman içimi rahatlattığı için doktorum Ömer Ekin'e sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisini sadece bir doktor değil bir insan bir abi olarak da çok sevdim gerçekten. Ömrüm boyunca iyi ki karşıma o çıkmış da ona ameliyat olmuşum dicem. Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edin ve güzel göğüslere kavuşun :)

Göğüs büyütme ameliyatı olmak isteyen ancak ameliyat sonuçları nasıl olacak hangi doktora kendimi gönül rahatlığıyla teslim edip güzel sonuçlar alabilirim diye düşünenlere yardımcı olmak için yazmak istedim. 25 yaşındayım ve yıllardır göğüslerimin küçük olmasından müzdaribim. Ankarada yaşıyorum ve hep ameliyat olmak vardı aklımda ama cesaret edemiyordum. Bir sabah Tv8'de Günaydın Doktorum diye bir program izliyordum ve doktorum Ömer Ekin bu konu hakkında bilgiler veriyordu. İnternetten araştırdım ve iletişim için numarasına ulaştım. Bana çok sevecen bir tavırla aklımda olan soruları görüşmek için gel yanıma konuşalım dedi. Ben de Medical Park'tan randevu alarak görüşmeye gittim. Aklımda bulunan bütün soru işaretlerini giderdi. Beni ameliyat için cesaretlendirdi, isteklerime göre ve onun görüşlerine göre ortak bir paydada buluşarak bir planlama oluşturduk. 3 Nisanda kanlarım alındı ameliyata uygun olup olmadığıma dair tetkikler yapıldı. Ameliyattan önce doktorum çizimlerimi yaptı ve 4 Nisan Çarşamba günü ameliyata girdim. Çıktığımda narkozun etkisiyle ağrı hissetmiyordum. Doktorum ameliyattan sonra yanıma gelip durumuma baktı ameliyatımın gayet güzel geçtiğini söyledi ve daha çabuk iyileşmek için yürümeye çalış dedi. Ancak kilom düşük ve bünyem zayıf olduğu için ilk gün narkozu atamadığımdan dolayı ayağa kalkınca baş dönmem olduğu için yerimden kalkamadım pek. Normalde ameliyattan sonra 1 gün yatış yapılıp taburcu olunuyor ama ben 2. gün de hastanede kaldım. Doktorum yanıma geldi bandajlarımı çıkardı. Özel bir sütyen giydirildi. Doktorum hadi artık yürüyorsun diyip beni yürüttü. İki büklüm yürümeye çalıştım dik duramıyordum. Ağrılarım vardı ağrı kesicilerimin vurulmasını dört gözle bekliyordum. Hatta gecenin bir vakti ağrılarıma dayanamayıp doktorumu aradım ölüyorum ben diye :) Daha güçlü bir ağrı kesici yapmalarını söyledim hemşirelere dedi. İki dakika sonra hemşire gelip ağrı kesicimi vurdu ilacın etkisiyle rahatlayıp uyumuşum. Ertesi gün ağrılarım biraz azalmıştı taburcu olurken doktorum yanıma geldi sütyenimi çıkartıp bir krem sürdü. Dik duramama nedenim meğersem sütyenin çok sıkı olmasından dolayıymış. Onu gevşettikten sonra biraz rahatladım ve artık dik durabiliyordum. Biraz sütyenin azizliğine uğradım diyebiliriz. Eve gittim. Ameliyattan 4.gün sonra ağrılarım azaldı. Hatta günde iki kere olan ağrı kesicimi bile 1 kere içtim. 1 hafta sonra duş alarak kontrole gittim. Ağrılarım bitmişti ve normal yaşantıma geri döndüm. Göğüslerimse tam istediğim gibi ve tam istediğim büyüklükteydi. Ameliyata girmeden önce doktorum değişik protezler denicem bana güven istediğin gibi olacak dedi. Ben de sonuna kadar güvendim. İyi ki de güvenmişim. Şu an çok mutluyum. Ameliyattan çıktığınızda ağrılarınızdan dolayı nerden oldum ameliyat bilseydim ağrım olacağını ameliyat olmazdım diyorsunuz ama bir hafta sonra iyi ki olmuşum keşke daha önceden yaptırsaymışım hissi geliyor. Bana bu hissi yaşattığı ve ameliyat öncesinde sonrasında benimle çok güzel ilgilenip her zaman içimi rahatlattığı için doktorum Ömer Ekin'e sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisini sadece bir doktor değil bir insan bir abi olarak da çok sevdim gerçekten. Ömrüm boyunca iyi ki karşıma o çıkmış da ona ameliyat olmuşum dicem. Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edin ve güzel göğüslere kavuşun :)
Merhaba; çok geçmiş olsun. Hayırlı olsun bu arada :KK66: çok memnun kalmışsınız fiyat nekadara mal oldu?

Göğüs büyütme ameliyatı olmak isteyen ancak ameliyat sonuçları nasıl olacak hangi doktora kendimi gönül rahatlığıyla teslim edip güzel sonuçlar alabilirim diye düşünenlere yardımcı olmak için yazmak istedim. 25 yaşındayım ve yıllardır göğüslerimin küçük olmasından müzdaribim. Ankarada yaşıyorum ve hep ameliyat olmak vardı aklımda ama cesaret edemiyordum. Bir sabah Tv8'de Günaydın Doktorum diye bir program izliyordum ve doktorum Ömer Ekin bu konu hakkında bilgiler veriyordu. İnternetten araştırdım ve iletişim için numarasına ulaştım. Bana çok sevecen bir tavırla aklımda olan soruları görüşmek için gel yanıma konuşalım dedi. Ben de Medical Park'tan randevu alarak görüşmeye gittim. Aklımda bulunan bütün soru işaretlerini giderdi. Beni ameliyat için cesaretlendirdi, isteklerime göre ve onun görüşlerine göre ortak bir paydada buluşarak bir planlama oluşturduk. 3 Nisanda kanlarım alındı ameliyata uygun olup olmadığıma dair tetkikler yapıldı. Ameliyattan önce doktorum çizimlerimi yaptı ve 4 Nisan Çarşamba günü ameliyata girdim. Çıktığımda narkozun etkisiyle ağrı hissetmiyordum. Doktorum ameliyattan sonra yanıma gelip durumuma baktı ameliyatımın gayet güzel geçtiğini söyledi ve daha çabuk iyileşmek için yürümeye çalış dedi. Ancak kilom düşük ve bünyem zayıf olduğu için ilk gün narkozu atamadığımdan dolayı ayağa kalkınca baş dönmem olduğu için yerimden kalkamadım pek. Normalde ameliyattan sonra 1 gün yatış yapılıp taburcu olunuyor ama ben 2. gün de hastanede kaldım. Doktorum yanıma geldi bandajlarımı çıkardı. Özel bir sütyen giydirildi. Doktorum hadi artık yürüyorsun diyip beni yürüttü. İki büklüm yürümeye çalıştım dik duramıyordum. Ağrılarım vardı ağrı kesicilerimin vurulmasını dört gözle bekliyordum. Hatta gecenin bir vakti ağrılarıma dayanamayıp doktorumu aradım ölüyorum ben diye :) Daha güçlü bir ağrı kesici yapmalarını söyledim hemşirelere dedi. İki dakika sonra hemşire gelip ağrı kesicimi vurdu ilacın etkisiyle rahatlayıp uyumuşum. Ertesi gün ağrılarım biraz azalmıştı taburcu olurken doktorum yanıma geldi sütyenimi çıkartıp bir krem sürdü. Dik duramama nedenim meğersem sütyenin çok sıkı olmasından dolayıymış. Onu gevşettikten sonra biraz rahatladım ve artık dik durabiliyordum. Biraz sütyenin azizliğine uğradım diyebiliriz. Eve gittim. Ameliyattan 4.gün sonra ağrılarım azaldı. Hatta günde iki kere olan ağrı kesicimi bile 1 kere içtim. 1 hafta sonra duş alarak kontrole gittim. Ağrılarım bitmişti ve normal yaşantıma geri döndüm. Göğüslerimse tam istediğim gibi ve tam istediğim büyüklükteydi. Ameliyata girmeden önce doktorum değişik protezler denicem bana güven istediğin gibi olacak dedi. Ben de sonuna kadar güvendim. İyi ki de güvenmişim. Şu an çok mutluyum. Ameliyattan çıktığınızda ağrılarınızdan dolayı nerden oldum ameliyat bilseydim ağrım olacağını ameliyat olmazdım diyorsunuz ama bir hafta sonra iyi ki olmuşum keşke daha önceden yaptırsaymışım hissi geliyor. Bana bu hissi yaşattığı ve ameliyat öncesinde sonrasında benimle çok güzel ilgilenip her zaman içimi rahatlattığı için doktorum Ömer Ekin'e sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisini sadece bir doktor değil bir insan bir abi olarak da çok sevdim gerçekten. Ömrüm boyunca iyi ki karşıma o çıkmış da ona ameliyat olmuşum dicem. Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edin ve güzel göğüslere kavuşun :)

Tuğçe merhaba,
bende ankara da yaşıyorum, ekim ayında olmaya karar verdim ameliyatımı.
bir doktorda karar kıldım, ancak senin bu yorumlarını okuyunca acaba Ömer beye bi gitsem mi dedim?
şu an nasıl hissediyorsun, artık alıştın mı yeni görüntüne. ağrıların var mı hala ?
yada seni kısıtlayan bir şey ?

çok teşekkür ederim .

Arkadaslar mazur gorun bilgisizligimi.Hic bilmiyorum bu konulari.Ama son zamamlarda ben de goguslerime taktim.ilerde silikon taktirmayi dusunuyordum.Burada bahsettiginiz ameliyat silikondan farkli galiba?

Tuğçe merhaba,
bende ankara da yaşıyorum, ekim ayında olmaya karar verdim ameliyatımı.
bir doktorda karar kıldım, ancak senin bu yorumlarını okuyunca acaba Ömer beye bi gitsem mi dedim?
şu an nasıl hissediyorsun, artık alıştın mı yeni görüntüne. ağrıların var mı hala ?
yada seni kısıtlayan bir şey ?

çok teşekkür ederim .

Merhaba. Ben de Ankara'ya seyahat ediyorum. Ben Yemenliyim. Ve abdominoplasti ve silikon augmentaion ile meme kaldırma ihtiyacım var. Bu forumdaki bazı üyeler bana çok yardımcı oldu, ama onlar sayesinde çoğunlukla Ankara'da yaşamıyor. Bu doktorlara baktım: dr Ömer Ekin ve Dr. Zühtü Demir. Ama genç Ekin'le daha rahat hissediyorum çünkü genç ve instagram sayfasının çok iyi sonuçları var ama ben de doğru olup olmadığından emin değilim.
Hangi doktoru seçiyorsun? Ankara'daki en iyi plastik cerrah kim?
ve eğer her iki ameliyatı da varsa, ortalama maliyet nedir?
üzgünüm türkçe iyi değil çünkü google çeviri kullanıyorum.
Çok teşekkürler.

çok geçmiş olsun bende
Ankara’da bir çok doktorla konuştum hepsi 11-12 civarıydı. Ancak bana her şey dahil 9bine mal oldu.
çok geçmiş olsun bende bu doktora gideceğim sargılar 3. gunmu çıkıyor birde istediğin görüntüyü nasıl seçiyorsun nisanda olmayı düşünüyorum bende

X