Göğüs büyütme ameliyatı sonrası hissizlik hakkında bilgi

• Konu Sahibi GOKCE___
Gokce Merhaba.Ben operasyon olali 18 ay olfy ve his kaybi halen.devam.ediyor. Ameliyatim mene altindan gerceklesti.Yine de sinirler kesilmis olmali.Tedavi olabildiniz mi merak.ediyorum.Ben de tedavi olmak.icin arastirma yapiyorum.Olumlu cevabiniz icin dua.ediyprum.Sevgiler arkadasim

• Konu Sahibi GOKCE___
Merhaba.Ben operasyon olali 18 ay olfy ve his kaybi halen.devam.ediyor. Ameliyatim mene altindan gerceklesti.Yine de sinirler kesilmis olmali.Tedavi olabildiniz mi merak.ediyorum.Ben de tedavi olmak.icin arastirma yapiyorum.Olumlu cevabiniz icin dua.ediyprum.Sevgiler arkadasim

• Konu Sahibi GOKCE___
Merhaba arkadaşım. Ben ameliyat olalı 18 ay oldu ve his kaybı halen devam ediyor. Kesi meme altinda olmasina ragmen.Tedavi olabildiğinizi umut ediyorum ve olabildiyseniz tedavinizi benimle paylasirsanizi diliyorum.Sevgiler

• Konu Sahibi GOKCE___

Merhaba canım üzerinden yıllar geçmiş merak ettim şuan ki durumun nasıl, his kaybın geçti mi?

• Konu Sahibi GOKCE___
merhaba arkadaşlar, son zamanlar da meme büyütme ameliyatı olan oldu mu? Ayrıca şu anki durumlarınız nasıl ve his kaybı konusunda yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

• Konu Sahibi GOKCE___

Merhabalar, malesef bende de ayni durum soz konusu 4 ay oldu hala hissetmiyorum, simdiki durumunuz nasil acaba

• Konu Sahibi GOKCE___

Merhaba Gökçe, seneler olmuş sen ameliyat olalı. Umarım his kaybın düzelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…