Gögüs Büyütme Ameliyatı Olucam Protez Markası

tubanl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
5
2
38
Çok uzun yıllardır tün yazılanları okuyorum geçenlerde üye olmuştum şimdi ilk defa yazıyorum. Öncelikle hepinize merhaba, arkadaşlar ben 22sinde ameliyat olucam mentor gibi düşündüm fakat görüyorum ki iyi bir marka ama sertmiş memnun olanlar kadar olmayanlarda var. Tecrübe sahibi kişiler beni bilgilendirirse çok sevinirim

Çok uzun yıllardır tün yazılanları okuyorum geçenlerde üye olmuştum şimdi ilk defa yazıyorum. Öncelikle hepinize merhaba, arkadaşlar ben 22sinde ameliyat olucam mentor gibi düşündüm fakat görüyorum ki iyi bir marka ama sertmiş memnun olanlar kadar olmayanlarda var. Tecrübe sahibi kişiler beni bilgilendirirse çok sevinirim
2.5 ay oldu mentor 350 cc hp gayette yumusak şuanda sert degil

mentorun yumaşaklık dereceleri var , en yumuşağı taktırırsanız sorun olmayacağını tahmin ediyorum , benim 5 ay oldu , doğal meme kıvamında mı açıkçası bilemiyorum , ben dokunduğumda yumuşaklığı iyi geliyor , geçenlerde ablam kıyafetliyken bir dokundu merak edip , şaşırdı gayet yumuşak hiç böyle olur tahmin etmiyordum dedi , tabi fikir vermek için yazıyorum ,herkeste farklı olabilir

5.5 yıl önce ameliyat oldum. Mentorun en yumuşak olanı var bende ve sert değil, gerçek meme kıvamında..

5.5 yıl önce ameliyat oldum. Mentorun en yumuşak olanı var bende ve sert değil, gerçek meme kıvamında..
hatırlıyor musunuz en son ne kadar zaman geçtikten sonra bu son halini aldı , 5 ay oldu ben yaptıralı merak da ediyorum hala yumuşaklık ve şekil değişikliği olur mu

X