Göğüs büyütme ameliyatı olmak isteyen birini arıyorum!!!

Nights

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
11
8
30
Merhabalar

Benim adım Damla Taş. İstanbul da yaşıyorum, İngilizce öğretmeniyim. Bende buradaki tüm bayan arkadaşlarım gibi yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden dolayı birçok problem yaşadım. Bazende diğer bayan arkadaşlarım tarafından alay edilerek utandım bu durumdan. Gönül isterdi daha önce yaptırabilseydim ancak bunu karşılayabilecek maddi durumu henüz bulabiliyorum. İnşallah bir daha ki yaz düğüm var, ameliyatı şimdiden yapıp bir daha ki yaza kadar kendini toparlamasını bekleyeceğim.

Konuma gelecek olursak, bundan yaklaşık 2 yıl önce iki arkadaşlarım Etilerde bir doktorla anlaşıp ameliyat oldular,2 kişi olduğu zaman çok daha fazla indirim alma şansı yakalıyormuşsun. Doktor çok kaliteli ve işinde uzman birisi, taktığı protezler piyasanın en kalitelilerinden ve ömür boyu garantisi var. Arkadaşlarım doktordan da göğüslerinden de çok memnunlar. Ben 1-2 ay içerisinde kesin yaptıracağım, eğer benim gibi yaptırmak isteyin birisi çıkarsa 2 kişi çok daha uyguna yaptırabiliriz. İlgilenen veya sorusu olan arkadaşlar mesaj atabilirler :) Teşekkürler :)