• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlar sonrasında sizin ve eşlerinizi yorumlarını paylaşır mısınız

Canim okudum sürecini siteyi yeni cozuyorum senin ameliyattan sonra çocuk acisindan bi sikintin oldumu ne kadar sure kucagina alamadin mesela

Canim sanirim bana yazmissin. Bir mesajimdan cevapla demedigin icin bildirimlerimde goremedim :))
5 gun esim ilgilendi benimle ve cocukla. 6. Gunden itibaren butun bakimini ben ustlendim. Yani kucagimada aldim, altini ustunude degistirdim... pek sorun olmadi.

Canım göremedim nerede olduğunu ama sevindim boyle olmasına krese gidiyor benimki ama genede bakıma ihtiyacı var tabi 1 hafta rapor alırım zaten isimde yorucu değil çok şükür sonuçta olduktan sonra bir şekilde idare edilir degilmi

Canım göremedim nerede olduğunu ama sevindim boyle olmasına krese gidiyor benimki ama genede bakıma ihtiyacı var tabi 1 hafta rapor alırım zaten isimde yorucu değil çok şükür sonuçta olduktan sonra bir şekilde idare edilir degilmi

benim çocuğumda kreşe gidiyor. işinde rahatsa daha çabuk atlatırsın. ilk bir haftayı atlat gerisi önemli değil zaten.

ewet canım işim rahat genelde bilgisayar başındayım 1 hafta raporda alırım zaten kız kardeşimde gelebilir yanıma bütün şartlar uygunda işte biliyosun:(

Hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri sanirim bu operasyon.kesinlikle ele gelmiyor.yumusakligi da baya dogal..esim de ben de cok memnunuz:KK50:
merhaba benimde merak ettiğim birşey var siz evlisiniz o yüzden bilirsiniz. göğüs estetiğinden sonra birliktelik sırasında his kaybı yaşadınız mı ve eşiniz size karşı estetik olduğundan daha nazik davranıyor mu . eşinizin göğüslerinize olan dokunması falan aynı mı yani erkeklerin silikonlu göğüse silikon patlar diye çekinerek daha hassas davrandığını duydum o yüzden merak ettim :oops:

merhaba benimde merak ettiğim birşey var siz evlisiniz o yüzden bilirsiniz. göğüs estetiğinden sonra birliktelik sırasında his kaybı yaşadınız mı ve eşiniz size karşı estetik olduğundan daha nazik davranıyor mu . eşinizin göğüslerinize olan dokunması falan aynı mı yani erkeklerin silikonlu göğüse silikon patlar diye çekinerek daha hassas davrandığını duydum o yüzden merak ettim :oops:
Sol gogus ucunda his kaybi var doktorum gececek diyo bakalim zaman gosterecek.sag gogsum de tam tersi eskiye gore daha hassas ama beni hic mi hic rahatsiz etmiyo iki durum da.valla biz de tam tersi esim hic cekinmeden dokunmak istiyo ben frenliyorum korktugumdan.hersey yolunda yani:KK48::KK47:

Sol gogus ucunda his kaybi var doktorum gececek diyo bakalim zaman gosterecek.sag gogsum de tam tersi eskiye gore daha hassas ama beni hic mi hic rahatsiz etmiyo iki durum da.valla biz de tam tersi esim hic cekinmeden dokunmak istiyo ben frenliyorum korktugumdan.hersey yolunda yani:KK48::KK47:
ooo süper o zaman sevindim güle güle kullan göğüslerini. iyice kafaya koydum pek bir hevesleniyorum güzel sonuçları görünce. para biriktiriyorumda biran önce olsun istiyorum :KK73:

Mrb arkadslar bende bugün katıldım aranıza..aynı seyler bendede söz konusu yalnız degilim seviniyorum böyle bir durumdayız üzülüyorum..ama tabi şükür saglik sorunumuz yok cok cok şükür..haftaya carsamba randevu aldım artık benimde göğüslerim olucak :) insl saglicakla..bende sabırsızlıkla bekliyorum olanlar olmayanlara ne önerir dinliyorum..dualarınz benimle olsun :(

Canim sanirim bana yazmissin. Bir mesajimdan cevapla demedigin icin bildirimlerimde goremedim :))
5 gun esim ilgilendi benimle ve cocukla. 6. Gunden itibaren butun bakimini ben ustlendim. Yani kucagimada aldim, altini ustunude degistirdim... pek sorun olmadi.
Gazelle kucagına nasıl aldın ya ben de olucam dr agır kaldırmak en az bır ay yok dıyo ben de endışelenıyorum altını falan degıştırırken cekıştırıyoruz saga sola e yataga yatırırken arabaya bındırırken nasıl kucagıma almıyım hadı 15 gun ıdare edıcem ya sonra

Protez ele gelmiyor öncelikle bunu baştan söyleyeyim çünkü ben de doktoruma ısrarla ele gelmesin nolur diye belirtmiştim bu biraz abartı protez seçilmesine de bağlı atıyorum göğüs dokun yoksa 300 -350 CC güzel bi dolgunluk sağlar ama büyüğü ozenip 400-450 gibi bi boyuta ısrar edersen yapay durma ve ele gelme ihtimalini arttırsin zaten dr da bütün bunları düşünerek göğüs kafesine meme dokunun miktarına derinin esneme kpasitesine vb bakarak yapay durmayacak şekilde seçim yapar mesela benim biraz göğüs döküm vardı her ne kadar ben memnun olmasam da meme altı ile meme ölçüsü arasında 9 cm gibi bir fark vardı 250 CC takıldı ve gayet dolgun ve her yerine dokunUP mincikliyorum hiçbir noktada ele gelmiyor ama dr 275 koydum ameliyatta abartı durdu dedi yani vücuduna giden bi boyut olursa gayet iyi sonuç alırsın bir de üst bedenin çok zayıf sa dekolte oluşsun diye tutturursan biraz yukarıdan koyuyorlar bu sefer üst tarafımızda derimiz çok ince olduğundan hissedilebilirmis protez dr öyle dedi doğal formda kendi meme dokunun hemen altına yerleştirelim dedi gerçekten üstten bomba gibi taşmiyor ama çok güzel ve doğal oldu alta doğru dolgunlaşti yani dr bu konuda zaten Size en doğal olacak ve vücut yapınıza en uygun olanı seçiyor
beni izlemeye alir misin canim

Back
X