gögüs büyütme ameliyatında hayal kırıklıgına ugramayın...

MERHABA CANIM OLDUN MU SEN AMELİYATINI PEKİ?AYNI BENİMDE 275 CC HİGH PROFİL YUVARLAK.
Ben hala para biriktirmeye çalışıyorum canim
Senin foton var mi cok merak ettim nasil olmus küçük mü memnunmusun ?

ben çoğu doktorun hastayı riske atmayacak büyüklüğü kullandığını düşünüyorum açıkçası. sonuçta büyük olmasını istediğini söylemişsin. beş on sene sonraki sağlık ve görüntü durumunu da düşünmelisin memelerinin. biraz zaman ver kendine. zaman geçtikçe protezlerin aşağı indikçe dolgunluğu artar. memede küçülme olmaz. sadece ödem vücuttan atıldığı için memeler de ufalmış gibi gelir insana. bir süre sonra istersen yağ enj yaptırabilirsin. meme üst ve orta kısımlarına yapılabiliyormuş. ben bir kez yaptırdım ama doktorum az cc kullanmıştı. forumdan rissus yaptırmıştı. gayet de güzel olmuştu dolgunluğu.
bendekiler de 295 cc göğüs altım 70-72 göğüs üstüm 86 falan. (bir iki kilo alıp vermek bile fark ettiriyor.) 75 c cup kullanıyorum.
ayrıca, meme çapı, göğüs kafesi, göğüs ortasındaki kemiğin birbirine yakınlığı gibi durumlar da protez seçimini etkiliyor. doktoruna kızma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…