Göğüs büyütme - Ameliyat fiyatları !! (İstanbul)

Çok güzel bir konu olmuş. Ama bunların çoğu isim yapmış doktorlar.
Ben de bildiklerimi aktarayım o zaman. 2 sene önce Fuat Yüksel e danışmıştım. Bana 3500 tl demişti. Ama araştırdığım dönemde de uygundu zaten diğer doktorlara göre. Ben de hala onu düşünüyorum. Ve bu fiyatta da ısrarcıyım. Bir de Boğaziçi Tıp Merkezi'nde 3500 gibi bir rakam vermişler. Forumda okumuştum.
Eğer Araştırma Hastanesi dersen Mavişş uygun bir fiyat almış. 3000 tl ydi sanırım. Bir de ona görüneceğim. Benden bu kadar. :KK70:

Teşekkür ederim yorumun için ama ne olursa olsun bu kadar yüksek fiyatta olmalarına rağmen başka isimlerin hiç konuşulmaması da sinir bozucu..

Bogazici 3500 du demekki yukselmisler,ama iyi arastiririsan bu forumda 3000 e yaptiran arkadaslarda var zaten daha azinida bulamazsin diye dusunuyorum blursanda yaptirmamalisin diye dusunuyorum...bi doktor bana soyle demisti protez ameliyatinda 3000 den az 7000 den fazla vermemelisin demisti...

çok çok cüzi rakamlar araştırmıyorum ancak, korkularım var endişeler ve doktor bulamamak... kafam çok karışık.. ve bahsettiğiniz rakamlarda doktor ismi hatırlıyor musunuz ? ayrıca özel mesaj kutunuz dolu msjları silebilir misiniz ?? msj atamadım da

Son düzenleme:
Sildim ...arastirma hastanesi var bir de sisli etfal var ama o ne kadar bilmiyorum....daha da vardir mutlaka o civarlarda yapan yeterki doktor tecrubeli ve iyi olsun ve ne istedigini dogru anlat doktora.devlet hastanelerinede bakablirsin cok guzel sonuclar var ortada en basta Risus arkadasimiz.....

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu ameliyatı olmak isteyenlerden ve yıllardır hayalini kurup korkan bir kişiyim.
Aslında burun ameliyatı olurken olan cesaretim göğüste kayboldu.
Ama artık sabrım kalmadığı için doktor araştırması içerisine girdim. Tabi fiyatları görünce bu hayalim tekrardan ertelendi..

Gördüğüm kadarıyla da herkesin parası gerçekten çok muş !!! Ki bu fiyatları veren doktorlar çok rahat fiyat verebiliyor..

Araştırmalarım sonucunda ;

Naci Çelik (Erenköy)

8000-9000 TL

Barış Çakır (Şişli)

8500 TL

Hasan Fındık (Kadıköy)

Ortalama 6000 - 7000 TL arası

Este world

Ortalama 6000 TL arası

Boğaz içi tıp merkezi

Ortalama 4000 - 4500 TL arası

Neden aralarında bu kadar fark var anlamış değilim.Tamam marka ilaç hastane elbette olur. Ama bu şekilde fiyatların çok olmasına sebep olan insanlar biziz diye düşünüyorum.

İstanbul ilinde doktor ve hastane ayrıntısı ile fiyat yazılmasını rica ediyorum. En azından bu kadar yüksek rakamları ödeyemicek olan kişiler için;

ön bir eleme olur diye düşünüyorum.Şahsen, doktorun önemli olduğu kadar fiyat da önemlidir. :KK9:

Konu altında reklam yapılmamasını ve saygı çerçevesinde yorumlar yapılması rica olunur.

Araştırmalara ilk başladıgım zamanlarda bende doktorlar arasındaki bu fiyat farkına bir türlü anlam verememiştim.. Ama herşey etkiliyor bu fiyatları inanın..Özel muayenesi olan birçok doktor muayene ücreti alıyor,birçoguda almıyor mesela..Buradan pay biçin..Gerçi öncesinde muayene ücreti alıpta artık almayan daha çok,nihayet yani..:KK51:
Hastane ortamında muayene yapmayan yani kendi muayenehanesinde görüşme yapıpta ameliyatlarını özel hastalanelerde yapan doktorlar ameliyat yaptıkları hastaneye hasta başı ücret ödüyorlar..Ameliyathane ücreti,kullanılan ilaçlar,hastanın yatışı,refakatçisi,yemegi v.s v.s... Protez içinde anlaşmalı oldukları firmaya ücret ödüyorlar.. Yani aldıkları para onlara kalmıyor :KK50:
Haliyle fiyatlar senede yada 6 ayda bir yükselebiliyor.. Örnek veriyorum Bogaziçi Tıp Merkezinde doktorlar hastalarıyla görüşüyor,karar veren hastalar aynı doktorun çalıştıgı hastanede ameliyatlarını oluyorlar..Bu durumda fiyatlar daha uygun oluyor :KK34:
Bazı doktorlar,muayenehanede görev yapan doktorlar hastaya birkaç hastane seçenegide sunabiliyorlar.Şu hastanede ameliyatınız olursa şu kadar,bu hastanede olursanız daha ucuz olur,bu kadar gibi :KK34:
Devlet,araştırma hastanelerinde genellikle protezi dışarıdan siz alıyorsunuz doktor kendine belirli bir ücret istiyor daha uygun oluyor tabi..Oralardanda ismi duyulmuş,sonucu görülmüş hasta bulmak zor oluyor ..Asistanların elinde denek olma korkusuda olabiliyor..Ama forumda devlet hastanelerinde ameliyat olan arkadaşlarımız var,buradan birçok bilgiyi arkadaşlarımızdan edinip görüşmeni öneririm tabikide :KK34:

Allah yardımcın olsun..Uzun ve zor,sıkıntılı bir dönemdir bu araştırma dönemi..Ama sonuçta mutlu olacagın,bütün bu sıkıntıları unutacagın bir sonuç olacakki bu her şeye deger bence :KK34:
Bizler elimizden gelen yardımı,bilgi paylaşımını yaparız :KK19: Burası harika bir yer,yaşnız degilsin bak ...
Sevgiler..

okudum canım benim çok sağol heyecan dorukta benim akşam yatakta sevgilimi bile bu kadar düşünmedim yıllardır hayalini kurduğum göğüslere kavuşucam ama korkumda çokkk hissedilmesi kötü olması sonra hala dr karar veremedim üff ama olucammm :))

Ben de çekinmiyor değilim. Neticede ameliyat bu. Ama bu kadar çok istediğimiz birşey için çok da görmüyorum bunu. Adrenalin salgılıyor bünye durmadan ama bu heyecanlar da güzel. Hele uzun zamandır istediğin birşeyi yaptırabilecek duruma gelmişken, yaklaşan her dakika ayrı bir keyif :KK1:

Ben de çekinmiyor değilim. Neticede ameliyat bu. Ama bu kadar çok istediğimiz birşey için çok da görmüyorum bunu. Adrenalin salgılıyor bünye durmadan ama bu heyecanlar da güzel. Hele uzun zamandır istediğin birşeyi yaptırabilecek duruma gelmişken, yaklaşan her dakika ayrı bir keyif :KK1:

haklısın benimde içim kıpır kıpır az kaldı ya heyecan dorukta salı günü

Bu arada necdet bey sana en az 300 dedi birde 85 c kup olurmuş 85 istediğimide sölemiştim :)) ya ama iştee kararszm of off

Canım sonuç hala sızılarım var:KK43: sanırım göğs dokum olmadığı için sanırm 275 high takıldı konum var :KK66: bi sorun varsa dinliyorum

yok, bende istiyorum araştırıyorum. iz kalıyomu en çokta onu merak ediyorum. şükür benim var, ama makine ile süt sagarken çok hırpaladım galiba bi sündüler. 75 de sününce iyice gözüme batıyor. :KK43:

yok, bende istiyorum araştırıyorum. iz kalıyomu en çokta onu merak ediyorum. şükür benim var, ama makine ile süt sagarken çok hırpaladım galiba bi sündüler. 75 de sününce iyice gözüme batıyor. :KK43:

canım benim ekimden bu yana hala izlerim var maalesf doktorum geçicek demişti ama bilemiyorum :KK43: bekliyorum hala ben göğüs ucundan oldum

istanbul doktorları pahalı. ne kadar kendini kanıtlamış olursa olsun, hiçbir doktorun aynı ameliyatı, aynı marka protezlerle yapmasına rağmen yakın ücretler almadığını biliyorum. 3.000 tl diyen de var 15 bin 20 bin tl diyen de. düşük ücret alan kötü doktor diğerleri iyi doktor demek değil. ismi çok duyulmuş diye de (reklam anlamında) bu onun iyi doktor olduğunu göstermez. en iyisi ortalama fiyat alan doktorları seçmek. (ki bence fiyat en son düşünülecek konulardan biri olmalı.)
herkes ameliyat sonucundan mutlu olacağı doktorları seçer dilerim.

X