- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- Konu Sahibi prensesasik
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Bu ameliyatı olmak isteyenlerden ve yıllardır hayalini kurup korkan bir kişiyim.
Aslında burun ameliyatı olurken olan cesaretim göğüste kayboldu.
Ama artık sabrım kalmadığı için doktor araştırması içerisine girdim. Tabi fiyatları görünce bu hayalim tekrardan ertelendi..
Gördüğüm kadarıyla da herkesin parası gerçekten çok muş !!! Ki bu fiyatları veren doktorlar çok rahat fiyat verebiliyor..
Araştırmalarım sonucunda ;
Naci Çelik (Erenköy)
8000-9000 TL
Barış Çakır (Şişli)
8500 TL
Hasan Fındık (Kadıköy)
Ortalama 6000 - 7000 TL arası
Este world
Ortalama 6000 TL arası
Boğaz içi tıp merkezi
Ortalama 4000 - 4500 TL arası
Neden aralarında bu kadar fark var anlamış değilim.Tamam marka ilaç hastane elbette olur. Ama bu şekilde fiyatların çok olmasına sebep olan insanlar biziz diye düşünüyorum.
İstanbul ilinde doktor ve hastane ayrıntısı ile fiyat yazılmasını rica ediyorum. En azından bu kadar yüksek rakamları ödeyemicek olan kişiler için;
ön bir eleme olur diye düşünüyorum.Şahsen, doktorun önemli olduğu kadar fiyat da önemlidir.
Konu altında reklam yapılmamasını ve saygı çerçevesinde yorumlar yapılması rica olunur.
Ben de çekinmiyor değilim. Neticede ameliyat bu. Ama bu kadar çok istediğimiz birşey için çok da görmüyorum bunu. Adrenalin salgılıyor bünye durmadan ama bu heyecanlar da güzel. Hele uzun zamandır istediğin birşeyi yaptırabilecek duruma gelmişken, yaklaşan her dakika ayrı bir keyif
haklısın benimde içim kıpır kıpır az kaldı ya heyecan dorukta salı günü
Bu arada necdet bey sana en az 300 dedi birde 85 c kup olurmuş 85 istediğimide sölemiştim :)) ya ama iştee kararszm of off
sonuç ne oldu acaba, paylaşabilir misiniz.
tşk
Canım sonuç hala sızılarım var sanırım göğs dokum olmadığı için sanırm 275 high takıldı konum var bi sorun varsa dinliyorum
yok, bende istiyorum araştırıyorum. iz kalıyomu en çokta onu merak ediyorum. şükür benim var, ama makine ile süt sagarken çok hırpaladım galiba bi sündüler. 75 de sününce iyice gözüme batıyor.